ave.duce Re: Nakładka, czyli sposoby dręczenia psów 31.05.14, 08:22 Głaski dla Bohaterskiego Pana Szopka! I dla Wronki!!! Odpowiedz Link
ave.duce Re: Dawno nie było konkursu... 12.06.14, 18:44 Ponieważ w konkursie dla kotów nie startuje Pan Szopek, który jest bezkonkurencyjny, stawiam na fot. Karolka, bezkonkurencyjną... Odpowiedz Link
trusiaa Re: Dawno nie było konkursu... 12.06.14, 19:01 Zapamiętajmy wszyscy to zdjęcie: patrzymy na Zwycięzcę konkursu. Karolek sam w sobie cudny jest, ale na tym fot to już kwintesencja koci... kocio... kociestwa! Odpowiedz Link
damakier1 Re: Dawno nie było konkursu... 12.06.14, 19:28 Fszystko w Waszych ręcach - głosujcie! Odpowiedz Link
ave.duce Re: Dawno nie było konkursu... 13.06.14, 10:28 Gdyby nie Karolek - głosowałabym na wdzięczną i bezpretensjonalną Manię. Odpowiedz Link
gat45 Re: Dawno nie było konkursu... 12.06.14, 19:35 trusiaa napisała: > Zapamiętajmy wszyscy to zdjęcie: patrzymy na Zwycięzcę konkursu. > > Karolek sam w sobie cudny jest, ale na tym fot to już kwintesencja koci... koci > o... kociestwa! Fakt faktyczny. Portret nie do pobicia. Muszę odpowiednio upozować taką jedną kosmatą czapkę wełnianą, co to mi ją jedna koleżanka-artystka wykonała, i wysłać Wam zdjęcie. Bliźniaczo podobna jest do Karolka z tej fotografii (na odcinku "popiersie", łebka brak). Odpowiedz Link
1agfa Re: Dawno nie było konkursu... 16.06.14, 18:14 Dzień dobry. Damo, śledzę konkurs i chcę wziąć udział oraz rozpropagować (linkiem) na "moim" forum. Czy można nie demolując Wysokiego Regulaminu Konkursu? (Mam faworyta!) ;) Odpowiedz Link
damakier1 Re: Dawno nie było konkursu... 16.06.14, 21:53 Dzień dobry! Myślę, że w żaden sposób Wysokiego Regulaminu to nie naruszy, a nawet się Organizatorka i wszyscy uczestnicy ucieszą. A ciekawam, co to za faworyt? Odpowiedz Link
1agfa Re: Dawno nie było konkursu... 16.06.14, 22:34 Dziękuję Damo za informacje, konkurs jest świetny, podziękowanie Organizatorce i uczestnikom. A faworyt...na szczęście można było głosować na kilka Kocich Osób :) Ulubieniec hmmm...;) Nie trzeba daleko szukać. Gratuluję znakomitego, interesującego blogowania. Bywa on ucztą i uśmiechem :) Odpowiedz Link
magdolot Re: Dawno nie było konkursu... 17.06.14, 00:47 Zagłoszone. Karolek z Panem Czesiem dopiero w połowie stawki, buuu! Franio wyżeł. :) Odpowiedz Link
trusiaa Re: Dawno nie było konkursu... 17.06.14, 08:21 Obaj panowie kliknięci. Chętnie naklikałabym im więcej. Można będzie? Jutro? Gdyż to niesprawiedliwość jawna, żeby Takie Koty i tak dobrze sportretowane na dalekich miejscach były :( Z kotów obcych Bieska mi się podoba, ale moje serce (i głosy) już komu innemu oddałam ;) Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Dawno nie było konkursu... 17.06.14, 10:18 Och, ja zagłosowałam na kilkanaście typków ;) A teraz nie mogę trafić na linek z efektami głosowania, gdzieś mi wcięło, może kto tu da? Odpowiedz Link
magdolot Re: Dawno nie było konkursu... 17.06.14, 13:21 No fłaśnie. Damo, czy można codziennie gonić kota swoim kocim wybrańcom? Bieska jest złapana na tej fotce jak kuń wyścigowy. :) Odpowiedz Link
