ave.duce 17.03.11, 18:43 Brakuje jej. Olgo, odezwij się. Please. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trusiaa Re: Wszystko cacy, cacy, a gdzie Olga? 17.03.11, 18:43 CocacycocacY? Olgi brak - nie ma cacy. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Wszystko cacy, cacy, a gdzie Olga? 17.03.11, 18:56 Toż napisałam, że pozory mylą, nie? Odpowiedz Link
damakier1 Re: Wszystko cacy, cacy, a gdzie Olga? 17.03.11, 19:03 Poobłaziłam wszystkie znajome nam fora i nic, ani śladu. Ale jak za okno spojrzę na obrzydliwą szarugę, to sobie myslę, że nie dziwota, że Olga nie ma nastroju. No to sobie spokojnie tęsknię i czekam... Odpowiedz Link
trusiaa Re: Wszystko cacy, cacy, a gdzie Olga? 17.03.11, 19:04 ...i się nawet z nami nie napijesz? Odpowiedz Link
trusiaa Re: Wszystko cacy, cacy, a gdzie Olga? 17.03.11, 23:30 Damo, wybacz mi żart niestosowny, tę próbę zjednoczenia ludności tutejszej w wątku ludycznym. Za Olgą mi tęskno tak samo, miałam nadzieję zwabić i ją... Odpowiedz Link
ave.duce Re: Wszystko cacy, cacy, a gdzie Olga? 18.03.11, 10:49 Nic nie pozostaje, ino czekać z pieśnią na ust koralach ;) Odpowiedz Link
ave.duce Wszystko cacy, cacy, a gdzie Olga?? 18.03.11, 18:37 Wie ktoś coś... czy dalej nico? Odpowiedz Link
lumpior Re: Wszystko cacy, cacy, a gdzie Olga? 18.03.11, 19:43 Wiosna,wiosna,amory,zapomnienia? /mnie tez bierze/. Odpowiedz Link
gat45 Kląskasz ? 18.03.11, 19:47 lumpior napisał: > Wiosna,wiosna,amory,zapomnienia? /mnie tez bierze/. Jak ten perski bul-bul ? Odpowiedz Link
gat45 Wybacz, pani Off-nick 18.03.11, 20:01 ale skoro zainteresowana o tym nie pisuje na FzD, to usunęłam Twój odsyłacz do innego forum. Jeżeli zechce, to sama opowie. Przepraszam za cenzurę. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: L'hypocrisie 18.03.11, 21:31 nie chce mi się gadać z takimi jak ty, ale wyjątek zrobię - ty sugerujesz hipokryzję ? a tak się chciałaś życzeniami na święta na FK wymieniać... to dobrze, że ja jestem chrześcijanką, a ty tylko katoliczką. /to dobrze dla ciebie./ Odpowiedz Link
off_nick Re: L'hypocrisie 18.03.11, 23:23 olga_w_ogrodzie napisała: > nie chce mi się gadać z takimi jak ty, ale wyjątek zrobię - ty sugerujesz hipok > ryzję ? > a tak się chciałaś życzeniami na święta na FK wymieniać... > > to dobrze, że ja jestem chrześcijanką, a ty tylko katoliczką. > /to dobrze dla ciebie./ Zatem nie gadaj. Nie chciałam się wymieniać z życzeniami, po prostu je złożyłam. Jaka tam ze mnie katoliczka, katolski nazipisior po prostu. Dobranoc. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: L'hypocrisie 19.03.11, 01:10 no, no. co za poświęcenie. chęć wymiany życzeń z kimś kogo się nazywa volksdojczem. mimo tego, że tak zasugerowałaś, gdy o mnie idzie, podjęłam temat życzeń. najwyraźniej okazałam daleko idącą naiwność. ale na tym forum są ludzie, którzy, nie będąc wierzący, zachowują się totalnie inaczej, niż ty. oni mają zasady i dobroć, a ty wyraźnie jesteś tylko katoliczką. twój wybór. Odpowiedz Link
ave.duce Re: L'hypocrisie 19.03.11, 09:16 Na moje oko Pani Off_nick "za pomocą kota" wyciąga rękę do zgody. Może zakamuflowane to, ale lepsze niż kij bejsbolowy. Odpowiedz Link
ave.duce Grzeczność wobec forumowiczów, nawet 18.03.11, 21:33 podleców > to nie hipokryzja. To wrodzona uprzejmość. Dociera? Odpowiedz Link
gat45 Pogadajmy lepiej o tamborkach, pani Off-nick 19.03.11, 08:16 Bo we wdzięcznej pamięci zachowuję uświadomienie mnie co do tamborka kanciastego. Jeżeli chodzi o sposób postępowania z ludźmi - i tak każda z nas pozostanie przy swoim. Ty mną pogardzasz, mnie Ciebie żal. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Wszystko cacy, cacy, a gdzie Olga? 18.03.11, 20:06 Pani Off_nick, niech się Pani nie wysila, bo to trud daremny. Olga jest tu mile widziana. Dociera? Miłego wieczoru. Odpowiedz Link
damakier1 Re: Wszystko cacy, cacy, a gdzie Olga? 18.03.11, 20:40 Znalazłam Olgę - odezwała sie na innym forumie. Laptopa miała padniętego, ale i nastrój marny. Myślę, że idzie ku lepszemu i niebawem będziemy sie cieszyć Olgi pisaniem. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Wszystko cacy, cacy, a gdzie Olga? 18.03.11, 20:58 dziękuję. w każdym razie udało się umyć włosy. o tym, że kociczka jednak zadbana wspominać nie muszę, ale wspomnę. Jezu. zipię ledwo. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Wszystko cacy, cacy, a gdzie Olga? 18.03.11, 21:09 nie wiem co tam szacowna pani offnickowa nasmarowała tym razem. ufam Gat, ufam Ave, więc sądzę, że napisała offnickowa coś ohydnego. ale powiem, że w mojej chorobie dobrze jest zastąpić rozpacz słusznym gniewem. no to zastępuję i przypomnę, co niżej : • off_nick 03.09.10, 21:41 • Tych Polaków , którzy mają konszachty z uwolami należy traktować podobnie jak volksdeutschów utrzymujących kontakty ze Stalinem, bądź Hitlerem. • forum.gazeta.pl/forum/w,28,116105677,116105677.html?v=2&f=28&w=116105677&a=116105677&wv.x=2 i do zdechnięcia będę przypominać gadkę tej pańci. Odpowiedz Link
ave.duce Hip, hip, hurrra! :) 18.03.11, 21:37 Witam z radością i gratuluję odznaczenia "na wejściu powrotnym". Poczochraj kociczkę od Pani B. ps. znam możliwości Pani Off_nick, dlatego nie jestem dziwisz ;) Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Hip, hip, hurrra! :) 18.03.11, 21:50 poczochram. na razie mała wędruje po szafie. zawsze z tym kłopot, bo dzieciak sterylizowany i wewnętrzny, więc nie ma dużo ruchu- no to ciężki. trzymam jej dietę, ale i tak... na szafę niższą sama wskakuje, ale na wyższą już mnie prosi o pomoc. ona ciężka, a mnie tu lata lecą i coraz trudniej małą podsadzić. /Dziwiszom i Rydzykom stanowcze nie. naprawdę czymś innym jest wyznawanie wiary, dążenie do dobra, choć się potyka, niż modły pod Pałacem i robienie bydła, gdzie się da. a stąd mnie nigdy nikt nie wygonił za to, że chcę wierzyć. / Odpowiedz Link
ave.duce Re: Hip, hip, hurrra! :) 18.03.11, 21:57 Powinnaś skombinować takie ni to schodki, ni to drabinka jakie w bibliotekach bywają. I nie wygoni, bo tu nie stosuje się "fora ze dwora", ino wierzy, że gość w dom... :) Odpowiedz Link