taziuta 01.05.09, 23:10 Dziś już się dość napisałem... Dobranoc :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vargtimmen Re: Dobranoc :) 01.05.09, 23:25 taziuta napisał: > Dziś już się dość napisałem... Ależ wszyscy lubią Tawernę! Bardzo popularni jesteśmy, to chyba przez ten nasz franciszkański stosunek do świata ;) > Dobranoc :) Dobranoc! Odpowiedz Link
taziuta Re: Dobranoc :) 03.05.09, 01:28 vargtimmen napisał: > Bardzo popularni jesteśmy, ... Bzdyki jesteśmy, Tim, i tacy nudni! ;) Dobranoc :) Odpowiedz Link
vargtimmen Re: Dobranoc :) 03.05.09, 01:38 taziuta napisał: > vargtimmen napisał: > > > Bardzo popularni jesteśmy, ... > > Bzdyki jesteśmy, Tim, i tacy nudni! ;) > Nuda veritas! ;) > Dobranoc :) Kolorowych! Odpowiedz Link
taziuta Re: Dobranoc :) 04.05.09, 00:06 vargtimmen napisał: > Kolorowych! Hmm, jakichkolwiek, byle choć raz udało się je zapamiętać... ;) Dobranoc :) Odpowiedz Link
taziuta Re: Dobranoc :) 06.05.09, 23:36 Już się nie mogę doczekać! W jaki sposób, ten głupek wilk nas w czwartek najedzie, będąc zablokowanym, jak na chujka (jego język, sorki...) przystało?... :) Odpowiedz Link
xenocide Re: Dobranoc :) 06.05.09, 23:47 taziuta napisał: > Już się nie mogę doczekać! > W jaki sposób, ten głupek wilk nas w czwartek najedzie, będąc > zablokowanym, jak na chujka (jego język, sorki...) przystało?... :) Zapomniales o tym ze on mnozy sie szybciej od stonki :-) Spij spokojnie, za dnia sie cos wymysli. Odpowiedz Link
taziuta Re: Dobranoc :) 09.05.09, 23:43 Piwo to dobra rzecz, nie potrza żadnych (innych) usypiaczy... Dobranoc :) Odpowiedz Link