scoutek 19.05.11, 11:40 śpiewać każdy może ale nie takie chyba jednak:) przypomniało mi się to, co teraz puszczę Wam, bardzo dobrze wpływa na samopoczucie Cherokee Morning Song Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce Re: na dobry dzień 20.05.11, 21:01 Narwia też... :) ps. dzisiaj ten jubel czy jutro? Odpowiedz Link
scoutek Re: na dobry dzień 20.05.11, 22:20 jutro i to z balonami i formułą pierwszą to podobno było preludium dopiero już się boję Odpowiedz Link
ploniekocica Re: na dobry dzień 20.05.11, 22:38 scoutek napisała: > jutro > i to z balonami i formułą pierwszą to podobno było preludium dopiero > już się boję Pociesz się, Scoutku, ze ja mam jutro najpotworniejszą imprezę w całym roku, czyli tzw. "imieniny babci". Jestem wredna i aspołeczna, moje dzieci sztuk dwa też są wredne i aspołeczne, a może to faktycznie jest straszliwość? Nie mógł ten koniec świata być dziś? > > Odpowiedz Link
scoutek Re: na dobry dzień 20.05.11, 22:21 ha! a Enya ma ten sam dzień urodzin - 17 maja aleś trafiła Odpowiedz Link