p.a.d.a.l.c.o.w.a 27.03.10, 11:23 że przegra - to wszyscy się domyślali / albo z przecieków ;-) wiedzieli / ale że aż taką różnicą głosów? Zdziwienie ! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce Re: Gloria victis 27.03.10, 11:29 Ludzie boją się "nieznanego" > innego. Sikorski zadał się z PiSem. Wg mnie to przyczyna jego przegranej > brak zaufania. ps. najgorsze dla mnie jest to, że mój poseł Komorowski coraz mniej mi się podoba. :p Odpowiedz Link
venus99 Re: Gloria victis 27.03.10, 11:59 Sikorski najwieksze poparcie miał w grupie najmłodszych członków PO.prezydentura Komorowskiego będzie taka sielsko-parafialna, niemrawa i nudna.To dobry facet do wypicia wódeczki po polowaniu.najdobitniej różnicę pomiędzy między kandydatami pokazało wystapienie koncowe Sikorskiego Odpowiedz Link
remez2 Re: Gloria victis 27.03.10, 12:26 Kto raz zdradził, zdradzi powtórnie - twierdzą niektórzy. I mają rację. A poza tym to zwykły fajansiarz. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Gloria victis 27.03.10, 12:56 A Komorowski? Na razie "sprawdzał się" jako mój poseł (zwłaszcza w poprzedniej kadencji). Teraz... wątpliwości narastają we mnie. :p Odpowiedz Link
remez2 Re: Gloria victis 27.03.10, 13:41 ave.duce napisała: > A Komorowski? Na razie "sprawdzał się" jako mój poseł (zwłaszcza w poprzedniej > kadencji). > Teraz... wątpliwości narastają we mnie. Też fajansiarz z ciasnym łbem. Wypowiedź na temat "in vitro", w moich oczach, skompromitowała go do zdechu. A nie jest to jego pierwsze osiągnięcie. Odpowiedz Link
gat45 A jaką róznicą przegrał, pani Padalcowa 27.03.10, 11:38 kochanieńka, Pani powie ? Bo ja go bardzo nie lubić. Za Komorowskim też ja nie przepadać, ale Sikorskiego znieść nie mogący. Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: A jaką róznicą przegrał, pani Padalcowa 27.03.10, 11:55 ca 60 % do ca 30 % Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: A jaką róznicą przegrał, pani Padalcowa 27.03.10, 11:57 Bo ja go bardzo nie lubić. Za Komorowskim też ja nie przepadać, ale > Sikorskiego znieść nie mogący. Odczucia nasze zbieżne soM. Ale jakości tak zawsze mi żal przegranych ( głupie uczucie, takie słowiańskie - rozmemłane ) i to jeszcze tak silnie przegranych. Odpowiedz Link
gat45 Re: A jaką róznicą przegrał, pani Padalcowa 27.03.10, 12:01 > Ale jakości tak zawsze mi żal przegranych ( głupie uczucie, takie > słowiańskie - rozmemłane ) i to jeszcze tak silnie przegranych. Mi też. Zwycięzcy zawsze mają coś wulgarnego w sobie, choćby było to samo zwycięstwo :))) A pan Sikorski reprezentuje w moich oczach to, co moja Mamusia zwała "pewniactwem". Wiem, że teraz to jest modne i niejeden próbuje toto nosić mimo takiej czy innej figury, ale ja się przekonać do tej cechy nie mogę. I, tak właściwie, to wcale nie chcę. Odpowiedz Link
basia.basia w sprawie pewniactwa 27.03.10, 13:44 To dziwne jak bardzo można się różnić w poglądach z drugą osobą! gat45 napisała: > > Mi też. Zwycięzcy zawsze mają coś wulgarnego w sobie, choćby było to > samo zwycięstwo :))) Nie jestem w stanie tego zrozumieć. Dlaczego zwycięstwo ma zwycięzcę piętnować? I czy zwycięstwo każde? W olimpiadzie, biegu przez płotki, skoku narciarskim, w konkursie na plakat itp.? > > A pan Sikorski reprezentuje w moich oczach to, co moja Mamusia > zwała "pewniactwem". Wiem, że teraz to jest modne i niejeden próbuje > toto nosić mimo takiej czy innej figury, ale ja się przekonać do tej > cechy nie mogę. I, tak właściwie, to wcale nie chcę. Nie zauważam u niego "pewniactwa" (słowo to ma wydźwięk pojeroatywny). Człowiek, który zna swoją wartość i nie ma specjalnych kompleksów jest pewny siebie i zachowuje się w sposób otwarty (nie mylić z "wyniosły"). Nie widzę w tym nic złego, wręcz przeciwnie. I nie ma to nic wspólnego z modą. Przy tym uważam, że pewność siebie jest cechą jak najbardziej pożądaną u ministra spraw zagranicznych. Odpowiedz Link
leniwa_lady Re: Gloria victis 27.03.10, 13:52 ganz egal mi to czyli zwisa i powiewa przy takich konkurentach jak Szmaja, Kaczka, Jurek, Leppiej czy insze typy i typki wybory zapowiadają sie mało ciekawie w końcu czy to bedzie Bronek czy też Radek i tak chyba nie będzie innego wyboru Olechowski mi nie pasuje Odpowiedz Link
isa.stern Re: Gloria victis 27.03.10, 15:43 było mi to obojętne, chociaż z chęcią przeczytałabym jakieś opracowanie wyjasniające, czym kierowali się głosujący... Odpowiedz Link