maniasza Re: Smutno mi... 05.03.11, 14:58 Niepotrzebnie. www.youtube.com/watch?v=VJKX9Z86WuY ścisk. m Odpowiedz Link
lumpior Re: Smutno mi... 05.03.11, 14:59 No to jak nie modly to moze bluzgi/siarczyste/? No kup sobie jakas szmatke albo mazidlo?Pzdr. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Ave.. 05.03.11, 15:03 Hej. jestem. bardzo Cię lubię. i pełno tu takich. Odpowiedz Link
jola.iza1 Re: Smutno mi... 05.03.11, 15:33 A ja nie rozumiem, głupia jestem, czy cóóś? Odpowiedz Link
ave.duce Re: Smutno mi... 05.03.11, 15:55 Dzięki wszystkim za wyrazy :) ps. wrócę, kiedy przetrawię to, co przeczytałam na Aquanecie. Na razie 1/2 (ta gorsza, a nawet zła!) Xenofanta idzie nad Narwię... Zdecydowanie wolę boberki od ... Odpowiedz Link
panidemonka Re: Smutno mi... 05.03.11, 16:13 Bobry i pies nad rzeką to cdoś co lubią niedźwiadki. Trzymaj się Ave cieplutko i nie smutaj więcej . Zła część Xenofanta... nie godej tak dzioucha. Pedziałabych Ci coś po ślunku ale byś mie pizła bez tyn mój gupi łeb;) Ave Wodzowa! :) Odpowiedz Link
tojajurek Re: Smutno mi... 05.03.11, 18:29 To mi się na rozweselenie przypomniał taki stareńki ślunski wic. Prosze tylko o poprawę wymowy, bo znam tylko z drugiej ręki. Siedzi Gustlik na ławeczce przed familokiem i z uwaga czyta grubą książkę. Przyszedł sąsiad, przysiadł się i pyta: - A co ty, Gustlik, tak czytosz i czytosz? - A Karla Maya sobie czytom. - Pokoż, pierunie. Zagląda w książkę i powiada: - Ty pieruńska chajo! To nie Karl May ino Karl Marks. - Krucafiks! Mosz recht. A jo już przeczytoł sto stron i i furt sie dziwowoł co nic ni mo o Indianerach. Odpowiedz Link
panidemonka Re: Smutno mi... 06.03.11, 08:09 Panie Totyjurku. Nieczego nie będe poprawiać,bo po pierwsze to jest dobrze napisane a wymowy nie słyszę;) A po drugie, po dwudziestu latach wciąż to jestem bardziej Gorolką niż Hanyską i niezbyt dobrze posługuję się gwarą. Prawdopodbnie mówię z niewielkim akcentem. Odpowiedz Link
damakier1 Re: Smutno mi... 05.03.11, 17:51 No i jak, Ave? Odsmutniło sie choć troszkę? Odpowiedz Link
panidemonka Re: Smutno mi... 06.03.11, 08:14 Ave czy ciągle Ci smutno? To jeden z moich ukochanych www.youtube.com/watch?v=SzJY96m3lkg Miłego :) Odpowiedz Link
jola.iza1 Re: Smutno mi... 06.03.11, 10:42 www.youtube.com/watch?v=7IpEnsdXwFM&feature=related Odpowiedz Link
lumpior Re: Smutno mi... 06.03.11, 11:42 zabix.wrzuta.pl/audio/9Ksh02x8pf8/xiii_ksiega_pana_tadeusza_-_w_wykonaniu_daniela_olbrychskiego // Odpowiedz Link
ave.duce Jeszcze raz> wielkie dzięki za wsparcie. 06.03.11, 13:11 Jak stwierdził w "Zmierzchu bożyszcz" Fryderyk Nietzsche > Co mnie nie zabija, to czyni mnie silniejszym. Odpowiedz Link
lumpior Re: Jeszcze raz> wielkie dzięki za wsparcie. 06.03.11, 15:23 Przyznaj skromnie,moje rady byly super,a wręcz najlepsze.Pzdr. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Jeszcze raz> wielkie dzięki za wsparcie. 06.03.11, 18:22 Przyznaję skromnie :) Odpowiedz Link
maniasza Re: Jeszcze raz> wielkie dzięki za wsparcie. 06.03.11, 18:06 Ufff, co za ulga, że już dobrze jest :) ps. Smutek jest fajny czasami, naturalny i ozdrawiający - czasami potrzebny. :) www.youtube.com/watch?v=mVBhDxnqGlE Odpowiedz Link
ave.duce Re: Jeszcze raz> wielkie dzięki za wsparcie. 06.03.11, 18:22 Dzięki. Nie jest dobrze, ale jest. Odpowiedz Link
maniasza Re: Jeszcze raz> wielkie dzięki za wsparcie. 06.03.11, 18:52 Kurczę, takiego jeszcze nie było... Ale trzymam kciuka, aż mi zdrętwieje i odpadnie. Więc , mam nadzieję, że ogłosisz jednak, że wszystko jest w porządku, wcześniej (niż póxniej). Odpowiedz Link
ave.duce Re: Jeszcze raz> wielkie dzięki za wsparcie. 06.03.11, 20:05 Już nic nie będzie tak samo, jak było, ale jestem. Pozdrówka. Odpowiedz Link
maniasza Re: Jeszcze raz> wielkie dzięki za wsparcie. 06.03.11, 21:16 www.youtube.com/watch?v=jS749GXVP0U&feature=player_embedded :) Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: Jeszcze raz> wielkie dzięki za wsparcie. 07.03.11, 00:22 ave.duce napisała: > Jak stwierdził w "Zmierzchu bożyszcz" Fryderyk Nietzsche > > > Co mnie nie zabija, to czyni mnie silniejszym. Wiosna idzie, zakochaj sie. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Jeszcze raz> wielkie dzięki za wsparcie. 07.03.11, 08:40 Jeszcze raz?! ;) Odpowiedz Link
gat45 rozlałam wstęgę blasków promienistą 06.03.11, 23:23 zaś gwiazdę ognistą utopiłam w lazurowej wodzie taki przepis znalazłam w tekstach źródłowych na stmutki, lęczki i strachuleńki. Lepiej Ci ? Odpowiedz Link