e-kiko 22.06.09, 21:44 A gdzie kłębowisko i targowisko? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
belgijska Re: Jak puuustooo.... 22.06.09, 22:11 e-kiko napisała: > A gdzie kłębowisko i targowisko? Zadnych proznych zmij - to w realu ;))) Wolasz na pustyni, czy na puszczy? Jesli na pustyni - znikam ;) Jesli na puszczy - odpowiem Ci ja, Strix aluco: farm1.static.flickr.com/150/427830314_c367163761.jpg?v=0 :) Odpowiedz Link
belgijska Re: Jak puuustooo.... 22.06.09, 22:39 who.is.who napisał: > Ale palnąłem :-( > Puszczyk :-) Jako zywo! ;)) Chouette hulotte/chat-huant ;))) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Jak puuustooo.... 22.06.09, 22:44 Puszczyk też sowa, a jednak ;-) Gubię się wśród Pani ptasich "wcieleń" ;-) Odpowiedz Link
belgijska Re: Jak puuustooo.... 22.06.09, 22:48 who.is.who napisał: > Puszczyk też sowa, a jednak ;-) > Gubię się wśród Pani ptasich "wcieleń" ;-) Wczoraj wolal Pan na puszczy, to sie wcielilam! ;)) Zwerbalizowalam puszcze ;)) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Jak puuustooo.... 22.06.09, 22:52 belgijska napisała: > > Wczoraj wolal Pan na puszczy, to sie wcielilam! ;)) Zwerbalizowalam puszcze ;)) > Całą?! ;-) np. białowieszczańską?! ;-) www.youtube.com/watch?v=0o1kAGuW0jc ;-) Odpowiedz Link
belgijska Re: Jak puuustooo.... 22.06.09, 22:58 who.is.who napisał: > Całą?! ;-) A co? Raz mozna na calosc! ;)) > np. białowieszczańską?! ;-) Na przyklad! ;)))) sek w tym, ze e-kiko chce rowniez Nie - polomicka ;)) > www.youtube.com/watch?v=0o1kAGuW0jc ;-) > Odpowiedz Link
who.is.who Re: Jak puuustooo.... 22.06.09, 23:06 belgijska napisała: > who.is.who napisał: > > > Całą?! ;-) > > A co? Raz mozna na calosc! ;)) Jestem dobry w terenie ;-) Przydam się w puszczy i w pustyni (to gdyby jednak) ;-) > > np. białowieszczańską?! ;-) > > Na przyklad! ;)))) sek w tym, ze e-kiko chce rowniez Nie - polomicka ;)) > NIEpołomnicka to przy Białowieszczańskiej zagajnik ;-) Odpowiedz Link
belgijska Re: Jak puuustooo.... 22.06.09, 23:16 who.is.who napisał: > Jestem dobry w terenie ;-) Przydam się w puszczy i w pustyni (to gdyby jednak) > ;-) Jezeli na pustyni, to musialby Pan tez dokonac metamorfozy - nie sadze, zeby z garbem bylo Panu do twarzy a ja sie w skorpiona nie przemienie! ;) Co to, to nie! ;)) > > Na przyklad! ;)))) sek w tym, ze e-kiko chce rowniez Nie - polomicka ;)) > > > > NIEpołomnicka to przy Białowieszczańskiej zagajnik ;-) Przynajmniej sie niczego nie polamie ;))) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Jak puuustooo.... 22.06.09, 23:22 belgijska napisała: > Jezeli na pustyni, to musialby Pan tez dokonac metamorfozy - nie sadze, zeby z > garbem bylo Panu do twarzy a ja sie w skorpiona nie przemienie! ;) Co to, to > nie! ;)) Chodziło o "całość", co mi tam jakaś pustynia! ;-) Twarzowy garb to ciekawa koncepcja ;-) Wcale Pani nie będę namawiać do takiej przemiany ;-) W końcu Pani i tak gryzie. Jeszcze brakowałoby, aby Pani kłuła jadowicie ;-( > Przynajmniej sie niczego nie polamie ;))) I nikogo ;-) Odpowiedz Link
belgijska Re: Jak puuustooo.... 22.06.09, 23:39 who.is.who napisał: > Chodziło o "całość", co mi tam jakaś pustynia! ;-) Aaaa, o "calosc" - dobrze - kuram, nie glupiam i na calosc ;) Twarzowy garb to ciekawa > koncepcja ;-) W koncu moze byc paraboliczny, metaforyczny i symboliczny ... Zgoda ;))) > Wcale Pani nie będę namawiać do takiej przemiany ;-) W końcu Pani i tak gryzie. > Jeszcze brakowałoby, aby Pani kłuła jadowicie ;-( Gryze? Gdzie gryzlam i kogo? ;) > > Przynajmniej sie niczego nie polamie ;))) > > I nikogo ;-) Mialam na mysli nicka ;))) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Jak puuustooo.... 22.06.09, 23:47 belgijska napisała: > > Aaaa, o "calosc" - dobrze - kuram, nie glupiam i na calosc ;) W puszczy ;-) P/S. Bardzo pouczające NW w tym temacie ;-) > > W koncu moze byc paraboliczny, metaforyczny i symboliczny ... Zgoda ;))) Tak sobie myślę, że kiedy (oby nie, ale) się NIE zgodzimy, to z puszczy tylko wióry i sęki zostaną ;-) > Gryze? Gdzie gryzlam i kogo? ;) Szukajcie, a znajdziecie - momenty były! ;-) > Mialam na mysli nicka ;))) :))) Odpowiedz Link
belgijska Re: Jak puuustooo.... 22.06.09, 23:58 who.is.who napisał: > W puszczy ;-) W puszczy, puszaca sie puszczyk : cestovani.kr-karlovarsky.cz/fr/pronavstevniky/Priroda/Prirodnizajimavosti/PublishingImages/pustik-obecny-2528.jpg :)) > > P/S. Bardzo pouczające NW w tym temacie ;-) Nie tylko "w tym" ;)) > Tak sobie myślę, że kiedy (oby nie, ale) się NIE zgodzimy, to z puszczy tylko > wióry i sęki zostaną ;-) Sepy i wiewiory wszystko wyczyszcza ;)) Nie zostanie NIC - pustynia ;) > Szukajcie, a znajdziecie - momenty były! ;-) Byly ale profil sie zmienil na "lagodny" ;))) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Jak puuustooo.... 23.06.09, 00:11 belgijska napisała: > > W puszczy, puszaca sie puszczyk : > > cestovani.kr-karlovarsky.cz/fr/pronavstevniky/Priroda/Prirodnizajimavosti/PublishingImages/pustik-obecny-2528.jpg > :)) Kebab wegetariański ;-) > Nie tylko "w tym" ;)) Zgoda ;-) > Sepy i wiewiory wszystko wyczyszcza ;)) Nie zostanie NIC - pustynia ;) A na niej - NIEpolomnicka? ;-) Gdzie ten KOT? do przygarnięcia? ;-) > Byly ale profil sie zmienil na "lagodny" ;))) Szkoda, że nic o tym nie wiem ;-) Okay, "zaprotokołowane" ;-) P/S. Mam pytanie dwa pytania: jak się Pani czuje i co u kibica? ;-) Odpowiedz Link
