manny-jestem 10.05.12, 15:42 Wsytawiliscie sobie piekna laurke wczoraj. Gratuluje. Potwierdziliscie wszystko co mysle o lewakach. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdolot Re: Moi Drogie lewactwo 10.05.12, 15:45 A ja fciąż poszukuję rozgarniętych prawaków! Piramidalna naiwność? Ale wiadomo, kryzys, nawet prawiczków co kot napłakał. Nie obrażając kota. Odpowiedz Link
ave.duce Mój drogi załgany kaczysto - Twojej "laurce" 10.05.12, 15:48 nic nigdy nie zagrażało, nie zagraża i nie zagrozi. Nie popisuj się, to żenujące. Żegnam. Odpowiedz Link
dupetek Re: Mój drogi załgany kaczysto - Twojej "laurce" 10.05.12, 15:50 Daj smarkowi szansę, niech pobłyszczy trochę: Odpowiedz Link
ave.duce Re: Mój drogi załgany kaczysto - Twojej "laurce" 10.05.12, 15:54 Nie widzę powodu. Bezklasowiec - to jak komunista. Niech błyszczy u kaczystów. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Moi Drogie lewactwo 10.05.12, 16:34 Łe... Zacząłeś swoje przemówienie jak Lenin dla radiomarynijnych i spodziewałem się ognistej, przepojonej duchem partiotyzmu, porywającej, mowy. A to co? Nic, pustka ziejąca konserwatywnym ( a wiec mało dowcipnym) sarkazmem. Znowu porażka Manny. Poważnie powinienieś się zastanowić nad zmianą wizerunku. Podsunę Ci propozycję: olbroad.com/wp-content/uploads/2010/03/weasel.jpg Odpowiedz Link
man_sapiens Re: Moi Drogie lewactwo 10.05.12, 16:57 Ja też już widziałem swoimi oczami obraz "Manny przemawia do lewaków" a jest tak Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Moi Drogie lewactwo 10.05.12, 17:02 Mam inną ilustrację która dokumentuje to epokowe wydarzenie: Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: "Moi Droga Manny" ma bardzo sprytną sygnaturk 10.05.12, 18:00 W sumie tak. Jak widać kłamstwo też czasem bywa powabne. Odpowiedz Link
ave.duce Re: "Moi Droga Manny" ma bardzo sprytną sygnaturkę 10.05.12, 18:15 <a href ......................... target="_blank">RPON</a> Co to jest? Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: "Moi Droga Manny" ma bardzo sprytną sygnaturk 10.05.12, 18:57 Literówka... Powinno być "PRON". Wnioskuję, Manny wzoruje się na największym z piskich patriotów. Na narodowym bohaterze, który zatrzymał Anglię. Odpowiedz Link
czan-dra Re: Moi Drogie lewactwo 10.05.12, 16:43 Ja może nie na temat, ale czy Ty naprawdę nie potrafisz pisać po polsku? Nie żebym się czepiał, ale czytając Ciebie mam wrażenie jakbym czytał niezbyt rozgarnięte dziecko, albo kogoś po ( teraz Manfredzie będzie trudny wyraz ) lobotomii. Przepraszam jeśli Cię uraziłem, ale wiem, że weźmiesz moje rady do serca i zaczniesz pisać wtedy kiedy posiądziesz tę piękną sztukę epistolografii. No i mamy go z głowy, w życiu się nie nauczy. Odpowiedz Link
dupetek Re: Moi Drogie lewactwo 10.05.12, 16:46 Nie oczekuj od debila genetycznego zbyt wiele Czandra! Odpowiedz Link