99venus 18.12.17, 17:18 Marek Suski,ćwierćinteligent,zainteresowany carycą Katarzyną został szefem gabinetu politycznego premiera. Oni wszyscy tacy jacyś niedorobieni mentalnie i nie tylko. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
99venus Re: pośmiejmy się razem 18.12.17, 17:54 deser.gazeta.pl/deser/56,111858,22801991,marek-suski-doczekal-sie-stanowiska-ma-niebanalne-zaslugi-dla.html#Prze Odpowiedz Link
yoma Re: pośmiejmy się razem 18.12.17, 20:48 Internety spekulują, że premier w ten sposób jednoczy podzielone społeczeństwo :) Odpowiedz Link
99venus Re: pośmiejmy się razem 18.12.17, 21:50 Podejrzewam,że w tym konkretnym przypadku śmiech połączy bardzo wiele osób. Natomiast smutne jest to,że taka wybitna miernota mentalna obejmuje takie stanowisko-śmiech będzie z całą pewnością międzynarodowy.Czy Suski zna język polski czy tylko wolski? Odpowiedz Link
magdolot Re: pośmiejmy się razem 19.12.17, 01:02 HAPPY GROUNDHOG DAY! W tym roku troszkę wcześniej. Dzień Świstaka będzie trwał wciąż i wciąż... do oporu. Odpowiedz Link
yoma Re: pośmiejmy się razem 19.12.17, 01:15 Przepraszam, opór stawiam. Na miarę możliwości. Odpowiedz Link
smutas13 Re: pośmiejmy się razem 19.12.17, 07:29 Wczoraj w TV przypomniano zachowanie w komisji posła Suskiego, podczas przesłuchania Mirosława Nowaka. ŻENADA! ...i taki pajac ma być szefem gabinetu politycznego premiera? Stanowiska otrzymują pajace, bo bardziej rozgarnięty szansy nie dostanie. Odpowiedz Link
magdolot Re: pośmiejmy się razem 19.12.17, 12:44 Śfistak sympatyczne źwierzątko, pewnie by też miau opory... I ja mam one opory i nawet upory, a czasem stupory. A ta cholerna banda zawija te sreberka i zawija fciąż, nawet Sophie Friederike Auguste von Anhalt-Zerbst-Dornburg, po mężu Romanow, zawinęli aż miło, tępo przy tem se z nudufff poziewując. I to się FCALE nie powinno dziać, ale te dni śfistaka tak mają, że f kółko i f kółko do usrania się dzieją... Zieeeeew. Z biegiem lat z biegiem dni coraz bardziej mi pasi białoruska książeczka z rybami w tytule, we której reżim padł był na ryj i już nie fstał z bardzo okropnie trywialnego powodu: nawet pies z kulawą nogą się nie zainteresował nim, bo ffffszyscy byli czymś innym dokumentnie zajęci i ani żywej duszy na wyborach, ani nawet dziennikarza jednego najbardziej zafajdango i klops okrutny i kiszka kaszana na całej linii i kuniec koronat opus i pierdut! aż zadudniło... Z biegiem lat z biegiem dni ta właśnie wersja mnie się coraz milsza wydaje, może wuaśnie latego, że dla reżima o wiele okrutniejsza jest? A niech se stanie na uszach i f powietrzu klaszcze nogami i... nawet wymiętolonej dychy za podwiązkę za to nie dostanie i kij z nim. Zieeeew. Fszak opór nobilituje drani. Zieeew. Mam się jarać Mateuszkiem i jego z flaszeczki muszkiem?! To dopiero drugi Mateuszek i trochę wody upłynie i jeszcze jeden Mateuszek upłynie, zanim się zdarzy mój ulubiony od szczenięctwa i tego sobie przytulę: Mateusz IV To ja na odpustach Wam sprzedaję gwiazdy Ja Mateusz IV, Mateusz z Komańczy Ja pomagam ludziom, ja pomagam ptakom Zwariowanym sercem, myślą byle jaką Ja leczę gołębie przez Was przejechane Gładzę psy bezdomne o piątej nad ranem Ja Mateusz IV całą prawdę powiem Wierzę w ludzkie szczęście, w zgubioną podkowę Ja pomagam ludziom, ja pomagam ptakom Zwariowanym sercem, myślą byle jaką Ja leczę gołębie przez Was przejechane Gładzę psy bezdomne o piątej nad ranem Czemu nie widzicie jak z wiatrakiem walczy Ostatni Don Kichot, Don Kichot z Komańczy tekst Leszek Aleksander Moczulski, muzyka Andrzej Zieliński, Skaldowie Odpowiedz Link
magdolot Re: pośmiejmy się razem 19.12.17, 12:52 tutu se można posłuchać: www.tekstowo.pl/piosenka,skaldowie,mateusz_iv.html Odpowiedz Link
ave.duce I bardzo dobrze - 21.12.17, 17:19 najlepsi synowie* K. Jarosława powinni zajmować eksponowane stanowiska, odpowiednie dla ich możliwości intelektualnych i fizycznych. A gdyby tak kiedyś w przyszłości dach nad siedzibą Morawieckiego zawsze dziewicy zaczął przeciekać - Suski naprawi. Pamiątkowy landszaft namaluje, fryzurkę wyrychtuje. *skrót ... myślowy Odpowiedz Link