damakier1 Re: Dawno nie było konkursu... 17.06.14, 14:02 Nie mam pojęcia, ale skoro można głosować na kilka kotów, to powinno być można codziennie. Trzeba próbować. Własnie zajrzałam przed chwilą żeby sprawdzić, a tam wszystkie zdjęcia pięknie sie prezentują, tylko w miejscu Frania, Karolka i Pana Czesiulka puste okienka!!! :((( Tez tak jest u Was? Ewo, oto link: klubkotajasna8.blogspot.com/2014/06/gosujemy-konkurs-rocznicowy-2014.html Ta Bieska jest prześliczna. Odpowiedz Link
trusiaa Re: Dawno nie było konkursu... 17.06.14, 14:10 Puste, fakt :( To już zakrawa normalnie! serio serio - podejrzewam dywersję, konkurencja nie śpi :/ Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: Dawno nie było konkursu... 17.06.14, 14:28 U mnie wszystkie czy koty są na miejscu, żadnych pustych miejsc nie ma. Zagłosowałam, rzecz jasna. Odpowiedz Link
magdolot Re: Dawno nie było konkursu... 17.06.14, 14:30 U mnie okienka są pełne Frania, Karolka i Pana Czesia, jak się należy. Tylko ich wyniki nie są jak się należy, no! Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Dawno nie było konkursu... 17.06.14, 14:48 A mnie się szalenie podoba deklaracja naszychkocików, że jeśli wygra któryś z jej kotów, wygrana pójdzie do Ryjka, o którym pisze na swoim blogu. Oczywiście dałam jej głosy, i to nawet bez tej zachęty, bo taki Tymuś czy Zuzia kudefudrem we mnie strzeliły ;) Odpowiedz Link
damakier1 Re: Dawno nie było konkursu... 17.06.14, 17:00 U mnie już też się okienka właściwie wypełniły. Wyniki tragiczne. Zrobiłam wpis ratunkowy;) Odpowiedz Link
trusiaa Re: Dawno nie było konkursu... 17.06.14, 18:25 Są! I na Kotów Czech zagłosowałam snoffu... czyli można! ;) Odpowiedz Link
jasna8 Re: Dawno nie było konkursu... 18.06.14, 11:10 Można głosować TYLKO RAZ, ale za to na kilka zdjęć. Pozdrawiam serdecznie :-) Odpowiedz Link
magdolot Re: Dawno nie było konkursu... 18.06.14, 12:27 jasna8 napisała: > Można głosować TYLKO RAZ, > ale za to na kilka zdjęć. > > Pozdrawiam serdecznie :-) No, to się wyjaśniło, czemu klikam i klikam a kartki do głosowania ni widu... Buuuuu! - zapłakała rozemocjonowana Żyrafa, a potem pobiegła po rozum do głowy i jej wyszło, że słusznie. Pozdrowionka pełne słonka! Odpowiedz Link
izydor88 Re: To nie przeleweki! 17.06.14, 19:41 Moje typy: 1.Pan Czesio 2.Albercik 3.Heniek Karolek winien wystąpić poza konkursem - jako Gwiazda :) Odpowiedz Link
trusiaa Re: Konkurs rozstrzygnięty! 21.06.14, 05:41 Damo Kochana, wiemy wszyscy, kto naprawdę zajął pierwsze miejsce od rass i konkursu żadnego do tego nie potrzeba. I ja się tej wersji będę trzymała. Odpowiedz Link
trusiaa Re: Jeszcze o konkursie, czyli grunt to rodzina! 21.06.14, 18:49 Na zdrowie! :) Odpowiedz Link
inna57 Re: Dama blogująca. Cz. 8. 23.06.14, 13:17 Są inne bardzo wygodne miejsca na których chętnie sypiają koty Reszta tego jako co koty traktują Króla Aslana I można zobaczyć tu fotoforum.gazeta.pl/a/75181.html Damo jeśli któreś z tych zdjęć przyda Ci się do zilustrowania Twoich opowieści to ja wyrażam na to zgodę. Odpowiedz Link
damakier1 Re: Dama blogująca. Cz. 8. 23.06.14, 15:29 Świetne! :) Będę pamiętała i niewykluczone, że skorzystam. Dziękuję. Odpowiedz Link