Dodaj do ulubionych

Jak puuustooo....

22.06.09, 21:44
A gdzie kłębowisko i targowisko?
Obserwuj wątek
    • belgijska Re: Jak puuustooo.... 22.06.09, 22:11
      e-kiko napisała:

> A gdzie kłębowisko i targowisko?

Zadnych proznych zmij - to w realu ;)))

Wolasz na pustyni, czy na puszczy?

Jesli na pustyni - znikam ;)

Jesli na puszczy - odpowiem Ci ja, Strix aluco:

farm1.static.flickr.com/150/427830314_c367163761.jpg?v=0
      :)
      • who.is.who Re: Jak puuustooo.... 22.06.09, 22:18
        SOWA? Nie tracz? ;-)
        • who.is.who Re: Jak puuustooo.... 22.06.09, 22:21
          Ale palnąłem :-(
          Puszczyk :-)
          • belgijska Re: Jak puuustooo.... 22.06.09, 22:39
            who.is.who napisał:

> Ale palnąłem :-(
            > Puszczyk :-)

Jako zywo! ;))

Chouette hulotte/chat-huant ;)))
            • who.is.who Re: Jak puuustooo.... 22.06.09, 22:44
              Puszczyk też sowa, a jednak ;-)
              Gubię się wśród Pani ptasich "wcieleń" ;-)
              • belgijska Re: Jak puuustooo.... 22.06.09, 22:48
                who.is.who napisał:

> Puszczyk też sowa, a jednak ;-)
                > Gubię się wśród Pani ptasich "wcieleń" ;-)

Wczoraj wolal Pan na puszczy, to sie wcielilam! ;)) Zwerbalizowalam puszcze ;))
                • who.is.who Re: Jak puuustooo.... 22.06.09, 22:52
                  belgijska napisała:
                  >
                  > Wczoraj wolal Pan na puszczy, to sie wcielilam! ;)) Zwerbalizowalam puszcze ;))
                  >

Całą?! ;-)

np. białowieszczańską?! ;-)

www.youtube.com/watch?v=0o1kAGuW0jc ;-)
                  • belgijska Re: Jak puuustooo.... 22.06.09, 22:58
                    who.is.who napisał:

> Całą?! ;-)

A co? Raz mozna na calosc! ;))

> np. białowieszczańską?! ;-)

Na przyklad! ;)))) sek w tym, ze e-kiko chce rowniez Nie - polomicka ;))

> www.youtube.com/watch?v=0o1kAGuW0jc ;-)
                    >
                    • who.is.who Re: Jak puuustooo.... 22.06.09, 23:06
                      belgijska napisała:

> who.is.who napisał:
                      >
                      > > Całą?! ;-)
                      >
                      > A co? Raz mozna na calosc! ;))

Jestem dobry w terenie ;-) Przydam się w puszczy i w pustyni (to gdyby jednak) ;-)

> > np. białowieszczańską?! ;-)
                      >
                      > Na przyklad! ;)))) sek w tym, ze e-kiko chce rowniez Nie - polomicka ;))
                      >

NIEpołomnicka to przy Białowieszczańskiej zagajnik ;-)
                      • belgijska Re: Jak puuustooo.... 22.06.09, 23:16
                        who.is.who napisał:

> Jestem dobry w terenie ;-) Przydam się w puszczy i w pustyni (to gdyby jednak)
                        > ;-)

Jezeli na pustyni, to musialby Pan tez dokonac metamorfozy - nie sadze, zeby z
                        garbem bylo Panu do twarzy a ja sie w skorpiona nie przemienie! ;) Co to, to
                        nie! ;))

> > Na przyklad! ;)))) sek w tym, ze e-kiko chce rowniez Nie - polomicka ;))
                        > >
                        >
                        > NIEpołomnicka to przy Białowieszczańskiej zagajnik ;-)

Przynajmniej sie niczego nie polamie ;)))
                        • who.is.who Re: Jak puuustooo.... 22.06.09, 23:22
                          belgijska napisała:

> Jezeli na pustyni, to musialby Pan tez dokonac metamorfozy - nie sadze, zeby z
                          > garbem bylo Panu do twarzy a ja sie w skorpiona nie przemienie! ;) Co to, to
                          > nie! ;))

Chodziło o "całość", co mi tam jakaś pustynia! ;-) Twarzowy garb to ciekawa
                          koncepcja ;-)
                          Wcale Pani nie będę namawiać do takiej przemiany ;-) W końcu Pani i tak gryzie.
                          Jeszcze brakowałoby, aby Pani kłuła jadowicie ;-(

> Przynajmniej sie niczego nie polamie ;)))

I nikogo ;-)
                          • belgijska Re: Jak puuustooo.... 22.06.09, 23:39
                            who.is.who napisał:

> Chodziło o "całość", co mi tam jakaś pustynia! ;-)

Aaaa, o "calosc" - dobrze - kuram, nie glupiam i na calosc ;)

Twarzowy garb to ciekawa
                            > koncepcja ;-)

W koncu moze byc paraboliczny, metaforyczny i symboliczny ... Zgoda ;)))

> Wcale Pani nie będę namawiać do takiej przemiany ;-) W końcu Pani i tak gryzie.
                            > Jeszcze brakowałoby, aby Pani kłuła jadowicie ;-(

Gryze? Gdzie gryzlam i kogo? ;)

> > Przynajmniej sie niczego nie polamie ;)))
                            >
                            > I nikogo ;-)

Mialam na mysli nicka ;)))
                            • who.is.who Re: Jak puuustooo.... 22.06.09, 23:47
                              belgijska napisała:
                              >
                              > Aaaa, o "calosc" - dobrze - kuram, nie glupiam i na calosc ;)

W puszczy ;-)

P/S. Bardzo pouczające NW w tym temacie ;-)
                              >
                              > W koncu moze byc paraboliczny, metaforyczny i symboliczny ... Zgoda ;)))

Tak sobie myślę, że kiedy (oby nie, ale) się NIE zgodzimy, to z puszczy tylko
                              wióry i sęki zostaną ;-)

> Gryze? Gdzie gryzlam i kogo? ;)

Szukajcie, a znajdziecie - momenty były! ;-)

> Mialam na mysli nicka ;)))

:)))
                              • belgijska Re: Jak puuustooo.... 22.06.09, 23:58
                                who.is.who napisał:

> W puszczy ;-)

W puszczy, puszaca sie puszczyk :

cestovani.kr-karlovarsky.cz/fr/pronavstevniky/Priroda/Prirodnizajimavosti/PublishingImages/pustik-obecny-2528.jpg
                                :))

>
                                > P/S. Bardzo pouczające NW w tym temacie ;-)

Nie tylko "w tym" ;))

> Tak sobie myślę, że kiedy (oby nie, ale) się NIE zgodzimy, to z puszczy tylko
                                > wióry i sęki zostaną ;-)

Sepy i wiewiory wszystko wyczyszcza ;)) Nie zostanie NIC - pustynia ;)

> Szukajcie, a znajdziecie - momenty były! ;-)

Byly ale profil sie zmienil na "lagodny" ;)))
                                • who.is.who Re: Jak puuustooo.... 23.06.09, 00:11
                                  belgijska napisała:

>
                                  > W puszczy, puszaca sie puszczyk :
                                  >
                                  > cestovani.kr-karlovarsky.cz/fr/pronavstevniky/Priroda/Prirodnizajimavosti/PublishingImages/pustik-obecny-2528.jpg
                                  > :))

Kebab wegetariański ;-)

> Nie tylko "w tym" ;))

Zgoda ;-)https://www.animaatjes.de/smilies_minies/smiley1/53.gif

> Sepy i wiewiory wszystko wyczyszcza ;)) Nie zostanie NIC - pustynia ;)

A na niej - NIEpolomnicka? ;-) Gdzie ten KOT? do przygarnięcia? ;-)

> Byly ale profil sie zmienil na "lagodny" ;)))

Szkoda, że nic o tym nie wiem ;-) Okay, "zaprotokołowane" ;-)

P/S. Mam pytanie dwa pytania: jak się Pani czuje i co u kibica? ;-)
                                  • belgijska Re: Jak puuustooo.... 23.06.09, 00:25
                                    who.is.who napisał:

> Kebab wegetariański ;-)

Na te ewentualna puszczanska rozpierduche tak po zupelnie wegetariansku byc nie
                                    moze ;)

> Zgoda ;-)https://www.animaatjes.de/smilies_minies/smiley1/53.gif

Cholera, to chyba naprawde cisza przed burza ;)))

> A na niej - NIEpolomnicka? ;-) Gdzie ten KOT? do przygarnięcia? ;-)

Malinowy chrusniak! ;))) Kot byl (i jest, przynajmniej u mnie) po prawej stronie
                                    ekranu, przed reklamami z bielizna ;)

> Szkoda, że nic o tym nie wiem ;-) Okay, "zaprotokołowane" ;-)

Moga byc "lekkie" odstepstwa ale w zalozeniu tak wlasnie jest i ma byc ;))

> P/S. Mam pytanie dwa pytania: jak się Pani czuje i co u kibica? ;-)

Czuje sie normalnie - nawet nokturny przezylam ;)) Kibica z ktorych? ;)
                                    • who.is.who Re: Jak puuustooo.... 23.06.09, 00:32
                                      belgijska napisała:
                                      >
                                      > Na te ewentualna puszczanska rozpierduche tak po zupelnie wegetariansku byc nie
                                      > moze ;)

W końcu kalmary tez nie są ;-)

> Cholera, to chyba naprawde cisza przed burza ;)))https://www.animaatjes.de/smilies_minies/smiley1/53.gif

> Malinowy chrusniak! ;))) Kot byl (i jest, przynajmniej u mnie) po prawej stroni
                                      > e
                                      > ekranu, przed reklamami z bielizna ;) Nie mam tego! Ani bielizny, ani kota ;-)

> Moga byc "lekkie" odstepstwa ale w zalozeniu tak wlasnie jest i ma byc ;))

Howgh Winnetou! ;-)

> Czuje sie normalnie - nawet nokturny przezylam ;))

:-)))

Kibica z ktorych? ;)

Z tych, co nie wracał ranki i wieczory, a Pani we łzach go czekała i w trwodze ;-)
                                      • belgijska Re: Jak puuustooo.... 23.06.09, 00:44
                                        who.is.who napisał:

> W końcu kalmary tez nie są ;-)

Nie sa! ;) I "szyneczka babuni" tez nie jest ;))

Nie mam tego! Ani bielizny, ani kot
                                        > a ;-)

Niemozliwe - a co Pan ma w zamian? Ja mam kota, ktory szczyci sie, ze jest lwem
                                        - ludzaco podobny do mojego kota ;)
                                        Na bielizne nie zwracam uwagi, bo ... bo nie zwracam ;)))

> Howgh Winnetou! ;-)

A Pan? Surehand, czy Shatterhand? ;))

>
                                        > Z tych, co nie wracał ranki i wieczory, a Pani we łzach go czekała i w trwodze
                                        > ;-)

No wlasnie wpadl godzine temu jak do rzeznika po zapalki i wypadl a ja jak ta
                                        Pani Slowikowa (nie, Puszczykowa) w gniazdku na akacji placze, bo Puszczatko
                                        wyszlo bez kolacji .... ;)))
                                        • who.is.who Re: Jak puuustooo.... 23.06.09, 00:55
                                          belgijska napisała:
                                          >
                                          > Nie sa! ;) I "szyneczka babuni" tez nie jest ;))

Dobrze, że literówka "z" się nie wkradła ;-)

>
                                          > Niemozliwe - a co Pan ma w zamian? Ja mam kota, ktory szczyci sie, ze jest lwem
                                          > - ludzaco podobny do mojego kota ;)

Media Markt nie dla idiotów! - na górze, po prawej na dole - skoda octavia... O, JEST KOT! :-))) Znalazł się! Jak mu damy na imię? ;-)

> Na bielizne nie zwracam uwagi, bo ... bo nie zwracam ;)))

Mam audi, bielizny brakuje! ;-)
                                          >
                                          > > Howgh Winnetou! ;-)
                                          >
                                          > A Pan? Surehand, czy Shatterhand? ;))

Ja? Też czerwonoskóry: CRAZY HORSE, of course! ;-)

> No wlasnie wpadl godzine temu jak do rzeznika po zapalki i wypadl a ja jak ta
                                          > Pani Slowikowa (nie, Puszczykowa) w gniazdku na akacji placze, bo Puszczatko
                                          > wyszlo bez kolacji .... ;)))

Jak znam ten wiersz, to wszystko się skończy happy endem :-)
                                          • who.is.who Re: Jak puuustooo.... Ten ci ja! ;-)=> 23.06.09, 01:00
                                            forum.gazeta.pl/forum/w,89075,95925744,95972769,Re_60_60_60_STAJNIE_62_62_62_.html
                                            • belgijska Re: Jak puuustooo.... Ten ci ja! ;-)=> 23.06.09, 01:14
                                              who.is.who napisał:

> forum.gazeta.pl/forum/w,89075,95925744,95972769,Re_60_60_60_STAJNIE_62_62_62_.html

"Never Forget Your Dreams" .... ;))

MercY ;)
                                              • who.is.who Re: Jak puuustooo.... Ten ci ja! ;-)=> 23.06.09, 01:24
                                                belgijska napisała:

> who.is.who napisał:
                                                >
                                                > > forum.gazeta.pl/forum/w,89075,95925744,95972769,Re_60_60_60_STAJNIE_62_62_62_.html
                                                >
                                                > "Never Forget Your Dreams" .... ;))
                                                >
                                                > MercY ;)

www.youtube.com/watch?v=MBpyuYgfCWA
                                                To ja Pani dziękuję.
                                          • belgijska Re: Jak puuustooo.... 23.06.09, 01:10
                                            who.is.who napisał:

> Dobrze, że literówka "z" się nie wkradła ;-)

A mogla? ;)))

> Media Markt nie dla idiotów! - na górze, po prawej na dole - skoda octavia... O
                                            > , JEST KOT! :-))) Znalazł się! Jak mu damy na imię? ;-)

Ma byc "do pary"? ;))

> Mam audi, bielizny brakuje! ;-)

Audi za bielizne? Jesli o mnie chodzi, to wieszcz mowil, ze "odkad pod spod nic
                                            nie wdziewa, od razu sie lepiej miewa" - co prawda ludomania mi troche przeszla
                                            ale .... ;))

> Ja? Też czerwonoskóry: CRAZY HORSE, of course! ;-)

Juz widzialam nizej, ze Pan Dakota ale w pierwszym widzie skojarzylam z bielizna
                                            ;)))

> Jak znam ten wiersz, to wszystko się skończy happy endem :-)

Musi - awantur po nocach nie bede uskuteczniac, choc powoli zaczynam sie
                                            wsciekac! ;))
                                            • who.is.who Re: Jak puuustooo.... 23.06.09, 01:20
                                              belgijska napisała:
                                              >
                                              > A mogla? ;)))

Jeśli Pan przodkowie przybyli z Afryki, Oceanii lub wysp Morza Karaibskiego, to
                                              who knows? ;-)

> Ma byc "do pary"? ;))

Przepraszam, zagalopowałem się. Jakie imię Pani zaproponuje?

> Audi za bielizne? Jesli o mnie chodzi, to wieszcz mowil, ze "odkad pod spod nic
                                              > nie wdziewa, od razu sie lepiej miewa" - co prawda ludomania mi troche przeszla
                                              > ale .... ;))

Mogę to audi bez bielizny, bo tej ci u mnie dostatek. Bierze Pani? ;-)

> Juz widzialam nizej, ze Pan Dakota ale w pierwszym widzie skojarzylam z bielizn
                                              > a
                                              > ;)))

Teraz juz nie DA, ale MA/kota ;-)

> Musi - awantur po nocach nie bede uskuteczniac, choc powoli zaczynam sie
                                              > wsciekac! ;))
                                              >

www.youtube.com/watch?v=BmkJE4_2z_M ;-)
                                              • belgijska Re: Jak puuustooo.... 23.06.09, 01:43
                                                who.is.who napisał:

> Jeśli Pan przodkowie przybyli z Afryki, Oceanii lub wysp Morza Karaibskiego, to
                                                > who knows? ;-)

Na pewno wlasnie stamtad przybyli! ;))) Innego wyjscia nie ma ;)

> > Ma byc "do pary"? ;))
                                                >
                                                > Przepraszam, zagalopowałem się. Jakie imię Pani zaproponuje?

To jest chlopczyk - na krola za miekki - moze byc Prince? ;))

> Mogę to audi bez bielizny, bo tej ci u mnie dostatek. Bierze Pani? ;-)

Bielizny nie biore (kota w worku?;)) Audi? Mhmmm - wolalabym cos "z Prousta" ;)))

> Teraz juz nie DA, ale MA/kota ;-)

Dopoki nie ma kota na punkcie kota to jest Dakota z kotem (lagodnie) ;)))

Wrogie Apaczowemu Dakocie plemie ale koty braterstwa dopilnuja! ;)

> www.youtube.com/watch?v=BmkJE4_2z_M ;-)

Dzieki - kaczence piekne, muzyka indianizujaca nastrojowo ale sa swiry, ktorych
                                                zadna sugestia nie ruszy z posad ;))

Dobranoc ;)
                                                • who.is.who Re: Jak puuustooo.... 23.06.09, 01:54
                                                  belgijska napisała:

> Na pewno wlasnie stamtad przybyli! ;))) Innego wyjscia nie ma ;)

Raczej - dojścia ;-)

> To jest chlopczyk - na krola za miekki - moze byc Prince? ;))

Prince Polo? ;-)

> Bielizny nie biore (kota w worku?;))

Bielizny Pani nie proponowałem, a jedynie odmówiłem zamiany audi na! ;-)

> Audi? Mhmmm - wolalabym cos "z Prousta" ;)))

To ja nie czumam ;-(

> Dopoki nie ma kota na punkcie kota to jest Dakota z kotem (lagodnie) ;)))

:-))) Zawsze Pani musi postawić na swoim kocie? ;-)
                                                  >
                                                  > Wrogie Apaczowemu Dakocie plemie ale koty braterstwa dopilnuja! ;)

Howgh!

P/S. Zna Pani język "migowy" Indian? ;-)

> Dzieki - kaczence piekne, muzyka indianizujaca nastrojowo ale sa swiry, ktorych
                                                  > zadna sugestia nie ruszy z posad ;))

To była szybka interwencja, aby Pani się nie wściekła ostatecznie :-)
                                                  >
                                                  > Dobranoc ;)

Spokojnych snów :-)
                                                  • belgijska Re: Jak puuustooo.... 23.06.09, 02:19
                                                    who.is.who napisał:

> Raczej - dojścia ;-)

Ma Pan absolutna racje - mogloby byc jeszcze wejscie ;))

> Prince Polo? ;-)

No pewnie, ze Polo ;))

> Bielizny Pani nie proponowałem, a jedynie odmówiłem zamiany audi na! ;-)

Az sie boje kliknac na te bielizne - niech sie dzieje wola Nieba .... ;))

Jezeli nocna, to biore:

www.s-4xl.pl/img_zdj/sklep.20071206.450738.7040000.jpg
                                                    > To ja nie czumam ;-(

Noo, dla tych z wyobraznia ;))

> :-))) Zawsze Pani musi postawić na swoim kocie? ;-)

Ma Pan teraz swojego, to Pan zobaczy jak to jest ;)

> P/S. Zna Pani język "migowy" Indian? ;-)

Znam znak pozegnania ;)) Ale potrzebna jest skala lub inna gora a my w puszczy ;)

> To była szybka interwencja, aby Pani się nie wściekła ostatecznie :-)

Juz sie wscieklam ale co mi to da? Ide po krople nasercowe ;)))

> Spokojnych snów :-)

Wzajemnie;)

www.cd-bills.com/images/apache-logo.jpg ;)))
                                                  • who.is.who Re: Jak puuustooo.... 23.06.09, 06:28
                                                    belgijska napisała:

>
                                                    > Ma Pan absolutna racje - mogloby byc jeszcze wejscie ;))

Byle nie zejście, lepsze od tego zajście ;-)

> No pewnie, ze Polo ;))

Swego czasu grałem ;-)

> > Bielizny Pani nie proponowałem, a jedynie odmówiłem zamiany audi na! ;-)
                                                    >
                                                    > Az sie boje kliknac na te bielizne - niech sie dzieje wola Nieba .... ;))
                                                    >
                                                    > Jezeli nocna, to biore:
                                                    >
                                                    > www.s-4xl.pl/img_zdj/sklep.20071206.450738.7040000.jpg

Wzięła Pani? W takich kolorach? ;-)

> > To ja nie czumam ;-(
                                                    >
                                                    > Noo, dla tych z wyobraznia ;))

Że niby niemieckie? ;-)

> Ma Pan teraz swojego, to Pan zobaczy jak to jest ;)

Nie da się ukryć, nawet pod korcem ;-)

> Znam znak pozegnania ;))

O tym proszę JUŻ zapomnieć ;-)

> Ale potrzebna jest skala lub inna gora a my w puszczy ;)

O właśnie! Dobrze Pani pisze! ;-)

> Juz sie wscieklam ale co mi to da? Ide po krople nasercowe ;)))

Waleriana? ;-)
                                                    >
                                                    > > Spokojnych snów :-)
                                                    >
                                                    > Wzajemnie;)
                                                    >
                                                    > www.cd-bills.com/images/apache-logo.jpg ;)))
                                                    >

www.columbia.edu/itc/law/witt/raw_images/lect2/calumet.gif
                                                    P/S. Jest Pani, ech, szkoda słów :-))) Już tyle razy się na Pani "dobranoc" nabrałem :-)))
      • e-kiko Re: Jak puuustooo.... 22.06.09, 22:21
        a nie możnaby tak i w pustyni i w puszczy, choć to
        już było...???
        • belgijska Re: Jak puuustooo.... 22.06.09, 22:25
          e-kiko napisała:

> a nie możnaby tak i w pustyni i w puszczy, choć to
          > już było...???

Jesli bardzo chcesz, to sie poswiece - wolalabym nie na pustyni, ze wzgledu na
          fatamorgany ;))

Poza tym - nie ma wody na pustyni:

www.youtube.com/watch?v=gXN8AHojMs4&feature=PlayList&p=04A50FA6C8AA8439&playnext=1&playnext_from=PL&index=24
          • e-kiko Re: Jak puuustooo.... 22.06.09, 22:42
            OK, może zatem:

www.przyrodawieliczka.yoyo.pl/miniatury/puszcza_niepolomicka.jpg
            • tojajurek Re: Jak puuustooo.... 22.06.09, 23:19
              Oglądam właśnie w TV pustynię puszczańską nad Rio Grande.
              John Wayne odkrył, że ma syna w wojsku, a chłopaki na wyścigi walą
              konia. Nostalgia mnię ogarła. Tylko brak Indianerów.
              • belgijska Re: Jak puuustooo.... 22.06.09, 23:35

Moge robic za Indianera ;)
                • tojajurek Re: Jak puuustooo.... 22.06.09, 23:56
                  belgijska napisała:

>
                  > Moge robic za Indianera ;)
                  >

A książki Karola Marxa zna?

A szczelać z uku potrafi?
                  A o Winnetou co wie?

