Dodaj do ulubionych

Coś mi umknęło

28.07.21, 22:56
Żyję sobie spokojnie, żeby nie napisać, dzień jak dzień. Ludzi postrzegam wedle charakterów, zachowania i uczynków. Guzik mnie obchodzi, kto z kim i dlaczego. Dla mnie przegięcie - www.onet.pl/sport/onetsport/tokio-2020-wioslarstwo-katarzyna-zillmann-dokonala-coming-outu/jwnv3g3,d87b6cc4.
Mam się rozczulać, bić brawo, a może rwać włosy z głowy, bo się nie godzi. Coś mi umknęło, prywatne sprawy, jak dla mnie nie są krzykiem, znaczy są, byleby nie robić pod publiczkę.
Obserwuj wątek
    • ave.duce Re: Coś mi umknęło 29.07.21, 09:56
      W tym przypadku Onet dość oszczędnie gospodaruje… prawdą.
      Nie odebrałam tych pozdrowień ani jako coming outu, ani czegoś "pod publiczkę". Brawo dla K. T. za konsekwencję.
      • ave.duce Re: Coś mi umknęło 29.07.21, 09:56
        Pozdrowień? Podziękowań.
    • scoutek Re: Coś mi umknęło 29.07.21, 10:39
      Nie pod publiczkę, bo Katarzyna Zillman już wcześniej brała udział w akcjach wspierających LGBT nic nie mówiąc o sobie. Wczoraj też nie powiedziała nic takiego poza tym, że dorzuciła "i dziewczyny", gdy reszta koleżanek pozdrawiała swoich chłopaków. Uznano to za wyoutowanie się. I słusznie.
      A tvpis powoli ja wymiksowuje ze składu, pomijam fakt braku gratulacji dla czwórki ze strony PAD
      • ave.duce Re: Coś mi umknęło 29.07.21, 13:29
        Trzymam kciuki za żeglarki... Agnieszka Skrzypulec i Jolanta Ogar-Hill w żeglarskiej klasie 470.
      • behemot17-13 Re: Coś mi umknęło 03.08.21, 22:36
        Wycofuję się ze swoich słów. Troszkę poszperałem, poczytałem. Nie mam problemu by napisać, myliłem się. Tak czasami bywa, poniosło mnie niepotrzebnie.
        • scoutek Re: Coś mi umknęło 03.08.21, 23:18
          Bardzo Cię lubię, Behemot.
          • trusiaa Re: Coś mi umknęło 04.08.21, 06:39
            Ja też! :)
            • ave.duce Re: Coś mi umknęło 04.08.21, 07:17
              I ja, i ja!!!!!!!!!!!!!
        • inna57 Re: Coś mi umknęło 04.08.21, 00:27
          To cenna cecha umieć walnąć się we własne piersi. I właśnie dlatego tak wielu Cię zwyczajnie lubi.
        • behemot17-13 Re: Coś mi umknęło 04.08.21, 17:49
          Wszystkim serdecznie dziękuję! Fajne forum, bo ludzie tu piszący są jeszcze fajniejsi, znaczy Wy, pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka