trusiaa 25.05.15, 16:34 Są żółte jak kaczuszki. Myślicie, że mają nóżki? Nieeee: to kaczeńce wiosną na mokrej łące rosną! Pytanie za dwa punkty: Kto to jest? (a pani z lewej?) Gdyby były wątpliwości - odpowiem wieczorem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mania.sza Re: Zagadka 25.05.15, 16:52 Młoda krew IV RP? ps. Chmurzy się coś i duszno jest, idę na spacer zanim przyjdzie burza. Odpowiedz Link
trusiaa Re: Zagadka 25.05.15, 19:42 Na zdjęciach - mimo (moim zdaniem) uderzającego podobieństwa, są dwie różne panie - Małgorzata (Gosia) Andrzejewicz i Kinga Duda. Odpowiedz Link
mania.sza Re: Zagadka 25.05.15, 20:01 Ta na dole po lewej to mi raczej przypomina młodą żonę premiera z Gorzowa. A kim jest Gosia Andrzejewicz? I na którym jest zdjęciu? Odpowiedz Link
trusiaa Re: Zagadka 25.05.15, 20:19 Na pierwszym zdjęciu jest G.A. - piosenkarka pop. Nie jest moją ulubienicą, zdecydowanie nie. Odpowiedz Link
mania.sza Zagadka - dlaczemu 26.05.15, 00:32 państwo Dudowie cały czaś pokazują króliczka playboya? to jakaś nowa tradycja? Nie wiem, co na to Terlikowski i inne NIEZALEŻNE mendia? Wypada to tak? Odpowiedz Link
trusiaa Re: Zagadka - dlaczemu 26.05.15, 07:56 Znak victorii w ich wykonaniu nie jest spontaniczny - wygląda jakoś sekciarsko, jakby godzinami we trójkę ćwiczyli przed lustrem, na trzyyy- czte-ryyy, rozstaw palców, odległość dłoni od tułowia itp. Raperskie joł w garsonkach i garniturach, kiedy artyści zastygają w pożegnalnej pozie. Odpowiedz Link
mania.sza Re: Zagadka - dlaczemu 26.05.15, 20:02 Sekciarsko, mnie się wydało to w ogóle nie na miejscu. Ja rozumiem raz pokazać, a nie - jakby faktycznie ćwiczyli, grupowo. Ile fotek im pstrykną jeszcze z tym rogami. Tandeta. W ich wykonaniu absolutnie mi sie z victoią to nie kojarzy. Pamiętam gest Mazowieckiego na zdjęciach - z wyczuciem i (po)wagą. Tutaj to mnie rozdrażniło wręcz. Odpowiedz Link
mania.sza Re: To nie króliczki: 26.05.15, 20:04 Hehehe, niektóre memy powyborcze są naprawdę fantastyczne i ... łagodzą obyczaje :D Odpowiedz Link