Dodaj do ulubionych

Magdolocie

25.01.17, 18:14
szczuć smokiem nielzia :)

www.tvn24.pl/szczegoly-sledztwa-w-sprawie-blokady-wawelu-18-grudnia,710039,s.html
Obserwuj wątek
    • magdolot Re: Magdolocie 25.01.17, 20:30
      Mówi Hnatko... słuchać hadko!
      Póki co prokuratura dręczy głównie policję, której łagodność tak zbrzydziła pana Terleckiego. Nasza policja jest bardzo OK.
      Mnie urzekło, że ostatniego 18-go była straż pożarna. Znaczy Kaczuch się Smoka wystraszył. I gud, tak trzymać.
      Ziejący Smok już jest na znaczkach KOD Małopolska wraz z [tym strasznie obraźliwym] cytatem ze Shreka.
      Zafasowałam taki na walnym.
      Mam nadzieję że następnego 18-go pod Wawelem się zaroi znuff, bo właśnie sobie na to pisi pracowicie zarabiają... Ja będę, bo już tam jestem umówiona. :-)

Dziś Strajk Studentów był zagłuszany syreną przez jakieś Prawe i Sprawiedliwe głuchoty, co się obok schodów od Ratusza ustawiły [schody są trybuną]. Najbardziej się dostało nieszczęsnej policji, co ich stoicko odgradzała. A mnie było okropnie żal wiernej goldenki prof. Antas, bo prof przemawiała, a ona wszystko robi ze swoją psicą, a psica z nią. Tak nawyć w uszy porządnemu psu?! Swołocz. Ale nie absolutna, bo na czas hymnu się zamknęli.
      Dobrze, że pies Forrest został w domu oglądając tenisa...
    • trusiaa Re: Magdolocie 15.05.20, 08:02
      Żyrafo Cudna, me has alegrado el día - mi dzień zrobiłaś normalnie :D Tak wstawać to ja rozumię!

Dla niezorientowanych wklejam, za Magdolotem:

youtu.be/EZaMsyzhb5U

youtu.be/JZcTuyHQX0A

youtu.be/Df3ld2M2CFY

youtu.be/1PFHjDBaoeY

Buzi!
      • magdolot Re: Magdolocie 15.05.20, 13:12
        No to z dziękczynnym uśmiechem i westchnieniem ulgi [obawiałam się trochę, że zaśmiecam Foruma] nakurwiam zen i jeszcze mały Rusinek dla zgnitych inteligentuf:

Jedna taka przetłumaczyła "ostry cień mgły" na rosyjski i wyszedł jej riezkij tień tumana, a mnie tam prostacko wyszoł ostryj, bo on fcale nie był rześki fszak.

Się zastanawiam kto wygra wyścig na szlagworciki. Od fczoraj nakurwiam zen na potęgę, lecz FeBe uparcie lansuje ostryj tień tumana z gołębiami z balkonu... I tak to to tak nasz tuman rzuca cień nareszcie dzienki tym socjalmediom. Ech, żyźń!
      • magdolot Re: Magdolocie 16.05.20, 11:07
        Pyszny facet. :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka