trzecikot 02.04.10, 16:41 kaczuszkę machnąć na ostro (klientnaśpan) czy z japcami? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trzecikot Re: Spróbuj... 02.04.10, 17:16 Nic z tego. Mam kwaśne pomarańcze, sos Woh Up, kiszony czosnek od ruskich i nie zawaham się ich użyć! Odpowiedz Link
sclavus Re: Spróbuj... 02.04.10, 17:24 Szkoda, ze nie masz jak w życiu: dwóch kaczek... Wtedy trafił byś na łatwość w próbowaniu... PeeS - jak w rydzykach, to nie znaczy, że bez pieprzu ;) Ja bo jak robiłem kaczkę w rydzykach, to tak dopieprzyłem, że o mało nie odechciało się nie tylko kaczce, asle i ... rydzykom :) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Optuję za ... kaczkami lakierowanymi miodem ;) 02.04.10, 17:40 uciekły, dranie, ale nic z tego! Oto przePiS! :p Odpowiedz Link
sclavus Re: Optuję za ... kaczkami lakierowanymi miodem ; 02.04.10, 18:32 Niebede lizał kaczych kuprów... - a w życiu!!! Odpowiedz Link
ave.duce ?! 02.04.10, 18:36 Kolejna mądrość Narodu powiada > głodnemu chleb na myśli ;) :p Odpowiedz Link
sclavus Re: ?! 02.04.10, 18:45 Jesteś pewna, że kaczki-bliźniaczki nigdy takiej opcji nie wzięły pod uwagę??? Znaczy, żeby opcjonalnie wysmarować kupry miodem i wystawić.... Któś jeden im podpowiedział, że lud ciemny wszystko kupi! Odpowiedz Link