Dodaj do ulubionych

Castorama Legnica

11.03.12, 18:07
Witam, proszę o wyrażenie swojej opinie na temat wymienionej w tytule Castoramy.
Obserwuj wątek
    • almon33 Re: Castorama Legnica 11.03.12, 18:43
      szkoda pisać.. po zmianie dyrektora kanał.. tylu fajnych ludzi juz nie pracuje, a chołota trzyma się stołków (oprócz kier. r30 i r60)
      • borat1981 Re: Castorama Legnica 19.03.12, 13:17
        almon33 - nie mogę się zgodzić z twoją opinią po odejściu poprzedniego dyrektora do Lubina zmieniło się tylko to że firma obrała inny kierunek i nie sądzę żeby obecny dyrektor miał coś w tym temacie do gadania, a tymbarzdziej któryś z kierowników. Co do chołoty też się z Tobą niezgadzam większość ludzi jest w miarę normalnych a wszędzie znajdzie się jakaś czarna owca lub owce. Jedyne co Ci mogę poradzić to przyzwyczaj się do nowej sytuacji albo szukaj innej roboty gdzie wszyscy są zajebiści powodzenia...
        • almon33 Re: Castorama Legnica 20.03.12, 19:39
          podejrzewam, że za krótko pracujesz żeby coś na ten temat wiedzieć...
          popytaj kolegów z 5-6-letnim stażem smile)
          • lalala_1 Re: Castorama Legnica 20.03.12, 20:44
            A ja mam odpowiedni staż i zgadzam się w pełni z Boratem.Ludzie są spoko, dyro też. 20,70, 90, pirt-kierasy ok.
          • borat1981 Re: Castorama Legnica 21.03.12, 09:08
            almon33 mam przepracowane w castoramie 5 lat i obserwuje jak się zmienia nasza firma od mniej więcej 2 lat i jęzeli jest to dla Ciebie zatrudne to w bardzo prosty sposób mogę Ci to wyjaśnić - doradca wykonuje polecenia swojego kierownika - kierownik dyrektora - dyrektor dyrektora regionalnego a regionalny głownego, główny realizuje politykę nażuconą przez KF i jedyne za co można ich wszystkich winić że dopucili do tego że nasza firma poszła w zupełnie innym kierunku niż szła 5 lat temu, lecz też nie do końca pomyśl każdy z nas ma jakieś tam swoje zobowiazania finansowe: kredyty mieszkaniowe i konsumenckie rodziny na utrzymaniu i kazdy z nas przyzwyczaił sie do zycia na jakimś tam poziomie i kazdy chciałby ten poziom utrzymać albo podwyższyć. Ty ja i wielu innych na najniższych szczeblach w castoramie możemy zrobić tylko dwie rzeczy albo przyzwyczaimy się do nowej rzeczywistości i dalej będziemy pracować tak jak pracowaliśmy 5 lat temu albo poszukamy sobie nowego zajęcia.
            Ja wybrałem drugie rozwiązanie mimo że z pracą nie jest łatwo.
            Pozdrowienia dla całej ekipy casto Legnica
    • thereader13 Re: Castorama Legnica 23.03.12, 21:19
      Pracuje w casto Legnica od początku i uważam że poza małymi wyjątkami ludzie na sklepie są ok.a obecny dyrektor jest naprawdę świetnym gościem .Zgadzam się z boratem jak komuś sie nie podoba to niech idzie tam gdzie jest zajebiście.Wszędzie dodrze gdzie nas nie ma .Gdyby faktycznie dyrektor był taki zły jak niektórzy piszą to nie upychał by asystentek na działy ratując ich dupy tylko zwalniał bo powiedzmy sobie prawdę niektóre nadają sie tylko do pracy w ZUSie a nie pracy na dzaiale .Pozdrawiam załoge i szanowną dyrekcję

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka