trusiaa 19.03.15, 11:00 Nadeszło! Nowe! Nowiusieńkie! NW... Goose parade Się stęskniłam, uuuh. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gat45 a imię jego osiem i sześć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.03.15, 11:02 Ludzie, lećcie do skrzynek swych, małpia poczta czeka ! Odpowiedz Link
scoutek Re: a imię jego osiem i sześć !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.03.15, 13:00 bosze, a ja już się bałam, że mnie ktoś wymazał....... dzięki wielkie:))) Odpowiedz Link
magdolot Re: LUDZIEEEE! JEEEEST! 19.03.15, 13:09 W podzięce zasyłam najniebezpieczniejszy na świecie bukiet zaczepno -obronnej naci z nadzieją, że jesss tak fspaniale uzbrojony w witaminę ce że nik mu nie podskoczy. :))) Odpowiedz Link
smutas13 Re: LUDZIEEEE! JEEEEST! 19.03.15, 20:53 Jest! Nadejszło! Dzięki ogromniaste :) Przeczytam jutro z rana. Dziś już nie mam siły - mycie okien to jednak wyczerpująca harówka. Odpowiedz Link
damakier1 Re: LUDZIEEEE! JEEEEST! 19.03.15, 21:49 Co za niespodzianka z samego ranka! Odwdzięczam się wiosennym bukietem oraz chlebem i piwem Artur Andrus Beczka piwa.wmv Odpowiedz Link
mania.sza Re: LUDZIEEEE! JEEEEST! 19.03.15, 23:17 A to ciekawe! Dla Damy szanownej godzina 21.41 to "z samego ranka". Ja wiem, ze 583 lata czy cuś (bo już straciłam rachubę!),to wiek w ktorym wszystkie damy z definicji stają się Damami, a doba inaczej biegnie, że o miesiacach nie wspomnę, i że jutro jest zaćmienie słońca, ale powiedz, jak Ty to robisz? ps. Do Wodzowej (z definicji): podsyłam adres i proszę uniżenie o dostarczenie przesyłki. Może być za pobraniem. Odpowiedz Link
kanciasta Re: LUDZIEEEE! JEEEEST! 20.03.15, 07:53 mania.sza napisała: > A to ciekawe! Dla Damy szanownej godzina > 21.41 to "z samego ranka". Faktycznie! Chyba, że... tak! Dama nie miała na myśli "niespodzianki" swojego wpisu, tylko poranny mail z załącznikiem! ;-) Też dziękuję :-) Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: LUDZIEEEE! JEEEEST! 21.03.15, 20:15 i ja dziękuję rzetelnie. też już se myślałam w porywach, żem może wymazana ze spisu państwa aboneńctwa. czy coś. Odpowiedz Link
tojajurek Re: LUDZIEEEE! JEEEEST! 21.03.15, 22:46 Fajne bardzo i wyczekiwane. Razorwało mnie kapustu ciełuju (skąd ludzie biorą ruskie czcionki - nie znaju, żałko). Odpowiedz Link
smutas13 Re: LUDZIEEEE! JEEEEST! 22.03.15, 09:25 Do myślenia skłania wiersz "Zawiść" Ewy Czarnoty. Rozbawił mnie wiersz "Mieszko I do swej małżonki Dubrawki" Andrzeja Waligórskiego - istny łamaniec językowy :) Odpowiedz Link
gat45 Re: Nareszcie jakieś konkrety :) 22.03.15, 10:42 A jak ToOnJurek się zachwycił ruską wymianą sms-ów, to pies ? Bo wygmerana przeze mnie ? Foch. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Nareszcie jakieś konkrety :) 22.03.15, 12:20 Простите меня ошибку - я простой дебил. Odpowiedz Link
almetyna Re: LUDZIEEEE! JEEEEST! 02.04.15, 10:28 Bardzo dziękuję za pamięć, Ave! Poczytam dopiero wieczorem, a już teraz podrzucam wiosenną kartkę, dwa w jednym (Przesilenie + WN) Odpowiedz Link