deprim6 22.06.09, 09:33 do twarzy , czy któraś uzywała ten z garniera???dobry?czy bardzo brudzi ubrania???i dziwi mnie że na opakowaniu pisze, po użyciu wymyć ręce, czy to chodzi że brudzi??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madame_zuzu Re: samoopalacz 22.06.09, 09:35 używałaś kiedykolwiek samoopalacza? Na każdym napisane jest, że trzeba łapy umyć, a to dlatego, że zabarwione wnętrza dłoni na brązowo wyglądaja obleśnie I między palcami to już w ogóle tragicznie.. kiedyś nie umyłam łap i miałam takie zółto-pomarańczowo-brązowe..nawet zmywanie kwaskiem cytrynowym nie pomogło. Odpowiedz Link
deprim6 Re: samoopalacz 22.06.09, 09:38 aaaa no widzisz, tak myslałam ale nie wierzyłam że ma tak silne działanie, że aż tak barwi. Odpowiedz Link
hellious Re: samoopalacz 22.06.09, 09:40 Barwi barwi, a lapy potem wygladaja jak u palacza co 30 lat kopci i nigdy rak nie myje Ja miualam ten z dove i byl fajny. nie smierdzial tak, jak niektore. Odpowiedz Link
cudko1 historia apropo opalcza:D 22.06.09, 09:44 kiedyś (oj dawno to było dawno) poprosiłam sowjego byłego byłego o wysmarowanie mi plecków - ocziwście zrobił to z przyjemnością z tymże działo się to w trakice meczu piłki nożnej (a każda dobra konieta wie że mecz to mecz ) więc mu się nie chciało tych rączek iść umyć - ej nic nie będzie tak mi moje ówczesne kochanie powiedziało no jak nic to nic, tylko żeby potem krzyku nie było buuuhahahaha rano nie wiedziałam czy śmiać sie mam z niego czy płakać - zwłaszcza że była jakś konwencja albo insza inszość w każdym raziemiał przed sobą dzień witania sie z różnymi :osobistościami" i głosowania buhahahahahahah myślałam że umrę jak widziałma jak głosuje zacisniętą pięścią buhahahahahahahhahahah Odpowiedz Link