belgijska Re: Jak puuustooo.... 23.06.09, 00:25 who.is.who napisał: > Kebab wegetariański ;-) Na te ewentualna puszczanska rozpierduche tak po zupelnie wegetariansku byc nie moze ;) > Zgoda ;-) Cholera, to chyba naprawde cisza przed burza ;))) > A na niej - NIEpolomnicka? ;-) Gdzie ten KOT? do przygarnięcia? ;-) Malinowy chrusniak! ;))) Kot byl (i jest, przynajmniej u mnie) po prawej stronie ekranu, przed reklamami z bielizna ;) > Szkoda, że nic o tym nie wiem ;-) Okay, "zaprotokołowane" ;-) Moga byc "lekkie" odstepstwa ale w zalozeniu tak wlasnie jest i ma byc ;)) > P/S. Mam pytanie dwa pytania: jak się Pani czuje i co u kibica? ;-) Czuje sie normalnie - nawet nokturny przezylam ;)) Kibica z ktorych? ;) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Jak puuustooo.... 23.06.09, 00:32 belgijska napisała: > > Na te ewentualna puszczanska rozpierduche tak po zupelnie wegetariansku byc nie > moze ;) W końcu kalmary tez nie są ;-) > Cholera, to chyba naprawde cisza przed burza ;))) > Malinowy chrusniak! ;))) Kot byl (i jest, przynajmniej u mnie) po prawej stroni > e > ekranu, przed reklamami z bielizna ;) Nie mam tego! Ani bielizny, ani kota ;-) > Moga byc "lekkie" odstepstwa ale w zalozeniu tak wlasnie jest i ma byc ;)) Howgh Winnetou! ;-) > Czuje sie normalnie - nawet nokturny przezylam ;)) :-))) Kibica z ktorych? ;) Z tych, co nie wracał ranki i wieczory, a Pani we łzach go czekała i w trwodze ;-) Odpowiedz Link
belgijska Re: Jak puuustooo.... 23.06.09, 00:44 who.is.who napisał: > W końcu kalmary tez nie są ;-) Nie sa! ;) I "szyneczka babuni" tez nie jest ;)) Nie mam tego! Ani bielizny, ani kot > a ;-) Niemozliwe - a co Pan ma w zamian? Ja mam kota, ktory szczyci sie, ze jest lwem - ludzaco podobny do mojego kota ;) Na bielizne nie zwracam uwagi, bo ... bo nie zwracam ;))) > Howgh Winnetou! ;-) A Pan? Surehand, czy Shatterhand? ;)) > > Z tych, co nie wracał ranki i wieczory, a Pani we łzach go czekała i w trwodze > ;-) No wlasnie wpadl godzine temu jak do rzeznika po zapalki i wypadl a ja jak ta Pani Slowikowa (nie, Puszczykowa) w gniazdku na akacji placze, bo Puszczatko wyszlo bez kolacji .... ;))) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Jak puuustooo.... 23.06.09, 00:55 belgijska napisała: > > Nie sa! ;) I "szyneczka babuni" tez nie jest ;)) Dobrze, że literówka "z" się nie wkradła ;-) > > Niemozliwe - a co Pan ma w zamian? Ja mam kota, ktory szczyci sie, ze jest lwem > - ludzaco podobny do mojego kota ;) Media Markt nie dla idiotów! - na górze, po prawej na dole - skoda octavia... O, JEST KOT! :-))) Znalazł się! Jak mu damy na imię? ;-) > Na bielizne nie zwracam uwagi, bo ... bo nie zwracam ;))) Mam audi, bielizny brakuje! ;-) > > > Howgh Winnetou! ;-) > > A Pan? Surehand, czy Shatterhand? ;)) Ja? Też czerwonoskóry: CRAZY HORSE, of course! ;-) > No wlasnie wpadl godzine temu jak do rzeznika po zapalki i wypadl a ja jak ta > Pani Slowikowa (nie, Puszczykowa) w gniazdku na akacji placze, bo Puszczatko > wyszlo bez kolacji .... ;))) Jak znam ten wiersz, to wszystko się skończy happy endem :-) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Jak puuustooo.... Ten ci ja! ;-)=> 23.06.09, 01:00 forum.gazeta.pl/forum/w,89075,95925744,95972769,Re_60_60_60_STAJNIE_62_62_62_.html Odpowiedz Link
