Dodaj do ulubionych

Michał T.

16.08.12, 11:56
Life.form podała na FK link do portalu na którym pisuje Michał Tusk.
przyznam, iż faktycznie jawi się tam on jako fajny, normalny facet i rzeczywisty pasjonat komunikacji.

www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1435407&page=138
www.google.com/cse?cx=partner-pub-2024614554274860%3Apaf3j4-c0bw&ie=ISO-8859-1&q=Micha%26%23322%3BT&sa=Search&siteurl=www.skyscrapercity.com%2Fshowthread.php%3Ft%3D1435407%26page%3D138&ref=forum.gazeta.pl%2Fforum%2Fw%2C28%2C138229521%2C138229521%2CCzesc_sympatii_do_syna_przechodzi_na_ojca.html&ss=2822j1803986j11#gsc.tab=0&gsc.q=Micha%C5%82T&gsc.page=1
szkoda, że się zaplątał, ale tzw. prawicowi publicyści, wg mnie, głupstwa opowiadają pisząc, że on skończonym.
Obserwuj wątek
    • olga_w_ogrodzie Re: Michał T. 06.09.12, 12:54
      W dzieciństwie opiekun młodszej o pięć lat siostry. W liceum imprezowy przystojniak ze świrem na punkcie pociągów. W trójmiejskiej "Gazecie Wyborczej" bystry specjalista od transportu. Woli sam jeździć autobusem, niż grać z ojcem w piłkę nożną. Dziś ma 30 lat i wspólne z ojcem nazwisko, ale prowadzą osobne życia. Koledzy ze szkoły, znajome dziewczyny i pracodawcy są zaskoczeni tym, co zrobił i jak się z tego tłumaczy. Kim jest Michał Tusk, medialny bohater ostatnich dni?
      wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/kim-jest-michal-tusk-normalny-koles-ojciec-maz-czy,1,5217814,wiadomosc.html
      z tym transportem, jak się okazuje, świra miał od zarania.
      troskliwy opiekun młodszej siostry, szerokie zainteresowania, wg jednej z nauczycielek "chodzący Red Bull", dziewczyny za nim szalały, a on uwielbiał brunetki o krótkich włosach z dużymi kolczykami - kołami ,
      Konsekwentnie unikał paparazzich i żyje jak normalny człowiek. - Czasem przyjeżdżał do redakcji samochodem, czasem autobusem, tramwajem czy rowerem. Dziennikarze z Ukrainy, którzy przyjeżdżali robić o nim materiał, jeszcze jak pracował w gazecie, byli zdziwieni, że do pracy dojeżdża tramwajem. Sprawdzali, czy to nie "ustawka", czy tramwaj nie jest pełen ochroniarzy. "U nas syn premiera nie porusza się inaczej niż luksusowym samochodem z ochroną" - komentowali - wspomina kolega Michała Tuska.

nie wiem, co by było, gdybym poznała osobiście.
      z tego, co mówią sami i co znający ich o nich mówią, to, póki co, wnoszę, że dzieciaki to pan D. Tusk ma udane i tyle.
      • scoutek Re: Michał T. 06.09.12, 13:54
        cała rodzina Tusków wygląda mi na, że tak to nazwę, normalną
        gdyby nie ojciec polityk, a potem premier, to wiedliby normalne życie, takie jak Ty, ja i jeszcze parę milionów niecelebrytów;)
        i nikt by się nimi nie interesował, co najwyżej sąsiedzi z powodu choroby, czasem głośniej puszczonej muzyki czy wybitej szyby kopniętą piłką:))
        • ave.duce Re: Michał T. 06.09.12, 17:44
          Upieram się, że adwokat Giertych to błąd.
          • ploniekocica Re: Michał T. 06.09.12, 17:52
            ave.duce napisała:

> Upieram się, że adwokat Giertych to błąd.

A ja mogę dać sobie coś uciąć, że to nie Tusk junior przyszedł do Giertycha, ale Giertych (tyż dżunior) się sam do Tuska M. zgłosił. Z usługami swymi.
            • ave.duce Re: Michał T. 06.09.12, 18:06
              ploniekocica napisała:

> ave.duce napisała:
              >
              > > Upieram się, że adwokat Giertych to błąd.
              >
              >
              > A ja mogę dać sobie coś uciąć, że to nie Tusk junior przyszedł do Giertycha, a
              > le Giertych (tyż dżunior) się sam do Tuska M. zgłosił. Z usługami swymi.
              >
              >

forum.gazeta.pl/forum/w,28,138655714,138666264,Re_Zwykly_totalitaryzm.html
              To są nas dwie.
        • inna57 Re: Michał T. 08.09.12, 19:20
          Skoro tak wygląda normalna rodzina to ja dziękuję. Czy infantylność to naprawdę jest norma ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka