ave.duce 12.05.10, 19:04 Uprasza się o składanie odpowiednich hołdów, hołdując modzie ... Następne wybory ogłoszone zostaną w swoim czasie. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce A ja gratuluję Panu WICE !!! 12.05.10, 19:45 Co za wyborna wyborowa para! :) :p Odpowiedz Link
remez2 Re: A ja gratuluję Panu WICE !!! 12.05.10, 20:05 ave.duce napisała: > Co za wyborna wyborowa para! :) Składam serdeczne, najserdeczniejsze gratulacje i nieśmiało pytam: skoro wyborna wyborowa, to po co para? Nie wystarczy schłodzona? Odpowiedz Link
remez2 Re: Łączę się w wyrazach... 12.05.10, 21:40 tw_wielgus napisał: > nieutulony w żalu...;P Znam przypadek takiego utulenia, że gość wrócił do domu po tygodniu. Odpowiedz Link
iza.bella.iza Re: WYNIKI ... 13.05.10, 21:25 tojajurek napisał: > Gratuluję, Gat i cieszę się! > Ja też się cieszę choć wolałbym odwrotną kolejność ;) Gratuluję ToTyJurku :) Odpowiedz Link
tytanya Re: WYNIKI ... 12.05.10, 20:59 No, ostatecznie, powatrzam ostatecznie, może być. ;) Odpowiedz Link
damakier1 Re: WYNIKI ... 12.05.10, 21:53 Cóż? - Przegrałam! Siedzę smutna, Łzy mi kapią na sweterek, A jedyną mą pociechą, Że mnie wspierał Nietoperek. Lecz nie będę płakać długo, Życie jeszcze mi nie zbrzydło, Bo z oddali do mnie macha, Nietoperzu, Twoje skrzydło. Z całego serca dziękczynienie tyż składam Szopu Papraczu! A tera: Laudacja! Płynie pieśń na cały świat - Prezydentem naszym GAT! Tu się wtrąca mały chórek - Naszym Vice TOJAJUREK! Jacy piękni! Jacy młodzi! Oni będą wśród powodzi Forumowej naszej łodzi W silnych ręcach dzierżyć ster! A gdy wpłyną do przystani, To zebrani tam poddani Kosze będą nieść z darami, A największy - damakier! PS. Jest tam może jaka posada w kancelaryi? Odpowiedz Link
tojajurek Re: WYNIKI ... 12.05.10, 22:10 Przemyśliwam - o ile Jej Prezydencja się zgodzi - o stworzeniu Kapituły Panegirycznej. Na czele tak ważnego organu powinna w sposób niepodważalny stać Dama. Odpowiedz Link
tytanya Re: WYNIKI ... 12.05.10, 22:12 No tak. :( To idę sobie. :P tojajurek napisał: > Przemyśliwam - o ile Jej Prezydencja się zgodzi - o stworzeniu > Kapituły Panegirycznej. > Na czele tak ważnego organu powinna w sposób niepodważalny stać Dama. Odpowiedz Link
remez2 Re: WYNIKI ... 12.05.10, 22:20 No tak. :( To idę sobie. :P Gdzie spotkasz drugiego Toonjurka? Odpowiedz Link
remez2 Re: WYNIKI ... 12.05.10, 22:16 tojajurek napisał: > Przemyśliwam - o ile Jej Prezydencja się zgodzi - o stworzeniu > Kapituły Panegirycznej. > Na czele tak ważnego organu powinna w sposób niepodważalny stać Dama. Jestem a b s o l u t n i e za. Bezdyskusyjnie ale za to świadomie. Odpowiedz Link
tojajurek Re: WYNIKI ... 12.05.10, 22:25 Widzę jednak także niezbędną konieczność pilnego powołania Nadintendentury Prezentów, Darowizn oraz Korzyści Niematerialnych. Na czele tak ważnej dla Pałącu komórki musiałby stać ktoś o tytanicznych cechach charakteru. I znamy taką osobę. Odpowiedz Link
remez2 Re: WYNIKI ... 12.05.10, 22:37 > Widzę jednak także niezbędną konieczność pilnego powołania > Nadintendentury Prezentów, Darowizn oraz Korzyści Niematerialnych. > Na czele tak ważnej dla Pałącu komórki musiałby stać ktoś o > tytanicznych cechach charakteru. I znamy taką osobę. To jest świetna myśl. :-) Odpowiedz Link
tytanya Re: WYNIKI ... 13.05.10, 06:02 Niestety, chyba nie będzie miała czasu owa osoba. :P Odpowiedz Link
tytanya Re: WYNIKI ... 12.05.10, 22:03 O przepraszam! A kto lobbował za ToJaJurkiem??? Odpowiedz Link
iza.bella.iza Re: WYNIKI ... 13.05.10, 21:19 tytanya napisała: > A kto lobbował za ToJaJurkiem??? A np. ja :) Bo co? ;) Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Gratuluję Prezydenckiej Parze! 12.05.10, 23:15 P/S. Damo! Wiadomo, kto na co dzień blisko zwierząt jest! Pozdrowienia. Odpowiedz Link
trusiaa Gratuluję Prezydenckiej Parze! 13.05.10, 11:26 Do gratulacji się przyłączam, podlizuję się najpiękniej jak potrafię... i zapytuję, co zwyczajowo robi się u Was z odpadniętymi kandydatami? Bo w kuluarach podsłuchałam, że się zjada? Czy można w takim razie liczyć na uroczysty bankiet? Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Gratuluję Prezydenckiej Parze! 13.05.10, 21:38 W 'tym temacie' cisza na dworze ;-) Odpowiedz Link
inna57 Re: WYNIKI ... 13.05.10, 11:11 Uff... nareszcie mi się udało. Wygrała moja kandydatka. Gratuluję Pani Gat. To wielki zaszczyt dla całej naszej małej społeczności że władzę obejmują osoby które mogą się poszczycić wieloma tak wspaniałymi przymiotami. Odpowiedz Link
humbak Jawohl! 13.05.10, 12:34 Wspaniały wynik Szanowni Państwo. Wybrańczyni ludu oraz Vice gratuluję z całego serca, za poparcie mnie udzielone serdecznie dziękują i przepraszam zwolenników że się bardziej nie postarałem:) Odpowiedz Link
taziuta Re: Ojojojojojojoj !!!!! 13.05.10, 20:52 gat45 napisała: > I co teraz będzie ? Jestem przerażona. Nie bój nic! Prezydencja to jeno żyrandole w środku i kaczuszki na zewnątrz. Poradzisz sobie. ;) Gratuluję, ofkoz. :) Odpowiedz Link
iza.bella.iza Re: Ojojojojojojoj !!!!! 13.05.10, 21:23 gat45 napisała: > I co teraz będzie ? Teraz to Pani Prezydent uda się do najlepszego dworskiego salonu, wygodnie się rozsiądzie w najwygodniejszym fotelu i aż do zaprzysiężenia będzie odbierać hołdy i gratulacje. > Jestem przerażona. " - Pomożecie, Towarzysze? - Pomożemy! Pooomooożemyyy! Pooooomooooożemyyyyy!!!!!" Odpowiedz Link
gat45 Dziękuję ! 13.05.10, 21:29 iza.bella.iza napisała: > > Teraz to Pani Prezydent uda się do najlepszego dworskiego salonu, wygodnie się > rozsiądzie w najwygodniejszym fotelu Wybrałam najwygodniejszy szezlong, czyli też rekamierę, bo to wygodniejsze. i aż do zaprzysiężenia będzie odbierać > hołdy i gratulacje. Czekam. Możecie się nie spieszyć, mam kilka dobrych książek pod ręką. > > " - Pomożecie, Towarzysze? > - Pomożemy! Pooomooożemyyy! Pooooomooooożemyyyyy!!!!!" No to luuuuuuuuuuu, pomagajcie ! Jaka w tym ustroju panuje konstytucja ? Jakie są prawa i obowiązki i te tam inne takie ? Odpowiedz Link
iza.bella.iza Re: Dziękuję ! 13.05.10, 21:51 gat45 napisała: > No to luuuuuuuuuuu, pomagajcie ! Jaka w tym ustroju panuje > konstytucja ? Jakie są prawa i obowiązki i te tam inne takie ? A to chyba tylko pani Duce wie! Prezydent sobie a wódz sobie :) p.s. Czy woli Pani aby się zwracać doń per Prezydent czy (tfuj) Prezydentka? Nie znoszę tej lewacko-feministycznej maniery, ale wolę władzy najwyższej tegoż Forum uszanuję. Odpowiedz Link
gat45 Re: Dziękuję ! 13.05.10, 21:57 Dobra. To na razie ograniczę się do głaskania dziecięcych główek oraz psów i kotów, bo to prezydencki pewniak. Jakby kto miał jakąś wstęgę, to chętnie przetnę. A może by co zawetować ? Iiiiiiiiiiiiii tam. Odpowiedz Link
scoutek Re: WYNIKI ... 14.05.10, 09:35 bylam tak dalece na zewnatrz, ze nie udalo mi sie do tej pory pogratulowac i zlozyc holdu wiec teraz czynie nalezne, doglebne i dopodlogowe, wale przy okazji czolem w podloge Najswietniejsza Pani Prezydent i Ty wice prezydencie gratuluje i bardzo sie ciesze wygrala moja kandydatka (oby w realu tez mi tak poszlo) (okolicznosciowo na chwilke zdejme sygnaturke, z szacunku dla majestatu) -- Odpowiedz Link