doral2 29.11.12, 17:33 dzisiaj obchodzę, więc stawiam jedzta i pijta, bawta się do rana Antique "Opa Opa" [;OFFICIAL MUSIC VIDEO]; Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thegimel Re: setne urodziny 29.11.12, 18:02 Najlepszego Potem się poczęstuję www.youtube.com/watch?v=wOmDyBu5DRc Odpowiedz Link
tetika Re: setne urodziny 29.11.12, 18:14 Gwiazda to zycze Ci samych szczesliwych dni do konca zywota i jeszcze troche a wiesz ze jestes ode mnie tylko dwa tygodnie starsza? Odpowiedz Link
doral2 Re: setne urodziny 29.11.12, 18:29 tetika napisała: > a wiesz ze jestes ode mnie tylko dwa tygodnie starsza?.." ić stont, nikt nie może być taki stary jak ja Odpowiedz Link
amoreska Re: setne urodziny 29.11.12, 18:31 Dwieście lat lat, Doral Z powinszowaniem urorurodziurodzin Jakie to pocieszające, że ktoś świętuje setkę, podczas gdy ja dopiero osiemdziesiątkę Odpowiedz Link
mearuless Re: setne urodziny 29.11.12, 18:41 ooooo juz setka? no to wszystkiego co najlepsze, kasiory, sexu, calej szafy nowych ubran, zdrowia i cmok, cmoki Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: setne urodziny 29.11.12, 18:41 To opowiadaj jak to w epoce dinozaurów było Najlepsiejszego Skamielino Odpowiedz Link
doral2 Re: setne urodziny 29.11.12, 19:13 jak było? ano fajnie było. nikt nie musiał się o pracę martwić, bo wszędzie praca była. ani o mieszkanie, bo spółdzielnie dawały za darmo. za to w sklepach był tylko ocet i cukier, mięso, buty i wyprawka dla noworodków na kartki. internetu nie było. ani telefonów. dwa programy tylko w telewizji. i jakoś człowiek miał więcej czasu dla siebie i dla rodziny. i balowało się co tydzień w knajpie, bo każdego było stać. a teraz jakoś tak do dupy Odpowiedz Link
deelandra Re: setne urodziny 30.11.12, 09:42 toć ty muoda dupa jesteś, są tacy co pamiętają, że program w tv był jeden i to przez parę godzin dziennie Odpowiedz Link
karolina17w Re: setne urodziny 29.11.12, 19:36 ojej! to zdrówka, zdrówka i.... zdrówka! I szczęścia, spełnienia marzeń i oby w życiu było lżej! Sama zrobiłam, z bibuły Odpowiedz Link
doral2 Re: setne urodziny 29.11.12, 19:53 a nie było takich dłuższych, do kolan? bo zima idzie.... Odpowiedz Link
ez-aw Re: setne urodziny 29.11.12, 20:06 > a nie było takich dłuższych, do kolan? > bo zima idzie.... Mówisz i masz Wszystkiego najlepszego Odpowiedz Link
paciaty Re: setne urodziny 29.11.12, 20:11 No to ze trójki wnuków życzę bo na dzieci żeś za stara. Prezenty, czyli śliniak dla seniora, podkład nieprzemakalny oraz odżywka z lecytyną dojdą do Cię pocztą. Najlepszego! Odpowiedz Link
sewa.49 Re: setne urodziny 29.11.12, 20:40 Najlepszgo i zdrowka zycze W tym wieku to prawnuki sie ma Ciasto upiec, burmistrz Cie odwiedzi i order da Dedykacja i i hicior z lat mlodosci speszjal for ju Hanka Ordonówna - Miłość ci wszystko wybaczy Odpowiedz Link
anna_sla Re: setne urodziny 29.11.12, 20:29 wszystkiego naj naj... to dowiem się ile masz lat? Odpowiedz Link
doral2 Re: setne urodziny 29.11.12, 20:44 anna_sla napisała: > wszystkiego naj naj... to dowiem się ile masz lat?.." toć napisałam, że setne urodziny Odpowiedz Link
fajnyrobal Re: setne urodziny 29.11.12, 22:05 to jak setne to ci się to przyda i to Nie no, żartuję Wszystkiego naj naj i jeszcze raz worka pieniędzy matuzalemie i bukiet wiosennych kwiatów Odpowiedz Link
esofik Re: setne urodziny 29.11.12, 23:44 ja też na imprezę wbijam zdrówka i szczęścia na kolejną setkę życzę, oczywiście z maglem niebieskiego drynka na Seszelach chetnie wypiję drobny upominek Odpowiedz Link
3-mamuska Re: setne urodziny 30.11.12, 01:43 No to następne 100 lat!!! ----------------------- Myśl o tym co mówisz... Nie mów tego co myślisz... Odpowiedz Link
murwa.kac Re: setne urodziny 30.11.12, 06:43 oh oh STO LATÓW w takim razie!! w ramach prezentu a te serrrryyyyyy! mniam, wyjadlam polowe! Odpowiedz Link
edycja_kopiuj_wklej Re: setne urodziny 30.11.12, 06:46 To teraz powinnas zaczac odliczanie w druga strone. Oczywiscie gratuluje pieknego wieku, chociaz zawsze uwazam, ze przesadzasz z ta skamienialoscia Odpowiedz Link
cudko1 Re: setne urodziny 30.11.12, 09:24 aaaaa to wsiego najlepszego i kolejnej 100 życzę no i prezent..... mam nadzieje ze takich nie masz Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: setne urodziny 30.11.12, 12:42 o żesz ty. Jak mogłam przegapić taką ważną datę??? Wszystkiego najlepszego. I prezent ode mnie: Wybierz sobie, która ci się najbardziej podoba Odpowiedz Link
bei Re: setne urodziny 30.11.12, 16:59 Samych szczesliwych dni w 100 przyszłych kalendarzach Twoich lat! ZDROWIA, kasiory i jeszcze raz zdrowia i pieniędzy Odpowiedz Link
doral2 Re: setne urodziny 30.11.12, 18:19 boszszszsz, jakie cudne prezenciki dzięki baby Odpowiedz Link
marjanna.b Re: setne urodziny 30.11.12, 18:42 Sprowadzona do pionu też spieszę złożyć życzenia. Myślałam, że to wącik planistyczny - czyli jak planujesz świętować swoje setne urodziny No to kolejnych 100, w zdrowiu i szczęściu A w ramach prezentu (zainspirowana w pracy): Duuużo kapusty m. Odpowiedz Link
doral2 Re: setne urodziny 30.11.12, 19:16 dzięki marjanka, akurat kupiłam dzisiaj dwie i będę kwasić na święta do bigosu i pierogów Odpowiedz Link