29.04.09, 13:19
A tak spontanicznie, bez powodów i okazji postanowiłam postawić Wam wódkę/wino/piwo/likiery/kawę/soki/wodę i co tam jeszcze.. A co!
Obserwuj wątek
    • aspirina Re: spontan 29.04.09, 13:22
      o tej porze tylko kawa.. albo i nie, bo znowu przejrzę na oczy wink
      no to pinacolada niech będzie..
    • kiniak22 Re: spontan 29.04.09, 13:24
      dzizas! tak juz w samo poludnie zaczynac to do wieczora czlowiek nie dozyje tongue_out
    • agamama123 Re: spontan 29.04.09, 13:24
      Nie gniewaj się ale jak tylko przeczytałam Twoje słowa to w głowie zaświtała mi
      myśl: no, jeszcze loda trzeba zrobić i już full wypassmile
      Z góry przepraszamsmile

Chyba mam płodne dnismile
      • asiaiwona_1 Re: spontan 29.04.09, 13:27
        ja tam wietrzę jakiś podstęp big_grin
        • asiaiwona_1 Re: spontan 29.04.09, 13:28
          ... bo spontanicznie to wpierdol można komuś spuścić big_grin
          • pelenka Re: spontan 29.04.09, 13:30
            można, ale dziś nie mam siłysmile
            jestem tak zjebana opieką nad moimi słodkimi córeńkami - diablice cholernice - że tylko pić. A samemu goopio...
    • bernimy Re: spontan 29.04.09, 13:27
      A skad Ci przyszedł do głowy pomysł, że my pijące?!? Na jakiej
      podstawie? W życiu suspicious
    • matysiaczek.0 Re: spontan 29.04.09, 13:39
      pewnie poczytałaś, ze inni stawiają..wink no i zostało spontaniczne też tak uczynic wink dawaj wodę niegazowaną i kawę...kurcze, kcem kawy, idę robic smile
      • pelenka Re: spontan 29.04.09, 13:48
        o świńnio... wstępnej wódki już nie pamiętasz, ha? winkale znaj me psie serce zrobię Ci najlepsze latte jakie w życiu piłaś.. a co!
        • matysiaczek.0 Re: spontan 29.04.09, 13:56
          widocznie mocna była i nie pamiętam temu wink
          latte nie może być bo jestem na diecie...zwykła duuuża carna starczy..
          a stało się co, ze tak stawiasz? podzieliłaś korzystnie majątek czy w totka wygrałas?
          • pelenka Re: spontan 29.04.09, 14:04
            no właśnie nic a nic, nie wygrałam, nie straciłam, w ciąży nie jetem, teściowa wciąż żyjewink
            NIe wiem czy to jakieś przesilenie, ale moje panny potrafią wyssać ze mnie caluśką energię,siłę,pomysły, no co tam jeszcze chcesz. I wszyscy mówią - będzie łatwiej. Tylko kurwa kiedy.. bo jest coraz gorzej sad
            I tak postanowiłam wypić w miłym towarzystwie, wot szto.
            • matysiaczek.0 pocieszam pelenka 29.04.09, 14:10
              nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło byc jeszcze gorzej (czy jakos)...także ciesz się z tego co masz, bo nie wiesz co będzie jutro...

wbrew pozorom jak mam doła i sobie to powiem, to zaraz widzę jaśniejsze strony zycia. To chyba na zasadzie, "zobacz jak mają źle chińskie sieroty i ciesz się, że twoje dziecko ma mamę i tatusia, choć płacze 24/24"

jak nie pocieszyłam, jak pokopałam leżącego, to wybacz...stawiaj szybko wódę i sama też pij, życie po wódce jest piękniejsze
              • pelenka Re: pocieszam pelenka 29.04.09, 14:18
                zasadniczo to los chińskich sierot mnie nie pociesza, ale zdaję sobie sprawę, że inni mają gorzej. Tylko ja już fizycznie wymiękam. Najmłodsza nie jestem, maluchy małe (2,5 roku, 10msc), stary w pracy od 8-19 i absolutnie nikogo do pomocy. I tak dzień w dzień. A że mam zaangażowaną wizję macierzyństwa, to sama sobie robię kuku. Mąż też z tych co bardziej jaskoniowych - kasę przyniosłem, reszta to Ty. I faktycznie wsio - od napraw auta,przez sprzątanie, karmienie, zakupy, urzędy, no wsio wsio wsio ja. I tak dzień w dzień. Może ta rutyna mnie osłabia, nie wiem... Ale laski też potrafią dać w kość.

No i miałyśmy pić a nie płakać, a toś mnie wyciągnęła na pijackie czkawkiwink
                • matysiaczek.0 Re: pocieszam pelenka 29.04.09, 14:20
                  no tp ja już nic nie mówię, zdrowie!
    • aniakoles Re: spontan 29.04.09, 13:43
      no tak, w sumie już po 13 tej...
    • surita Re: spontan 29.04.09, 13:53
      Ja setkę czystej poproszę, właśnie popłaciłam rachunki....
      • agusia79-dwa Re: spontan 29.04.09, 14:02
        ja byłam na zakupach i rachunki popłaciłam- dawaj jakąś flaszkę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka