lackzadek 03.09.12, 23:12 Zmarł Waldek Kocoń. Odszedł CZŁOWIEK. "Jeśli chcesz przejść przez życia zawieruchę, Bądź dla zwierząt człowiekiem a dla ludzi duchem" Cytat niedokładny, ale Jego. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce Re: Odszedł... 04.09.12, 17:30 Czy to ten, który przywiózł sobie serwala z USA? Odpowiedz Link
lackzadek Re: Odszedł... 04.09.12, 22:46 ave.duce napisała: > Czy to ten, który przywiózł sobie serwala z USA? Ten sam. Ale? Odpowiedz Link
ave.duce Re: Odszedł... 04.09.12, 22:58 Nie ma żadnego "ale" - po prostu jestem przeciwko oswajaniu i hodowaniu dzikich zwierząt, kiedy tyle domowych potrzebuje pomocy. ["] ps. nie wiem zbyt wiele o Koconiu, może coś o nim - CZŁOWIEKU przez wielkie C - napiszesz? Odpowiedz Link
lackzadek Re: Odszedł... 07.09.12, 00:45 ave.duce napisała: > Nie ma żadnego "ale" - po prostu jestem przeciwko oswajaniu i hodowaniu dzik > ich zwierząt, kiedy tyle domowych potrzebuje pomocy. > > ["] > Jasne! Każde zwierzę jest dzikie dokąd się go nie udomowi. Mam zwierzaki a i jak tylko mogę pomagam nie swoim. Nie mogę polemizować z uwagi na żółwi internet działkowy (ok. 26kB/s) Tak że w temacie serwala i osoby p. Waldemara mogę polecić wyłącznie p. Googla Pozdrawiam! Odpowiedz Link
damakier1 Re: Odszedł... 07.09.12, 17:24 > Każde zwierzę jest dzikie dokąd się go nie udomowi. Pojedynczego zwierza udomowić się nie da. Można je co najwyżej oswoić. Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Odszedł... 08.09.12, 01:33 Cóż Ci moge dać jesienią W Kocoń mpg :-( P/S. Ktoś znajomy? Odpowiedz Link