wanda43 07.05.10, 21:42 do lasu. I co wyszlo? Ano sie rozrosły. A tu Cycu Diabeł w konwaliach. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wanda43 Re: Wywaliłam konwalie 07.05.10, 21:50 a ten mały, co go widać w samym środku fotki, to kos. Budzi mnie codziennie o wschodzie slońca. Odpowiedz Link
wanda43 Re: Wywaliłam konwalie 07.05.10, 22:02 no i ogolnie jest fiosna Co prawda po dzisiejszej ulewie gumiaczki, to za malo. Kajak by sie przydał. Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Wywaliłam konwalie 07.05.10, 22:06 Co prawda po dzisiejszej ulewie gumiaczki, to za malo. Kajak by sie przydał. - Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Wywaliłam konwalie 07.05.10, 22:32 ach ta convallaria majalis - z taką smukłą szyją na której dzwoneczki białe - taka piękna, z takim wdziękiem zapachem wabi i taka trująca. niczem jakaś femme fatale. Odpowiedz Link
wanda43 Re: Wywaliłam konwalie 07.05.10, 22:47 fotka jedna mala weszla, druga duza! Za cholere nie wiem dlaczego? Nic to! Woda powoli obsiąka. Wlasnie wrocilam ze psem. Wszystko piknie, ale smrod! Samba powylewaly! Qźwa, musialam okna pozamykac! I jak ja teraz bede spac z pozamykanymi? Odpowiedz Link
magdolot Re: Wywaliłam konwalie 08.05.10, 00:39 Normalnie będziesz spać, do rana, bo kos Cię nie obudzi. A my z Musem się udaliśmy dziś na spacer w porze dziennika w TVPiS, co go małżon ogląda kontrolnie, bo nerwy ma jak postronki. Idę krzakowym tunelem na łąk, i słyszę Mu, co strasznie ujada. Więc się go pytam gromko, czego się tak przestraszył [ w razie gdyby to był ludź]. Wyłażę i widzę kulę zjeżonej sierści, co podskakuje w miejscu i straszy całą sobą. 3 metry od ścieżki dziczysko jak cholera. To żeśmy se z dziczyskiem postali, pogapili się, ja ślinę ukradkiem przełykając, Mus poskakał i postraszył jeszcze... i żeśmy się rozeszli pokojowo, uff. W drugie strone Mu wypatrzył jeża i go sobie obwąchał, biedaczka. Odpowiedz Link
leniwa_lady Re: Wywaliłam konwalie 08.05.10, 00:54 olga_w_ogrodzie napisała: > ach ta convallaria majalis - z taką smukłą szyją na której > dzwoneczki białe - taka piękna, z takim wdziękiem zapachem wabi i > taka trująca. > niczem jakaś femme fatale. Fatale nie fatale ale ozdrowić też potrafi, serduszko wyreguluje, ciśnienie unormuje a jak pięknie pachnie...... Odpowiedz Link
ave.duce Wando! Niebawem półROCZNICA! :) 08.05.10, 16:15 Konwalie konwaliami, ale trza o jakichś obchodach poprzemyśliwać! :) :p Odpowiedz Link