aniuta75 05.08.09, 12:07 Lekki, cichy, niezbyt duży i ze średniej półki cenowej . A i żeby dużo prądu nie żarł . P.S. Czy bezworkowy to dobry pomysł, sprawdza się, nie jest upierdliwe to to? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tabakierka2 Re: Odkurzacze polecajcie :) 05.08.09, 12:10 my mamy electroluxa i jesteśmy zadowoleni, ale szczegółów nie podam - pomarańczowy jest taki, ale pomarańczowy www.mixelectronics.pl/kupic_img/16311-odkurzacz-electrolux-zxm-7010.jpg Odpowiedz Link
karra-mia Re: Odkurzacze polecajcie :) 05.08.09, 21:54 mam taki jak Rysa, ale niebieski sprawdza się, a mamy w domu Goldenkę, która ma sliczną sierść Odpowiedz Link
joanna266 Re: Odkurzacze polecajcie :) 05.08.09, 12:14 ja mam zelemera. moze byc na worki papierowe jak i na te z jakby fizeliny.ma filtr hepa.dla mnie najwazniejsze było zeby dobrze mi parkiety i gresy wecował.bo w domu mam w zasadzie tylko jeden mały dywanik nie liczac tych w pokojach dzieci. ale te ich dywaniki spokojnie mozna recznie wytrzepac.generalnie moj odkurzacz polecam a kosztował cos ok 500 zł.ps.bardzo cichy to on nie jest.moi tesciowie maja jakiegos philipsa za 1400 zł i ten to jest cichy dopiero.ale odkurzacz dla mnie ma przedewszystkim dobrze ciagnac Odpowiedz Link
l.e.a Re: Odkurzacze polecajcie :) 05.08.09, 13:39 Mamy Zelmer Odysey z turbo szczotką, filtrem heppa, super lekki, bardzo funkcjonalny, rewelacyjnie się nim sprząta - przez niego polubiłam odkurzanie a dzięki turbo szczotce mam rozwiązany problem z sierścią naszego psa. Odpowiedz Link
agik82 Re: Odkurzacze polecajcie :) 05.08.09, 13:51 mam taki http://www.zelmer.pl/odkurzacze/odkurzacze-klasyczne/solaris_twix/art244,odkurzacz-solaris-twix-5500-0-ht.html używany intensywnie, działa bez zarzutu Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Odkurzacze polecajcie :) 05.08.09, 16:04 Hmmm no ładne, ładne te co pokazałyście. Może ktoś jeszcze? Z cenami poproszę . Odpowiedz Link
deela Re: Odkurzacze polecajcie :) 05.08.09, 21:47 ja mam samsunga SC435T bezworkowy (wreczcie zadnych durnych workow do wymieniania albo trzepania) ciung ma taki ze wciaga dywan razem z podloga srednioglosny srednioduzy jak kupowalam go rok temu to kosztowal jakies 400 zl, teraz w euro rtv agd hest na nie promocja i jest po 299 zl ja tam zyc bez niego nie moge Odpowiedz Link