Kupę wiedzy trzeba mieć,
                  Nie wystarczy tylko chcieć!
                  • belgijska Re: Jak puuustooo.... 23.06.09, 00:00
                    tojajurek napisał:

> A książki Karola Marxa zna?

Zna!!!

> A szczelać z uku potrafi?

Potrafi!!!

> A o Winnetou co wie?

Wszystko!!!

> Kupę wiedzy trzeba mieć,
                    > Nie wystarczy tylko chcieć!

Ma nawet rekwizyty ;)))
                    • carmen_dupa Re: Jak puuustooo.... 23.06.09, 00:08
                      belgijska napisała:

> tojajurek napisał:
                      >
                      > > A książki Karola Marxa zna?
                      >
                      Wiedzialem! Marx zawsze zywy.;)))
                      • belgijska Re: Jak puuustooo.... 23.06.09, 00:12
                        carmen_dupa napisał:

> Wiedzialem! Marx zawsze zywy.;)))

Kazali odpowiadac na pytania - pewnie, ze zywy - na srodkowej polce! ;))
                        • ave.duce Re: Jak puuustooo.... 23.06.09, 09:05
                          Górna zajęta ;)

:p
                          • belgijska Re: Jak puuustooo.... 25.06.09, 23:27
                            ave.duce napisała:

> Górna zajęta ;)

Mam wysoko do sufitu i tylko wzrokiem bez drabiny tam siegam ;))
                            • ave.duce Re: Jak puuustooo.... 26.06.09, 10:29
                              belgijska napisała:

> ave.duce napisała:
                              >
                              > > Górna zajęta ;)
                              >
                              > Mam wysoko do sufitu i tylko wzrokiem bez drabiny tam siegam ;))
                              >

A pod sufitem masz jeszcze wolne miejsce? ;)
                              Mam prośbę: jak będziesz tak sięgać i sięgać tym wzrokiem > strzel fot.! Jak nie na forum, to na priv.priv. mi prześlij, please :)

ps. podesłać Ci drabinę? Pani B. chętnie się przeleci krótkodystansowo samolotem do B. i z powrotem ;)

• belgijska Re: Jak puuustooo.... 26.06.09, 11:24
                                ave.duce napisała:

> A pod sufitem masz jeszcze wolne miejsce? ;)

Mam! Zadbalam o stiuki, jako bariere konieczna! ;))

> Mam prośbę: jak będziesz tak sięgać i sięgać tym wzrokiem > strzel fot.! Ja
                                > k nie na forum, to na priv.priv. mi prześlij, please :)

Dobrze - po remoncie kapitalnym strzele. Na razie .... no wiesz - strasze po
                                nocach ;))

> ps. podesłać Ci drabinę? Pani B. chętnie się przeleci krótkodystansowo samolote
                                > m do B. i z powrotem ;)

Mam! Wiesz Ave - "Kobieta na drabinie", to osobny rozdzial .... ;))Ale dzieki za
                                dobre checi - w ostatecznosci zawsze moge liczyc na Castorrame lub innego
                                BigMata.

Dla mnie, na razie, latanie wykluczone - z kieca, czy bez ;)
                                • ave.duce Re: Jak puuustooo.... 26.06.09, 11:45
                                  belgijska napisała:

> ave.duce napisała:
                                  >
                                  > > A pod sufitem masz jeszcze wolne miejsce? ;)
                                  >
                                  > Mam! Zadbalam o stiuki, jako bariere konieczna! ;))

Miejsce stiukowane, znaczytsa ;) Lepsze takie niż żadne! :)

> > Mam prośbę: jak będziesz tak sięgać i sięgać tym wzrokiem > strzel fo
                                  > t.! Ja
                                  > > k nie na forum, to na priv.priv. mi prześlij, please :)
                                  >
                                  > Dobrze - po remoncie kapitalnym strzele. Na razie .... no wiesz - strasze po
                                  > nocach ;))

Ogólnie czy jakoś szczegółowo? Nie widziałam tu NIKOGO wystraszonego; no, może czasami trochę... przeRAŻONEGO ;)))

> > ps. podesłać Ci drabinę? Pani B. chętnie się przeleci krótkodystansowo sa
                                  > molote
                                  > > m do B. i z powrotem ;)
                                  >
                                  > Mam! Wiesz Ave - "Kobieta na drabinie", to osobny rozdzial .... ;))

Rozdział? Ciekawe ;) Pisz, Belgijsko, zamiast tego, co miało być, a nie było, więc nie w rejestr > ino do Twojej teQi (nie) trafiło:

..................................................................

> Ale dzieki z
                                  > a
                                  > dobre checi - w ostatecznosci zawsze moge liczyc na Castorrame lub inneg
                                  > o
                                  > BigMata.

Umiesz liczyć > licz na siebie (mój Ojciec, m.in.)

