man_sapiens 10.05.11, 21:56 Byłem dzisiaj w Poroninie i chciałem złożyć kwiaty pod pomnikiem "najwybitniejszego prezydenta i Jego brata" Lecha Kaczyńskiego, ale jakoś nie mogłem go znaleźć. Wiecie gdzie on dokładnie stoi? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tojajurek Re: Byłem dzisiaj w Poroninie 10.05.11, 23:00 Może Niesiołowski go wysadził w powietrze? On to ma we krwi. Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Byłem dzisiaj w Poroninie 11.05.11, 07:53 Nie mialem pojecia, ze tam jest pomnik Lecha Kaczynskiego. Nie pomyliles go z tow. Leninem? Odpowiedz Link
ave.duce Re: Byłem dzisiaj w Poroninie 11.05.11, 09:47 Poronin Muzeum Lenina pomnik Lenina Biuro Wydawnicze RUCH fot. Hermańczyk Kaczyński Święcki Odpowiedz Link
ave.duce Re: Byłem dzisiaj w Poroninie 11.05.11, 09:48 A Lenin mieszka teraz w Kozłówce. Odpowiedz Link
venus99 Re: Byłem dzisiaj w Poroninie 11.05.11, 21:48 w zastepstwie polecam w Zakopanem pomnik znanego na Podhalu bandyty Ognia odsłaniał osobiście najwybitniejszy mąż stanu w Polsce- Lech Kaczyński. - Odpowiedz Link