ave.duce 18.11.24, 12:38 Na Sikorskiego nie zagłosuję. Howgh! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga-kosa Re: Trzaskowski? Sikorski? 18.11.24, 23:18 Nie ocenia się książki po okładce, ale Radek sprawia wrażenie jak by był na rauszu :( aga Odpowiedz Link
scoutek Re: Trzaskowski? Sikorski? 19.11.24, 11:39 Zacznę ostatnio najbardziej popularną manierą: Powiem tak. Jestem zdecydowanie za Trzaskowskim z wielu powodów, ponadto uważam, że trójka: Tusk premier, Sikorski MSZ i Trzaskowski prezydent to najlepsza trójca. Nie do zdarcia w dzisiejszych czasach. Ale jeśli (w co wątpię) prawybory wygra Sikorski to nie obrażę się, zagłosuję na niego. Odpowiedz Link
trusiaa Re: Trzaskowski? Sikorski? 19.11.24, 15:30 Tak samo jak Scoutek widzę tych trzech panów. Sikorski jako prezydent? Brrr... Mając nóż na gardle, zagłosuję na niego (przeciw pisiakom, konfederatom i im podobnym), ale nie będę się cieszyła. Odpowiedz Link
eulalija Re: Trzaskowski? Sikorski? 20.11.24, 08:46 Pewnie po raz kolejny będę musiała na mniejsze zło... A myślałam, że już będzie normalnie:( Odpowiedz Link
scoutek Re: Trzaskowski? Sikorski? 22.11.24, 10:46 Na GW jest dwugłos nt Sikorskiego i Trzaskowskiego, znaczy autorzy Sroczyński (którego nie cierpię) i Madajczak podają pięć powodów dlaczego nie należy głosować na jednego i drugiego. I jak Sroczyńskiego "nie uważam" to tu zgadzam się prawie z każdym słowem. Odpowiedz Link
scoutek Re: Trzaskowski? Sikorski? 23.11.24, 11:44 I Ave już nie będzie miała problemu :) Odpowiedz Link
scoutek Re: Trzaskowski w Gliwicach 09.12.24, 12:40 Moja przyjaciółka była. Chwaliła nastrój, przygotowanie i wystąpienia. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Trzaskowski w Gliwicach 10.12.24, 10:43 Mylę się, czy Trzaskowski (pewnie niechcący) przyłożył Leszczynie? Odpowiedz Link