Dodaj do ulubionych

pośmiejmy się razem

18.12.17, 17:18
Marek Suski,ćwierćinteligent,zainteresowany carycą Katarzyną został szefem gabinetu politycznego premiera.
Oni wszyscy tacy jacyś niedorobieni mentalnie i nie tylko.
Obserwuj wątek
    • 99venus Re: pośmiejmy się razem 18.12.17, 17:54
      deser.gazeta.pl/deser/56,111858,22801991,marek-suski-doczekal-sie-stanowiska-ma-niebanalne-zaslugi-dla.html#Prze
    • yoma Re: pośmiejmy się razem 18.12.17, 20:48
      Internety spekulują, że premier w ten sposób jednoczy podzielone społeczeństwo :)
      • 99venus Re: pośmiejmy się razem 18.12.17, 21:14
        Razem w śmiechu?
        • yoma Re: pośmiejmy się razem 18.12.17, 21:37
          Aha, niezależnie od poglądów.
          • 99venus Re: pośmiejmy się razem 18.12.17, 21:50
            Podejrzewam,że w tym konkretnym przypadku śmiech połączy bardzo wiele osób.
            Natomiast smutne jest to,że taka wybitna miernota mentalna obejmuje takie stanowisko-śmiech będzie z całą pewnością międzynarodowy.Czy Suski zna język polski czy tylko wolski?
    • magdolot Re: pośmiejmy się razem 19.12.17, 01:02
      https://st.depositphotos.com/1797067/4966/i/450/depositphotos_49669271-stock-photo-funny-marmot-on-the-meadow.jpg
      HAPPY GROUNDHOG DAY!
      W tym roku troszkę wcześniej.
      Dzień Świstaka będzie trwał wciąż i wciąż... do oporu.
      • yoma Re: pośmiejmy się razem 19.12.17, 01:15
        Przepraszam, opór stawiam. Na miarę możliwości.
        • smutas13 Re: pośmiejmy się razem 19.12.17, 07:29
          Wczoraj w TV przypomniano zachowanie w komisji posła Suskiego, podczas przesłuchania
          Mirosława Nowaka.
          ŻENADA!
          ...i taki pajac ma być szefem gabinetu politycznego premiera?
          Stanowiska otrzymują pajace, bo bardziej rozgarnięty szansy nie dostanie.
        • magdolot Re: pośmiejmy się razem 19.12.17, 12:44
          Śfistak sympatyczne źwierzątko, pewnie by też miau opory... I ja mam one opory i nawet upory, a czasem stupory. A ta cholerna banda zawija te sreberka i zawija fciąż, nawet Sophie Friederike Auguste von Anhalt-Zerbst-Dornburg, po mężu Romanow, zawinęli aż miło, tępo przy tem se z nudufff poziewując. I to się FCALE nie powinno dziać, ale te dni śfistaka tak mają, że f kółko i f kółko do usrania się dzieją... Zieeeeew.

Z biegiem lat z biegiem dni coraz bardziej mi pasi białoruska książeczka z rybami w tytule, we której reżim padł był na ryj i już nie fstał z bardzo okropnie trywialnego powodu: nawet pies z kulawą nogą się nie zainteresował nim, bo ffffszyscy byli czymś innym dokumentnie zajęci i ani żywej duszy na wyborach, ani nawet dziennikarza jednego najbardziej zafajdango i klops okrutny i kiszka kaszana na całej linii i kuniec koronat opus i pierdut! aż zadudniło...

Z biegiem lat z biegiem dni ta właśnie wersja mnie się coraz milsza wydaje, może wuaśnie latego, że dla reżima o wiele okrutniejsza jest? A niech se stanie na uszach i f powietrzu klaszcze nogami i... nawet wymiętolonej dychy za podwiązkę za to nie dostanie i kij z nim. Zieeeew. Fszak opór nobilituje drani. Zieeew.

Mam się jarać Mateuszkiem i jego z flaszeczki muszkiem?!
          To dopiero drugi Mateuszek i trochę wody upłynie i jeszcze jeden Mateuszek upłynie, zanim się zdarzy mój ulubiony od szczenięctwa i tego sobie przytulę:

Mateusz IV

To ja na odpustach Wam sprzedaję gwiazdy
          Ja Mateusz IV, Mateusz z Komańczy

Ja pomagam ludziom, ja pomagam ptakom
          Zwariowanym sercem, myślą byle jaką
          Ja leczę gołębie przez Was przejechane
          Gładzę psy bezdomne o piątej nad ranem

Ja Mateusz IV całą prawdę powiem
          Wierzę w ludzkie szczęście, w zgubioną podkowę

Ja pomagam ludziom, ja pomagam ptakom
          Zwariowanym sercem, myślą byle jaką
          Ja leczę gołębie przez Was przejechane
          Gładzę psy bezdomne o piątej nad ranem

Czemu nie widzicie jak z wiatrakiem walczy
          Ostatni Don Kichot, Don Kichot z Komańczy

tekst Leszek Aleksander Moczulski, muzyka Andrzej Zieliński, Skaldowie
          • magdolot Re: pośmiejmy się razem 19.12.17, 12:52
            tutu se można posłuchać:
            www.tekstowo.pl/piosenka,skaldowie,mateusz_iv.html
    • ave.duce I bardzo dobrze - 21.12.17, 17:19
      najlepsi synowie* K. Jarosława powinni zajmować eksponowane stanowiska, odpowiednie dla ich możliwości intelektualnych i fizycznych. A gdyby tak kiedyś w przyszłości dach nad siedzibą Morawieckiego zawsze dziewicy zaczął przeciekać - Suski naprawi. Pamiątkowy landszaft namaluje, fryzurkę wyrychtuje.

*skrót ... myślowy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka