Dodaj do ulubionych

SPOTKANIE 29-07-2015

29.07.15, 22:46
www.facebook.com/solidarnosc.castorama
Obserwuj wątek
    • castogorzow Re: SPOTKANIE 29-07-2015 30.07.15, 11:47
      Pani Kosel już nie wiedziała co napisać ze pismo ze ściemą do pracowników wystosował pan Rogowiec???
    • castogorzow Re: SPOTKANIE 29-07-2015 30.07.15, 14:36
      Jeżeli firma jest w tak kiepskiej sytuacji to ni będzie tej mega premii turbo którą tak nam na spotkaniu z pracownikami obiecywał miłośnikiem nam panujący dyrektor??? Ja już walizki przygotowałem na tą kasę... A może nam ledowe oświetlenie zdejmą które jest zakładane skoro sklep jest w tak słabej sytuacji finansowej??? Za niedziele nierobom kierownikom zabierzcie dodatek albo dajcie im taki sam jak dla zwykłego pracownika to już dla paru osób na podwyżki będzie.
      • ruletka100 Re: SPOTKANIE 29-07-2015 30.07.15, 19:30
        www.wiocha.pl/1256983,Jak-wszystkim-to-wszystkim
      • dorobotydoroboty Re: SPOTKANIE 29-07-2015 30.07.15, 22:31
        Witaj,
        Przykro że w Twoim sklepie kierownicy to nie robi ale nie generalizuj takich opinii bo nie wszyscy tacy są. Sposób Twojej wypowiedzi skłania do refleksji że i tak nie dostalbys podwyżki bo szczekac potrafisz na innych jedynie bo internet to anonimowo. Przedstaw się z imienia i nazwiska potem wypowiadaj nt innych.
        • castogorzow Re: SPOTKANIE 29-07-2015 30.07.15, 23:15
          Ojojoj... Chyba jakiegoś kierownika uraziła moja opinia...??? OK - przyznam że nie wszyscy kierownicy nic nie robią, ale większość się nie przemęcza. Tak więc dlaczego mają dostawać większy dodatek za niedzielę niż każdy zwykły pracownik. Że niby nasz czas, który powinniśmy spędzić z rodziną jest mniej cenny niż czas kierowników??? Zamknijmy sklepy w niedziele i będzie sprawiedliwie.
          A tak poza tym to szczekasz chyba Ty... A o moją podwyżkę to się nie martw, bo tak jak każdy jej nie dostanę, a przez te 10 lat to już trochę mi síę nazbierało i narzekać nie mogę - tylko szkoda mi tych ludzi którzy pracują tyle co ja albo jeszcze dłużej i zostali potraktowanie jak nowo przyjety pracownik...
    • szakal2311 Re: SPOTKANIE 29-07-2015 31.07.15, 18:20
      Jak wszyscy widzicie tak działa ten żółty związek Solidarność w porozumieniu z dyrekcją robią wszystko abyście tych podwyżek nie dostali , oni dbają tylko o swoje ciepłe posadki a ich przewodniczący do dnia dzisiejszego nie odpowiedział na moje pytania odnośnie jego przywrócenia do pracy i ustanowienia go na tym przewodniczącym .
      Pamiętajcie wszystko co robi ten związek to jedna wielka ściema aby wam zamydlić oczy , oni naprawdę nic nie mogą zrobić bo nie odbiorą sobie tej złotej kaczki , która ich trzyma na stanowiskach!!
      Lepiej zacznijcie szukać lepszej pracy , na rynku jej nie brakuje a tutaj nie macie przyszłości , jak wprowadzą podatki na markety to jest pewne że będą ogromne redukcje tam na dole .
      Macie już fakturomaty , czas na kasy samoobsługowe , kasjerki to dla was obniżka pensji albo zwolnienia !!!
      Pozdrawiam Darek.
      • xelectric Re: SPOTKANIE 29-07-2015 01.08.15, 09:13
        nie pozdrawiaj darku, bo ręce twe obejszczane!
        • solidariuszluk Re: SPOTKANIE 29-07-2015 03.08.15, 20:38
          Szakal, coraz bardziej mi się wydaje, że to jednak Ty jestes od dyrekcji i zniechęcasz ludzi do przystapienia do Związku aby pracownicy byli jak najsłabiej zorganizowani...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka