pati.kowalska1 22.05.09, 16:44 uprawiacie jakieś? ja np. uprawiam zbieractwo leśne...normalnie ciągle coą z lasu wynoszę konwalie (wiem, wiem), poziomki, jagody, grzyby, szyszki, kwiatki... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
medussa7 Re: zbieractwo 22.05.09, 16:48 taaaa... zbieram części zepsutych zabawek Młodego, bo wciąż mi się wydaje, że się przydadzą, bo skleję, naprawię, złoże. I tylko mój chłop jak sie zbierze to wypiernicza w piń... Odpowiedz Link
mearuless Re: zbie 22.05.09, 16:58 ja nie -ale moj pradziadek uprawial tz. godzinami przeczesywal tory kolejowe i zwykl mawiac"czego to ludzie nie wyrzuca.." po jego smierci wywalilismy tone zepsutych zapalniczek, pudelek od zapalek,papierkow itd. a umarl na posterunku tz. przejechal go pociag podczas szukania skarbow... Odpowiedz Link
panna.migotka777 Re: zbieractwo 23.05.09, 12:36 Zbieram figurki kotów - stoją wszędzie, oto moja kolekcja: Odpowiedz Link
marta_i_koty Re: zbieractwo 23.05.09, 15:41 Mam podobne hobby do Migotki Ino mam mniej kotów sztucznych , a więcej żywych Odpowiedz Link