Dodaj do ulubionych

Ratujcie Łódź 3

26.07.12, 20:18
Witam.
Jestem pierwszy raz na tym portalu. Ale chciałem podzielić się spostrzeażeniami ze współpracy z naszymi świętymi w sklepie, panem Ż. i panem W. Na pewno w kilku zdaniach jest ciężko opisać zachowania wyżej wymienionych. Na początek to zaczniemy od traktowania ludzi. Można porównać nas do numerów statystycznych , może do bydląd na polu albo po prostu roboli , którzy mają działać jak automaty. Wszelka kreatywność jest niszczona w zarodku, bo nie jest myślą panów dyrektorów. I jest odbierana jako atak na fantastycznych , fenomenalnych, nie omylnych panów Ż i W. Wtedy można odnieść wrażenie, iż ktoś bardzo ich skrzywdził mianując ich na tą funkcją . Zawsze wszystko jest nie tak jak chcą i my jesteśmy „nie od myślenia”crying mały cytacik) ale od robienia. Atmosfera jest popsuta, a co ja piszę , jej już po prostu nie ma. Ludzie nie pracują tylko przebywają w budynku. Każdy chętnie by wyszedł, każdy boi się podjąć decyzji bo będzie upomnienie lub nagana. Jak w takich warunkach pracować , być dobrym doradcą, obsługiwać ludzi aby klienci byli zadowoleni, kiedy panowie robią wszystko żeby zniszczcyć w nas poczucie wartości i identyfikacji z firmą , z wynikikem. Jak dobrze pamiętam to nigdy nie dostliśmy pochwał , podzieńkowań, chociaży uśmiech, a tak naprawde jeden jest Smutny, a drugi Spięty. Nigdy nie widać emocji lub już wszystko popsute nie tak jak trzeba. A wtedy najchętniej rzuciło by się wszystko i komuś wyp……………………uderzyło. Jedynie kierowniką pozostało jeszcz coś ze starej szkoły i potrafią być obok nas, z nami i za nami na dobre i złe. Chętnie zestaw dyrektorski wymienimy na bardziej abitny, który nie boi się zakasać rękawy i wziąć się do pracy, a także po prostu pozwoli pracować, rozwijać się, pokaże autorytet i przykładny pokaz pracy. A nie hipokryzję , którą nas karmią.
Zawsze myślałe iż firm Castorama to przykład dla innych, a tu takie rozczarowanie!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • deputat25 Re: Ratujcie Łódź 3 27.07.12, 11:46
      A u nas w Bielsku Dyrektor potrafi napisać maile ż podziękowaniem za dobry wynik i to jest fajnesmile
      • superkokoeurospoko Re: Ratujcie Łódź 3 30.07.12, 23:17
        Zgadzam się z Tobą w 100% i pewnie nie tylko ja.
        Też było o tym wcześniej pisane ale nie zostało to zauważone...
        Mój wpis jest wpisany w temacie MOBBING W CASTO LÓDŹ 2 więc zapraszam do poczytania i reakcji na ten syf który powstał po przyjściu naszych szanownych Ż. i W.
        • zawiedziony13 Re: Ratujcie Łódź 3 12.10.12, 07:43
          Mobbing to ciężkie słowo aby je dokładnie wyjaśnić a najbardziej to udowodnić. Ale całkiem dobrze Cię rozumie , ponieważ Łódź 3 przeżywa prawdopodobnie to samo. Nasi święci wprowadzają tak napiętą sytuację , że ten balon nie długo pęknie. W dalszym ciągu wszyscy są złodziejami, krętaczami i niczym więcej niż robolami do tyrki. Kiedy ich w pracy nie ma jest ok., wszyscy wiedzą co robić, obrót zrobiony, robota wykonana , uśmiech na twarzy . Dokładnie tak jak powinno być. Kiedy pan Ż. i pan W. są w pracy zaczyna się horror. Wprowadzają zamieszanie, jeden jedno, drugi drugie i oczywiście że nic nie zrobione. Do wprowadzania zamętu mają talent, ale tylko do tego. Gnębieni ludzi mają w krwi. Może ktoś zauważy że niszczą wszystko co najlepsze w ludziach w tym sklepie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka