Gość: kinga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.07, 21:51 Szukam dobrego fryzjera w Krakowie,moze kogos chcecie zaproponowac,z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kr_ka_11 Re: Dobry fryzjer KRAKóW IP: 212.160.65.* 29.10.07, 08:33 ja polecam pania Gosię z salonu Erica Stipy vis'a vis hali targowej. chodze juz do niej od 2 lat. po jej strzyzeniu wlosy sie super ukladaja , nawet jak dwa miesiace sie odpusci wizyte (ja mam krotkie wiec to naprawde wazne). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agent Re: Dobry fryzjer KRAKóW IP: *.lama.net.pl 07.12.07, 23:56 aja polecam pani agate z salonu la femme jestem jej stala klientka odkad zostala mi polecona, pracowala wczesniej u mariusz kusia n aczarnowiejskiej swietne doswiadzcenie z tamtad wyniosla, Odpowiedz Link Zgłoś
listekklonu Re: Dobry fryzjer KRAKóW 15.12.07, 15:28 Mam nadzieję, że nie masz na myśli tego TRAGICZNEGO zakładu fryzjerskiego z ul. Legionów Piłsudskiego? Byłam tam raz w życiu i wszystkim odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga 21 Re: Dobry fryzjer KRAKóW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.08, 19:28 Ja szczerze polecam salo freestyle, miła obsługa,a co najważniejsze doradzą Ci świetnie. Jak tam poszłam miałam włosy suche zniszczone, Pani fryzjerka zrobiła mi extra maseczkę nawilżającą i obcieła z 8 cm ale nie żałuje.Późnie jak dotknęłam moich włosów po prostu były jak aksamit polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
natalia_klu Re: Dobry fryzjer KRAKóW 03.05.16, 13:03 Black Pearl na Woli (ul Królowej Jadwigi), słyszalam o nim same dobre opinie, sama tez ze strzyzenia bylam bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
bawua Re: Dobry fryzjer KRAKóW 01.06.16, 10:05 Viru, Klaudiusz, Jagoda Malinowska, Maniewski Odpowiedz Link Zgłoś
beata_kru Re: Dobry fryzjer KRAKóW 15.08.16, 19:52 Black Pearl na ul Krolowej Jadwigi. Polecam strzyzenie i koloryzacje, jestem ich stala klientka juz od prawie roku. Odpowiedz Link Zgłoś
joannalagosz Re: Dobry fryzjer KRAKóW 05.10.16, 16:47 Od kilku miesięcy strzygę się w salonie Colette. Zawsze jestem bardzo zadowolonona po wizycie, zero zastrzeżeń. Fryzjerki sa bardzo pomocne, miła atmosfera. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
andzelikakrol11 Re: Dobry fryzjer KRAKóW 29.01.17, 20:17 Black Perl, na ul Szlak. NAJLEPSZY! Odpowiedz Link Zgłoś
andzelikakrol11 Re: Dobry fryzjer KRAKóW 29.01.17, 20:22 Black Pearl, na ul Szlak, ja chodze donich juz kilka lat i to najlepszy salon jaki znalazlam w Krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Dobry fryzjer KRAKóW IP: *.noc.fibertech.net.pl 31.01.17, 15:44 Odkryłam świetny salon na Miodowej.Wszystko robią kosmetykami LOREAL, ceny są rewelacyjny nawet na studencką kieszeń. Salon Krakowska Perla na Miodowej 51 tel. 799931229 Odpowiedz Link Zgłoś
donautak Re: Dobry fryzjer KRAKóW 09.02.17, 10:44 Piotr Janus jest najlepszy! Byłam klientką w wielu salonach i za całą pewnością stwierdzam, że wymiata! Potrafi doradzić, zawsze zaproponuje coś i choć podczas rozmowy nie zawsze jestem przekonana do jego sugestii to efekt jest zawsze super! piotrjanus.pl Odpowiedz Link Zgłoś
greek76 Re: Dobry fryzjer KRAKóW 10.02.17, 08:10 Polecam salon Pure Diamond (ul. Krowoderskich Zuchów). Panie fryzjerki super dobierają kolor tak żeby wyglądał naturalnie i zawsze są w stanie zaproponować jakąś fajną fryzurkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magik Re: Dobry fryzjer KRAKóW IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.17, 13:01 Leon Hebda Fryzjer na Rynku Podgórskim - pełen profesjonalizm, duże doświadczenie i wspaniała atmosfera dla każdego. Odpowiedz Link Zgłoś