Dodaj do ulubionych

Taki organizm, na ten przykład

02.01.11, 18:03
To on - ogólnie rzecz biorąc - zaplanowany jest całkiem do dupy (uczciwszy Trusioowe uszy).
Przede wszystkim, to on jakiś taki nieestetyczny jest. Różne bezsensowne ma zgrubienia i wypustki. Włosiem jest porośniety gdzie nie trzeba, a łysy, gdzie jakieś porządne futro by się przydało. Do tego wydaje z siebie różne paskudne odgłosy - jakieś piski, buczenia, kasłania, rzężenia, bulgoty i inne gorsze jeszcze. Że już o zapachach nie wspomnę.
Ale najbardziej oburzające jest, że on taki dokuczliwy jest i zawodny. Zawsze coś boli, strzyka, łupie, przewala się, wysiada, krwawi, kłuje i ogólnie napierdziela. A przy tym, jak się coś urwie, wyrwie, wytnie czy odpadnie - to z reguły nie odrasta.
I dlaczego, ja się pytam, tak ma być?
Gdzie tu książka życzeń i zażaleń jest?
Obserwuj wątek
    • ex.mila Re: Taki organizm, na ten przykład 02.01.11, 18:06

• ex.mila Re: Taki organizm, na ten przykład 02.01.11, 18:12
        właśnie ave zasugerowała że zasiarzyłeś pod publiczkę i nawet wciągnęła w to bogu ucha winnego gogolewskiego.

nie na moje nerwy
        • ave.duce Napisałam wczoraj, że jesteś zabawna i nie 02.01.11, 18:17
          zmieniam zdania.
          • ex.mila Re: Napisałam wczoraj, że jesteś zabawna i nie 02.01.11, 18:24
            ave.duce napisała:

> zmieniam zdania.

A ja przyznam, że twoje dzisiejsze występy tylko utwierdziły mnie w tym, że szkoda słów.
            • ave.duce Re: Napisałam wczoraj, że jesteś zabawna 02.01.11, 18:40
              Szkoda Twoich usiłowań skłócenia mnie z Gat. Teraz wystarczająco jasno napisałam?
              • maniasza Re: Napisałam wczoraj, że jesteś zabawna 02.01.11, 18:51
                Przepraszam , że się wtrącam....
                Przestańcie, pliz.

Pamiętajcie, że jesteśmy takimi, jakimi siebie widzimy ;)

https://lossofsoul.com/info/2011/14.jpg
                • ave.duce Re: Napisałam wczoraj, że jesteś zabawna 02.01.11, 18:57
                  Nie ma sprawy. I nie ma forów ukrytych.

ps. gdzieś napisałam, że zjadam z lenistwa CAŁE jabłka, nawet z ogonkami :)
                  ps.ps. fot. biorę w "ulubione/zakładki".
                  • maniasza Re: Napisałam wczoraj, że jesteś zabawna 02.01.11, 19:00
                    Starałam się.
                    Dla Ciebie.
                    • ave.duce :))) 02.01.11, 19:10
                      Uważaj, bo trafisz na "krótką listę" ;)
                      • maniasza Re: :))) 02.01.11, 19:21
                        Chyba się starzeję powoli, bo coraz bardziej mi zwi... znaczy wszystko jedno, gdzie i kiedy trafię i z jakiego powodu.
                        Nie uważam. Już nie :)

Take it easy :)

www.youtube.com/watch?v=nKKpoCy0a5Y&feature=related
                        • ave.duce Re: :))) 02.01.11, 19:28
                          Może... znasz takie nagranie > John Lord (klawiszowiec Deep Purple) grający Bacha?
                          • ave.duce Re: :))) poprawka > JON 02.01.11, 19:31
                            Koncert podobno w Tokio.
                          • maniasza Re: :))) 02.01.11, 19:33
                            W pierwszej chwili nie kojarzę. Ale poszukam w swoim bałaganie.

A ja mam prośbę też, zgubiłam linka do krambam tekila i cierpię od paru dni.
                            Obiecałam to komuś, a za chiny znaleźć nie mogę... Wspomożesz?
                            • ave.duce Re: :))) 02.01.11, 20:00
                              w86.wrzuta.pl/audio/6pFwDNSXmPQ/krambam_tekila
                              • maniasza Re: :))) 02.01.11, 20:31
                                Dzięki wielkie.
                          • maniasza Re: :))) 02.01.11, 19:37
                            www.youtube.com/watch?v=l9OFZ9Mh7GA
                            • maniasza Re: :))) 02.01.11, 19:40
                              Marzenia są w zasięgu reki :)

https://lossofsoul.com/info/2011/18.jpg
                            • ave.duce Re: :))) 02.01.11, 20:04
                              To nie to, ale nasz forumowy nierób wynalazł jeszcze to: w697.wrzuta.pl/audio/3wtoeYRPlBm/jon_lord_-_continuo_on_b.a.c.h.