>
                                  > Dla mnie, na razie, latanie wykluczone - z kieca, czy bez ;)

Czyli zostało Ci: biere dzide i ide >
                                  na piechotę... Mon Dieu! Taki kaaawaaał drogi? Chyba załkam nad Twoim losem, ja, prosta sierota WSIowa ;)

• who.is.who Re: Jak puuustooo.... Sam WŁT!!! ;-) 23.06.09, 01:04

• henryk.log.viii za paniOm kikutOm od piwa podĄżyłem z FoKraj:) 23.06.09, 01:07

• who.is.who Bardzo dobrze Pan zrobił! Nudy tam na pudy ;-) 23.06.09, 01:11
          Napracował się Pan z tą C/kotką ;-)
          • henryk.log.viii ale Pani AVE może mi CZECIOM kartkę za hOOp 23.06.09, 01:17
            j.w. SZCZElić";)

> Napracował się Pan z tą C/kotką ;-) a GIWIA WCIĄŻ SWOJE - A TO - NIE MOŻESZ DO KTÓREJŚ TAM PISAć, A TO - CZY kOPERNIK BYŁ kOBIETą, lub - oj, za dużo rozrabiasz...poczytaj do snu .. Netykietę:)
            • who.is.who Re: ale Pani AVE może mi CZECIOM kartkę za hOOp 23.06.09, 01:22
              Nie sądzę. Sama Pana prosiła o powrót, czytałem ;-)
              • henryk.log.viii Re: ale Pani AVE może mi CZECIOM kartkę za hOOp 23.06.09, 01:25
                ??????? giwia ?????? no to niech Pan przeczyta aktualną sygnaturkę z któregoś
                mojego nicka na FoKraj:)
                • who.is.who AVE => tu, 23.06.09, 01:29
                  nie GIWI => tam :-)))
                  • henryk.log.viii aHa, Pani AVE => t:)) 23.06.09, 01:31
                    i już serrrio - Dobranoc:-)
                    • who.is.who Re: aHa, Pani AVE => t:)) 23.06.09, 01:33
                      Do rychłego! ;-)
            • henryk.log.viii i Dobranoc ..już mi na o tyle 'dobrze' wyjdzie 23.06.09, 01:23
              ..że może siwa do henryka 8-go mi się nie dobierze:)
              • who.is.who Re: i Dobranoc .. Good night, Panie Heniu! :-))) 23.06.09, 01:27
                Czytał Pan moją korespondencję w NW? Ave pozmieniała redakcyjnie :-))) ale
                pomysł mój ;-)
                • henryk.log.viii Re: i Dobranoc .. Good night, Panie Heniu! :-))) 23.06.09, 01:29
                  a..o którym NW Pan pisze mi..po Dobranoc?:)

> Czytał Pan moją korespondencję w NW? Ave pozmieniała redakcyjnie :-))) ale >
                  pomysł mój ;-)
                  • who.is.who Re: i Dobranoc .. Good night, Panie Heniu! :-))) 23.06.09, 01:31
                    Nie dostał Pan dziś nr. 29 plus załącznik dla panów? ;-)
                    • henryk.log.viii Re: i Dobranoc .. Good night, Panie Heniu! :-))) 23.06.09, 01:33
                      > Nie dostał Pan dziś nr. 29 plus załącznik dla panów? ;-)

już lecę na pocztę Gimelki, lub gazecianą - henyk.log.viii:-)
                      • who.is.who Re: i Dobranoc .. Good night, Panie Heniu! :-))) 23.06.09, 01:34
                        Pouczająca lektura! Warto! ;-)
                        • henryk.log.viii Re: i Dobranoc .. Good night, Panie Heniu! :-))) 23.06.09, 01:42
                          > Pouczająca lektura! Warto! ;-) ..na jutro w pracy sobie odłożę:)
                          ps
                          Panią AVE z rana proszę na FzD pozdrowić i Udziękować w oba policzki za
                          świeżutkie NW :))
                          • who.is.who Re: i Dobranoc .. Good night, Panie Heniu! :-))) 23.06.09, 01:45
                            Nie wiem, czy da radę, bo Ave ma jakąś robotę w terenie.
                            Panie Heniu, Pan sam do niej napisze tu albo mailowo ;-)
                            • ave.duce Re: Bardzo słusznie! ;))) 23.06.09, 09:01
                              • henryk.log.viii [...] 25.06.09, 23:48
                                Re: Bardzo słusznie! ;)))
            • ave.duce Re: ale ... 23.06.09, 08:58
              Panie Henryku.log!

Dosyć tego!!! >>>

forum.gazeta.pl/forum/w,89075,94560271,96945320,Panie_WLT_Niech_Pan_wraca_do_chorery_.html
              • henryk.log.viii Re: ale ... 25.06.09, 23:30
                > Dosyć tego!!!.. ?;)
            • henryk.log.viii Re: ale Pani AVE może mi CZECIOM kartkę za hOOp 25.06.09, 23:42
              .. Netykietę..

Pani AVE, za 'netykietę mnie nie wygasi Pani?
            • henryk.log.viii Re: ale Pani AVE może mi CZECIOM kartkę za hOOp 25.06.09, 23:44
              .. Netykietę..

Pani AVE, jak JUŻ..to za 'netykietę' też nie wygasi mnie Pani?
      • henryk.log.viii [...] 25.06.09, 23:34
        who.is.who napisał:

>
        • ave.duce Re: [...] 27.06.09, 08:57
          henryk.log.viii napisał:

> who.is.who napisał:
          >
          > >

Nie wiem, o co chozzziii, ale żadna głowa Xenofantowa nie podważa decyzji
          pozostałych. Taka zasada. Dobra dla FzD.

Pozdrawiam serdecznie obu Panów "polujących" :)))
    • tojajurek Re: Jak puuustooo.... 23.06.09, 01:08
      Żeby zdobyćna na Dzikim Zachodzie flaszkę piwa, trzeba nieraz było
      dać z siebie wszystko. Ot co!

STRZAŁ

Raz Old Shatterhand, westman znany,
      Do Winnetou tak rzekł: Kochany!
      Wynośmy się z tej wielkiej łąki -
      Za długo tu zbijamy bąki,

Nazbyt nam łatwo życie płynie –
      Pojedźmy zatem na pustynię,
      Tam nie da się obijać gruchy,
      Za to hartować można duchy.

Rzekł Winnetou: Mój Biały Bracie,
      Założę tylko lżejsze gacie
      I śmiało jedźmy poprzez piach –
      W końcu indiański znamy fach.

Już brną mozolnie przez pustynię,
      Gdzie człek bez wody rychło zginie,
      A słońce tak im pali pyski,
      Że koniec się wydaje bliski.

Utknęli wreszcie w jakimś dołku.
      Rzekł Old Shatterhand: Ty matołku!
      Przez ciebie stracę życie młode,
      Bo zapomniałeś zabrać wodę.

Winnetou rzecze: Jeśli zginę,
      Będziesz mógł na mnie zwalić winę,
      Lecz wytęż swój rozumek mały -
      Jak tu wyjść z życiem z tej kabały.

Rzekł Old Shatterhand: Strzel w powietrze,
      Chyba, że masz pomysły lepsze.
      Być może w tej pustynnej ciszy
      Człek jakiś z dala strzał usłyszy.

Strzela Indianin prosto w górę,
      Lecz tylko robi w niebie dziurę.
      Obaj się już ze strachu pocą,
      Bo nie nadciąga nikt z pomocą.

Shatterhand rzekł: Strzel znów, lebiego!
      Winnetou odparł mu: Nic z tego!
      Niestety w tym jest kłopot cały,
      ŻE NIE MAM WIĘCEJ ŻADNEJ STRZAŁY!
      (JD)
      • belgijska Re: Jak puuustooo.... 23.06.09, 02:23

Totygeniusz? ;))
        • ave.duce Re: Jak puuustooo.... 23.06.09, 09:03
          Loci? ;)

• dziwka_marchewka Re: Jak puuustooo.... 24.06.09, 19:31
      Ty co? Szukasz pustostanu? Bezdomna jesteś?
      • e-kiko Re: Jak puuustooo.... 24.06.09, 19:46
        Przeciwnie! I nie bierz wszystkiego tak
        dosłownie,czasem trzeba drugiego dna poszukać :))
        • dziwka_marchewka Re: Jak puuustooo.... 24.06.09, 19:47
          Nie starczy ci to kacze?
          • e-kiko Re: Jak puuustooo.... 24.06.09, 19:52
            wolę wehrmachtowe:))
            • dziwka_marchewka Re: Jak puuustooo.... 24.06.09, 20:28
              W hełmach?
              • e-kiko Re: Jak puuustooo.... 24.06.09, 21:39
                I ze znanym napisem na klamrach...
      • henryk.log.viii Re: Jak puuustooo.... 25.06.09, 23:51
        > Ty co? Szukasz pustostanu? Bezdomna jesteś?

kikuuś w ojcu Rzydzyku rozmiłowana i ...(autocenzura..).. bo się POnownie Pani
        AVE narażę.
        • ave.duce Re: Jak puuustooo.... 26.06.09, 10:32
          henryk.log.viii napisał:

> > Ty co? Szukasz pustostanu? Bezdomna jesteś?
          >
          > kikuuś w ojcu Rzydzyku rozmiłowana i ...(autocenzura..).. bo się POnownie Pani
          > AVE narażę.

Kiko to Dziewica_konsystorska?! ;)

• 0.henryk.log Re: Jak puuustooo....uu.kikoo PiSowej? 13.03.10, 00:34

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka