humbak Re: Humbak 30.06.16, 17:29 Zawsze uważałem taki moment za coś bardziej w stylu nooo... Dun Dun Dun Android Pam pam paaaaam... Odpowiedz Link
trusiaa Re: Humbak 30.06.16, 18:30 Topsz, no to jeszcze raz: Jjjjjjajks! Szok i niedowierzanie! HUMBAK WRÓCIŁ... Odpowiedz Link
magdolot Re: Humbak 01.07.16, 00:00 Kaczymi wiatrami wytargan? Humbak zawinął do spokojnej? przystani. Ta-dam! Odpowiedz Link
trusiaa Re: Humbak 01.07.16, 08:21 I tu, Magdolocie, dotknęłaś ważnej kwestii. Wystąpił u mię albowiem dysonans poznawczy, który trffa od lat: mianowicie pod jaką postacią rzeczony Humbak się kryje? Z jednej strony albowię humbak jaki jest, każdy widzi: długopłetwiec oceaniczny, z rodziny płetwalowatych w podrzędzie fiszbinowców. Jeden z większych fałdowców, dorosłe osobniki osiągają zazwyczaj 14?17 metrów długości i 30?45 ton masy. Znaczy: spory i jego aktywności na Forum nie sposób przeoczyć, ale Tenże legitymował się zdjęciem (niestety po latach wyblakło całkiem :( takim mniej więcej Się pytam, czy Humbak jest leniwcem, czy leniwiec Humbakiem i czy przybył niespiesznie z gałęzi na gałąź się przewieszając, czy fale pruł jak torpeda? Odpowiedz Link
magdolot Re: Humbak 01.07.16, 13:35 Pani się zapytowywuje tak, jakby Humbak nie mógł fal pruć jak torpeda niespiesznie z gałęzi na gałąź... Odpowiedz Link
gat45 Re: Humbak 01.07.16, 14:03 magdolot napisała: > Pani się zapytowywuje tak, jakby Humbak nie mógł fal pruć jak torpeda niespiesz > nie z gałęzi na gałąź... > ... i wszystko to na rowerze, proszę nie zapominać Bardzo zdolny Humbak. Odpowiedz Link
humbak Re: Humbak 04.07.16, 00:30 Niechybkim trza być, by relaks zaznawać falę przełamując. Odpowiedz Link
trusiaa Re: Humbak 04.07.16, 10:27 O to to: widzę, że znany Ci jest mój ulubiony styl pływacki "na rozgwiazdę": się leży na powierzchni wody bez ruchu, dryfując swobodnie - pamiętać tylko warto, żeby nosem celować w niebo, a nie w dno. Odpowiedz Link
man_sapiens Re: Humbak 02.07.16, 21:40 Wiem, byłeś na wakacjach tam, gdzie nie ma internetu Cześć! Odpowiedz Link
ave.duce hu, hu... Humbak 04.07.16, 19:50 www.tvn24.pl/pomorze,42/wieloryb-zaplatal-sie-w-sieci-rybackie-na-zatoce-gdanskiej,658302.html Odpowiedz Link