Dodaj do ulubionych

bolące oko

29.10.13, 21:49
wczoraj starsza wsadziła mi mocno palec do oka, do dzisiaj nic się nie działo a od kilku godzin oko zachodzi mi mgłą i jest jakieś drażliwe. Czym to potraktować cholera, to moje lepsze oko, na drugie widzę znacznie gorzej..
Obserwuj wątek
    • 3-mamuska Re: bolące oko 29.10.13, 22:07
      Nie wiem iść do okulisty.
      Moja mi wsadzila palec w około z 5 lat temu. W nocy była chora spała z nami, zaczęła płakać a ze było ciemno nie zamknęłam oka.
      Do dzis mnie czasem boli...
      • dziewczyna_bosmana Re: bolące oko 30.10.13, 08:54
        Muszę się dostać do okulisty, oko mam czerwone jak królik i ropka kapie kap kap.. Właśnie usiłuję się zapisać..
        • grave_digger Re: bolące oko 30.10.13, 10:22
          czyli masz ranę w oku i bez specjalistycznych kropel się nie obejdzie.
    • dziennik-niecodziennik Re: bolące oko 30.10.13, 10:38
      CornereGel sobie kup i nakładaj. działa gojąco. niby na recepte, ale jak masz jakąś zaprzyjaźnioną aptekę to moze sprzedadzą bez.
      • dziennik-niecodziennik Re: bolące oko 30.10.13, 10:39
        doczytałam że zaropiałaś. to tylko okulista. a jak nie okulista to chociaż rodzinny, coś tam zawsze pomoze.
    • motylka34 Re: bolące oko 30.10.13, 11:45
      Mnie tak zwlatwil siostrzeniec. Mialam mechaniczne uszkodzenie spojowki i ostry stan zapalny. Dostalam krople z antybiotykiem, robilam oklady z herbaty no i nosilam przez tydzien opattrunek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka