iza.bella.iza 04.06.10, 01:21 Jestem w Ravennie STOP Pieprzę czarne skrzynki, powódź, kandydata Jarosława STOP Mozaiki z V wieku - to jest to! STOP Wracam w niedzielę STOP Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blind_as_a_bat Forum ze Dworum!!! 04.06.10, 08:24 Takiej to dobrze STOP Nie lepiej pieprzyć przystojnego 'ragazzo'? STOP Polecam mozaiki w Ptolemais STOP Usycha się z tęsknoty STOP Odpowiedz Link
iza.bella.iza Re: Forum ze Dworum!!! 05.06.10, 23:50 blind_as_a_bat napisał: > Takiej to dobrze STOP Nie lepiej pieprzyć przystojnego 'ragazzo'? STOP TYŻ ;) > Polecam mozaiki w Ptolemais STOP Mozaik jest mnóstwo do ogladnięcia, ale ja do tych wczesnoromańskich, zamykających starożytność mam szczególny pociąg. > Usycha się z tęsknoty STOP Och! Takiego wyznania się nie spodziewałam :) Jestem już :) Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Forum ze Dworum!!! 06.06.10, 01:25 W taki razie polecam Macedonię i Ochryd. Hm. Usychało się z tęsknoty, bo przesadą byłoby ślozy lać, gdy powódź huczy wokół dworu ;-) Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Forum ze Dworum!!! + 06.06.10, 01:26 Dobrze Cię widzieć na powrót :-) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Ravenna!!! 04.06.10, 09:48 Miasto pieprzenia? ;) ps. wracaj, wracaj, bo się dzieje! :p Odpowiedz Link
airam.as Re: Ravenna!!! Ależ masz fajno! 04.06.10, 23:59 ave.duce napisała: > > ps. wracaj, wracaj, bo się dzieje! A jej...: www.youtube.com/watch?v=cydc2XK2Tak&feature=related Odpowiedz Link
iza.bella.iza Wróciwszy:( 05.06.10, 23:44 O pół doby wcześniej niż planowałam zjechałam na ojczyzny łono i gdy skończyło się czeskie radio w okolicach Bielska przestało mi być fajnie. Polskie stacje nic optymistycznego nie nadawały. Jedyne pociesznie, że na drodze Cieszyn-Warszawa nie było bilbordów z mordami kandydatów. Przed samą stolicą wyskoczył tylko jeden z ubogaconym Jarosławem, a w Jankach drugi - z rozkosznie uśmiechniętym Olechowskim. Poza tym rozlana Warta, stawy jak jeziora i woda w każdym zagłębieniu. Na Morawach też wszędzie mokro. Ale Rawennę, Padwę i Wenecję mam jeszcze pod powiekami. I te Alpy teraz zielone... Dobranoc. Ciao :) Odpowiedz Link