olga_w_ogrodzie 22.04.12, 13:30 bardzo przykro. niebywała kultura, piękny głos. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa9717 Re: Odszedł Jan Suzin 22.04.12, 13:36 Policzyłam na palcach: znałam go 49 lat. Mój pierwszy telewizyjny znajomy, jeden z ładniejszych głosów, nieskazitelna dykcja, wspaniała polszczyzna... Odpowiedz Link
almetyna_ilmatar Re: Odszedł Jan Suzin 22.04.12, 13:59 I ja się zmartwiłam. Był z wykształcenia architektem, mijałam go parę razy na ulicy, zawsze ubrany stylowo, w jakieś baranice rozwiane, wszystko ładnie skomponowane w jego prywatnym stylu jednak w wyczuciem co jest trendy (fajne to u niego było, te oficjalne telewizyjne garnitury na pewno upupiają, a to była indywidualność). Odpowiedz Link
man_sapiens Re: Odszedł Jan Suzin 22.04.12, 19:24 Jan Suzin uczył nas co to elegancja, kultura, dykcja. Odpowiedz Link
dziwka_marchewka Re: Odszedł Jan Suzin 23.04.12, 00:09 Żal, ale widocznie przyszła ta pora. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Odszedł Jan Suzin 23.04.12, 09:48 Suzin nierozerwalnie kojarzy mi się z Wojtczak... Smutno. Odpowiedz Link
trusiaa Re: Odszedł Jan Suzin 23.04.12, 11:44 Nikt już tak ciepło i przekonująco nie zachęca do oglądania programów TV. Oglądanie filmu rekomendowanego przez Jana Suzina to było święto. Odpowiedz Link