zapijaczonyryj 13.03.14, 13:03 Ave w Twoim wątku pt "Trzymaj/my się" dopisałem, ze obstawiam kosmos. Nie myliłem się, pozoptał tylko slad po wystrzeleniu na orbitę: Wiadomość o podanym numerze nie istnieje lub została skasowana. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chateau Re: Przykro mnie, ale to ja znów miałem rację 13.03.14, 13:38 Mój też. Kto ma rację, ten stawia kolację ;-) I dzień dobry, tak wogle. Odpowiedz Link
zapijaczonyryj Re: Przykro mnie, ale to ja znów miałem rację 13.03.14, 13:55 chateau napisał: > Mój też. > Kto ma rację, ten stawia kolację ;-) > > I dzień dobry, tak wogle. > Nie ma sprawy, ale juz drugi watek w tym temacie orbituje Odpowiedz Link
gat45 Witaj, Chateau :) 13.03.14, 14:14 i rozgość się. My tu jesteśmy bardzo mili, inteligentni, kulturalni.... aha, i jeszcze skromni ! Odpowiedz Link
ploniekocica Re: Witaj, Chateau :) 13.03.14, 14:54 gat45 napisała: > i rozgość się. > My tu jesteśmy bardzo mili, inteligentni, kulturalni.... aha, i jeszcze skromni > ! A nieprawda! Poniektórzy są wredni. A ja to już szczególnie. Napoleon wredności po prostu. A Dama nie jest Wildsteinem. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Witaj, Chateau :) 13.03.14, 14:58 ploniekocica napisała: > gat45 napisała: > > > i rozgość się. > > My tu jesteśmy bardzo mili, inteligentni, kulturalni.... aha, i jeszcze s > kromni > > ! > > A nieprawda! Poniektórzy są wredni. A ja to już szczególnie. Napoleon wredności > po prostu. Nie pochlebiaj sobie ;) > A Dama nie jest Wildsteinem. Tak się Damie tylko wydaje. Odpowiedz Link
damakier1 Re: Witaj, Chateau :) 13.03.14, 22:56 ave.duce napisała: > > A Dama nie jest Wildsteinem. > > Tak się Damie tylko wydaje. No, gdyby nie to, że to Kocica się zabija, to to bym się poszła zabić! Odpowiedz Link
scoutek Re: Przykro mnie, ale to ja znów miałem rację 13.03.14, 14:17 fajnie, że tu trafiłeś tu się nie leci w kosmos chyba, że z zachwytu ;) Odpowiedz Link
zapijaczonyryj Re: Przykro mnie, ale to ja znów miałem rację 13.03.14, 17:34 scoutek napisała: > fajnie, że tu trafiłeś > tu się nie leci w kosmos > chyba, że z zachwytu ;) > Chciałem poprzeć Ave! Jeśli moja skromna osoba tu nie pasuje to proszę mnie wysłać w PiS_di kosmolitarne! Niw mogłem tego napisać na FK, bo mnie ta... nowa znów 2 bany zafundowała! W Odpowiedz Link
ave.duce Re: Przykro mnie, ale to ja znów miałem rację 13.03.14, 14:34 Zakładając ten wątek, adresowany do Miętowych - byłam pewna, że nie przetrwa. Odpowiedz Link
zapijaczonyryj Ja to przewidziałem! 13.03.14, 17:35 ave.duce napisała: > Zakładając ten wątek, adresowany do Miętowych - byłam pewna, że nie przetrwa. Odpowiedz Link
chateau Re: Przykro mnie, ale to ja znów miałem rację 13.03.14, 22:05 Ja również. Zwłaszcza, jak wątek Miętowych (ponad 140 wpisów) wyleciał na ciemną stronę Księżyca. Makabra jakaś. Z innej beczki. Proszę tego nie traktować jako wiano ani jako kryptoreklamę. Blog jest dość świeży, ale IMHO warto. Choć pewnie są tacy, co znają. moskwasadowa.blox.pl Odpowiedz Link
magdolot Re: Przykro mnie, ale to ja znów miałem rację 14.03.14, 00:14 Hej! :) Do wywałki wątka miętowych mogłam się była przyczynić kitrając tam cichcem pościk panienki z zayadami... Komentarze czytuję, na blog miałam zajrzeć, ale się zawieruszyłam na Świecie. Odpowiedz Link