Teraz czekamy na werdykt onego, który tego szukał ;)
    • ave.duce Re: Taki organizm, na ten przykład 02.01.11, 18:20
      tojajurek napisał:

> Gdzie tu książka życzeń i zażaleń jest?

U Pana B.

> I dlaczego, ja się pytam, tak ma być?

https://www.spieprzajdziadu.com/muzeum/images/2/21/B%C3%B3g.jpg
    • maniasza Re: Taki organizm, na ten przykład 02.01.11, 18:33
      Organizm człowieka ma wbudowaną książkę zażaleń, ino trza czytać umieć:)

https://lossofsoul.com/info/2011/09.jpg
    • panidemonka Re: Taki organizm, na ten przykład 02.01.11, 18:52
      Napisałam prze chwilą długaśny post ale mój kom już ledwo dycha i co chwila się restruje-zżarło mi wszystko.
      Chwilowo nie stać mnie na nowy sprzęt, w każdym razie nie w tym miesiącu (stąd moje częste nieobecności na forum).
      Reasumując: To wszystko jest głupie-Boy się w grobie kręci jak fryga.
      "Na wieś gdy się człek dobędzie chcąc odetchnąć życiem zdrowszem..." zakładam, że resztę cytaty Państwo znacie.
      Albo mi przyjdzie założyć wątek pt. "Czworaki", albo całkiem się alienować.
      Mogłabym założyć forum pod tym tytułem ale nie założę, bo nie chce mi się.
      Można mnie ochrzaniać i tak idę do wanny.
      p.d.
      • ave.duce "Czworaki" to świettny pomysł! 02.01.11, 18:59
        Tylko się nie ut00p ;)
        • panidemonka Re: "Czworaki" to świettny pomysł! 02.01.11, 19:06
          ave.duce napisała:

> Tylko się nie ut00p ;)

Dobrze pływam, mam licenję młodszego ratownika, niestety już nieaktualną.
          Nie dość, że komp muli i się wiesza to jeszcze wodociągi (tu chciałam się brzydko wyrazić) dają.
          Dobrej nocy Podani i Zarządcy!
          • ave.duce Re: "Czworaki" to świetny pomysł! 02.01.11, 19:13
            Z tych nerw, to mi się zrobiła tetetka ;)

ps. młodszy ratownik Pani Demonka to brzmi! Nawet, jeśli licencja nieaktualna.
            Czego jej brakuje, żeby była na czasie?
    • damakier1 Re: Taki organizm, na ten przykład 02.01.11, 20:17
      tojajurek napisał:

> To on - ogólnie rzecz biorąc - zaplanowany jest całkiem do dupy (uczciwszy Trus
      > ioowe uszy). [...]

No nie wiem, nie wiem.... widywałam ja organizmy, co zgrubienia i wypusty miały całkiem, całkiem, a i włos na nich porastał w miejscach jak najbardziej wskazanych i gładziutkie były, gdzie trzeba. A odgłosy przecież też piękne organizmy potrafią wydawać, a to jakieś Ave Maryja z nich się wydobędzie, a to O sole mijooo...! I jeśli nawet organizm się taki trafi, co wypustki i zgrubienia ma nieco gorsze, to przecież znajdzie sie organizm drugi, któremu właśnie takie się spodobają i jak się do tych rzekomo paskudnych dobierze, to rzeczony organizm zamiast buczeń, kasłań i bulgotań takie pojękiwania, westchnienia i poszeptywania wydawać może, że jak powiada pan prezydent, ho, ho,hooo...!!!
      A to dokuczanie i zawodność to przyznaj, że dopiero jak się już organizm przez wiele lat dobrze nahula przychodzi, a i to przy pomocy a to termoforka pod kołderkę, a to herbatki miętowej czy innej melisy lub, jeśli los łaskawszy, dobrej naleweczki - można przepędzić albo przynajmniej udawać, że się przepędziło.
      Te części pourywane i powycinane wprawdzie nie odrastają, ale skoro i bez nich organizm jakoś tam działa, to właściwie po co mają odrastać?
      Żeby robota przy nich z myciem, smarowaniem albo karmieniem lekarstwami była?
      A jeśli Cię nie przekonałam, to popatrzcie na siebie wzajemnie z Kiciusiem i jestem pewna, że dojdziecie do wniosku, że te organizmy nie są takie złe.

-----------------------
    • dupetek Re: Taki organizm, na ten przykład 02.01.11, 20:50
      Najgorsze, że nigdzie reklamacji złożyć nie można na te zwłoki nasze doczesne:( Pan Bóg stworzył buble i zajął się innymi sprawami. Deizm się to nazywa, czyli róbta co chceta:)
    • blind_as_a_bat Re: Taki organizm, na ten przykład 03.01.11, 07:27
      Kara za grzech pierworodny?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka