marysienka44 29.07.09, 11:19 www.allegro.pl/item697786992_maly_lekki_wozek_quick_smart_idealny_do_miasta.html ale nie mogę znaleźć o nim opinii. Widziałyście może taki na żywo? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koralik12 Re: Wózek taki chcę mieć 29.07.09, 11:27 Kiedyś czytałam opinie o tym wózku, ogólnie wszyscy byli zadowoleni ale podkreślali że to wózek dodatkowy, jak już się ma inny z większym pojemnikiem pod spodem i że nadaje sie raczej na lato bo jest bardzo wąski i dziecko grubo ubrane nie chce się w nim pomieścić. Odpowiedz Link
koralik12 Re:koralik 29.07.09, 12:06 wydaje mi się że czytałam to na którymś z forów gazetowych ale chyba parę lat temu jak byłam na etapie kupowania spacerówki Odpowiedz Link
cura_domestica Re: Wózek taki chcę mieć 29.07.09, 11:33 Wszystko zależy od tego , w jakim celu wózek potrzebny . Dla mnie mega wadą jest to że nie rozkłada się nawet do pozycji półleżącej . Wydaje mi się (nie widziałam na żywo) że ma też za krótkie siedzisko . Ja mam zappa i też nie jestem zadowolona Odpowiedz Link
osa551 Re: Wózek taki chcę mieć 29.07.09, 11:47 Ja tez mam Zapp, ale ja go wożę w samochodzie i używam w sklepie, albo w takich innych przypadkowych miejscach. Jako drugi wózek Zapp dla mnie świetnie się sprawdza jako drugi wózek i chyba jako taki był projektowany. Odpowiedz Link
cura_domestica osa 29.07.09, 11:52 używam zappa w takich samych sytuacjach jak Ty , ale nie ukrywam ,że wadą jest dla mnie to że się nie rozkłada a poza tym moja córa jest drobna a szelki są nieregulowane i szelki zamiast na ramionach ma... UWAGA !!! ... nad uszami Odpowiedz Link
miacasa Re: Wózek taki chcę mieć 29.07.09, 11:39 Brakuje zasadniczej informacji: dla jakiej wagi i wieku dziecka jest przewidziany. Myślę, że tak od 14 mies. bo to typowa spacerówka dla starszego dziecka. Dla noworodka to koniecznie z gondolą i doskonałą amortyzacją. Odpowiedz Link
marysienka44 Re: Wózek taki chcę mieć 29.07.09, 11:54 Więc w sumie mam jeszcze jedna opcję, ten wózek www.allegro.pl/item692727685_chicco_multiway_folia_okrycie_gwar_pol.html i ten mnie też zachwyca, tym bardziej że widziałam go wczoraj w sklepie. Super ma długie oparcie i rozkłada sie do spania prawie na płasko, i chyba jest taki hmmm mocniejszy. W kazdym razie ten pierwszy jest do 15kg i nalezy do takich lekkich, a chicco by dal radę mojej 4,5 latce nawet. Chociaż kupuje z myślą o 1,5 rocznej. Chyba ten chicco, cena podobna. Odpowiedz Link
cura_domestica Tu masz link 29.07.09, 11:59 Weż idź tu i popytaj poczytaj , dużo się można dowiedzieć : forum.gazeta.pl/forum/f,22462,Wozki_dzieciece.html Odpowiedz Link
marsupilami25 Re: Wózek taki chcę mieć 29.07.09, 11:51 Widzialam na zywo - mnie nie zachwycil, wykonczenie "plastikowe". W celu podroznym wybralam Maclarena Questa, i choc do szalu doprowadza mnie kiepski dostep do koszyka, to jednak ma rozkladane oparcie. Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: Wózek taki chcę mieć 29.07.09, 12:06 fajniutki i jeden i drugi, ale dla mnie wady to - w pierwszym mały kosz a w drugim dwie rączki (ciężko prowadzić jedną ręką). Popytaj na forum wózki - tam Ci jeszcze doradzą. Acha, ja mam arię peg perego i jestem bardzo zadowolona, a kupowałam tylko za radą dziewczyn z tamtego forum, jako mama chustowa nie mająca pojęcia czego w ogóle szukać. Więc chyba doradzają dobrze. Odpowiedz Link
sabek81 Re: Wózek taki chcę mieć 29.07.09, 12:15 ten pierwszy jak dla mnie strasznie udziwniony no i maly kosz na jakiekolwiek rzeczy dziecka czy zakupy znowu chicco za ciezki ja dla mojej 17 miesiecznej corki wybralam maclarena questa , kupilam go jako drugi wozek wlasnie na wypady do sklepu (teraz jezdzimy nim juz non stop - pierwszy wozek pp pliko p3) maly po zlozeniu lekki (5,5kg) rozklada sie do pozycji pollezacej, podnozek wysuwany, kosz na zakupy dla mnie wystarczajacy, mala jezdzila w nim juz jak miala 9 miesiecy ale na krotkich trasach udalo mi sie go kupic za 480 zl bo teraz cena jest kosmiczna jak za ten wozek, ale mozna kupic uzywany w dobrym stanie, poczytaj o nim na forum wozkowym, jedyny minus jak dla mnie to taki, ze wywraca sie do tylu jak powiesisz cos na raczkach ciezkiego ale jak dziecko w nim nie siedzi. Odpowiedz Link
marysienka44 Re: Wózek taki chcę mieć 29.07.09, 12:19 a warto ten licytować? jak myślicie... juz mam łeb sześć na dziewięć... www.allegro.pl/item691879770.html Odpowiedz Link
sabek81 Re: Wózek taki chcę mieć 29.07.09, 14:06 ja bym nie licytowala , moze zobacz jeszcze na allegro inglesina triplub cos kolo 400 zl kosztuje, ma moja kolezanka calkiem fajny wozek, a tak wogole to chyba mamy corki w tym samym wieku moja marcelina jest z 22 lutego Odpowiedz Link
marysienka44 Re: Wózek taki chcę mieć 29.07.09, 14:24 luty 2008 czy 2009? bo moja 2008.02.02 PS Jak z 2008 to zgłoś się na forum Lutowe mamy 2008 Odpowiedz Link
sabek81 Re: Wózek taki chcę mieć 29.07.09, 14:38 2008 oczywiscie zglaszalam sie ale widocznie nie zostalam przyjeta jakis iesiac temu Odpowiedz Link
marysienka44 Re: Wózek taki chcę mieć 29.07.09, 14:57 oo to muszę się zapytac co i jak Odpowiedz Link
mama-dzwoni Re: Wózek taki chcę mieć 29.07.09, 22:23 Jezu i co będziesz w nim wozić??? Zakupy??? Nie wsadziłabym do tego dziadostwa nawet lalki... Odpowiedz Link