blind_as_a_bat 28.11.09, 14:10 sprawdź! Perfekcyjny melancholik to ja? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jola.iza1 Re: Temperament => 28.11.09, 14:22 Bzdura jakaś, mnie wyszło spokojny flegmatyk :)) Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Temperament => 28.11.09, 14:33 Ewidentna bzdura! Powinno wyjść => spokojna flegmatyczka. Odpowiedz Link
jola.iza1 Re: Temperament => 28.11.09, 14:46 Gdy słyszę "powinno" Szczerze się jeżę. To jest ostatnie co powinnam, pwoinniaĆ?:) Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Temperament => 28.11.09, 14:50 Okay, cofam "powinno" i czekam na propozycję, czym zastąpić. Odpowiedz Link
jola.iza1 Re: Temperament => 28.11.09, 14:59 propozycja: "a gdyby ktoś napisał" Libo " zły program, nie uwzględnia PCI" Na końcu mógłbyś napisać: "faktycznie, ty jesteś flegmatyczka, spokojna, to i o co się burzysz??" :)) Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Temperament => 28.11.09, 15:14 Napisałbym albo nie. Mam domieszkę Ciebie. Płeć w wielu programach, itp., nie jest uwzględniania. Co Ty na to? Parytety pomogą? Odpowiedz Link
jola.iza1 Re: Temperament => 28.11.09, 15:23 Masz domieszkę, znaczy nie zgadzamy się na " powinno" i parytety??:) Programatorów trza uczulić?? Specjalnie dla Ciebie, z braku koni nationalzoo.si.edu/Animals/WebCams/ Mogę nocą i nad ranem godzinami siedzieć i wlepiać gały:) Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Temperament => 28.11.09, 15:34 Thank YOU! Nie znałem tej stronki, choć byłem w owym Zu. nationalzoo.si.edu/Animals/AfricanSavanna/default.cfm Co dla Ciebie? Blisko? Odpowiedz Link
jola.iza1 Re: Temperament => 28.11.09, 15:56 Ja poproszę na żywo konie:) A to widziałeś?? www.sandiegozoo.org/pandacam/index.html Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Temperament => 28.11.09, 16:04 Stronki nie, ale Zu i owszem. Konie na żywo. Janów daleko od Lublina? Wskakuj w coś i wiśta, wio! Kłaniam się i znikam. Benji spędzi u mnie weekend. Idę po niego i zaczynamy od długiego spaceru. Udanego wieczoru! Odpowiedz Link
jola.iza1 Re: Temperament => 28.11.09, 16:13 Biegaj i dbaj, Janów, skoro mieszkałam w Białej Podlaskiej bliziutki:) I pamiętaj, nie ma większej przyjemności dla beagla, niż szczera miłość, cokolwiek to znaczy??:) Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Temperament => 29.11.09, 00:25 Benji śpi jak zabity. Ma wciąż tę butelkę/zabawkę, którą zrobiłem według Twoich wskazówek. Bywałem w Janowie. W Białej Podlaskiej przejazdem. Z Lublina 150? Odpowiedz Link
ave.duce Re: Temperament => 28.11.09, 16:59 Energiczna choleryczka z domieszką towarzyskiej sangwiniczki. No ładnie! ;) :p Odpowiedz Link
dupetek Re: Temperament => 28.11.09, 17:11 Perfekcyjny melancholik i następnie energiczny choleryk. Fajne połączenie:))) Odpowiedz Link
dupetek Re: Temperament => 28.11.09, 17:30 Zaraz zajrzę do poczty. Dziś rano wróciłem do cywilizacji! Pozdrówka Avciu. Odpowiedz Link