belgijska Re: Jak puuustooo.... Ten ci ja! ;-)=> 23.06.09, 01:14 who.is.who napisał: > forum.gazeta.pl/forum/w,89075,95925744,95972769,Re_60_60_60_STAJNIE_62_62_62_.html "Never Forget Your Dreams" .... ;)) MercY ;) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Jak puuustooo.... Ten ci ja! ;-)=> 23.06.09, 01:24 belgijska napisała: > who.is.who napisał: > > > forum.gazeta.pl/forum/w,89075,95925744,95972769,Re_60_60_60_STAJNIE_62_62_62_.html > > "Never Forget Your Dreams" .... ;)) > > MercY ;) www.youtube.com/watch?v=MBpyuYgfCWA To ja Pani dziękuję. Odpowiedz Link
belgijska Re: Jak puuustooo.... 23.06.09, 01:10 who.is.who napisał: > Dobrze, że literówka "z" się nie wkradła ;-) A mogla? ;))) > Media Markt nie dla idiotów! - na górze, po prawej na dole - skoda octavia... O > , JEST KOT! :-))) Znalazł się! Jak mu damy na imię? ;-) Ma byc "do pary"? ;)) > Mam audi, bielizny brakuje! ;-) Audi za bielizne? Jesli o mnie chodzi, to wieszcz mowil, ze "odkad pod spod nic nie wdziewa, od razu sie lepiej miewa" - co prawda ludomania mi troche przeszla ale .... ;)) > Ja? Też czerwonoskóry: CRAZY HORSE, of course! ;-) Juz widzialam nizej, ze Pan Dakota ale w pierwszym widzie skojarzylam z bielizna ;))) > Jak znam ten wiersz, to wszystko się skończy happy endem :-) Musi - awantur po nocach nie bede uskuteczniac, choc powoli zaczynam sie wsciekac! ;)) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Jak puuustooo.... 23.06.09, 01:20 belgijska napisała: > > A mogla? ;))) Jeśli Pan przodkowie przybyli z Afryki, Oceanii lub wysp Morza Karaibskiego, to who knows? ;-) > Ma byc "do pary"? ;)) Przepraszam, zagalopowałem się. Jakie imię Pani zaproponuje? > Audi za bielizne? Jesli o mnie chodzi, to wieszcz mowil, ze "odkad pod spod nic > nie wdziewa, od razu sie lepiej miewa" - co prawda ludomania mi troche przeszla > ale .... ;)) Mogę to audi bez bielizny, bo tej ci u mnie dostatek. Bierze Pani? ;-) > Juz widzialam nizej, ze Pan Dakota ale w pierwszym widzie skojarzylam z bielizn > a > ;))) Teraz juz nie DA, ale MA/kota ;-) > Musi - awantur po nocach nie bede uskuteczniac, choc powoli zaczynam sie > wsciekac! ;)) > www.youtube.com/watch?v=BmkJE4_2z_M ;-) Odpowiedz Link
belgijska Re: Jak puuustooo.... 23.06.09, 01:43 who.is.who napisał: > Jeśli Pan przodkowie przybyli z Afryki, Oceanii lub wysp Morza Karaibskiego, to > who knows? ;-) Na pewno wlasnie stamtad przybyli! ;))) Innego wyjscia nie ma ;) > > Ma byc "do pary"? ;)) > > Przepraszam, zagalopowałem się. Jakie imię Pani zaproponuje? To jest chlopczyk - na krola za miekki - moze byc Prince? ;)) > Mogę to audi bez bielizny, bo tej ci u mnie dostatek. Bierze Pani? ;-) Bielizny nie biore (kota w worku?;)) Audi? Mhmmm - wolalabym cos "z Prousta" ;))) > Teraz juz nie DA, ale MA/kota ;-) Dopoki nie ma kota na punkcie kota to jest Dakota z kotem (lagodnie) ;))) Wrogie Apaczowemu Dakocie plemie ale koty braterstwa dopilnuja! ;) > www.youtube.com/watch?v=BmkJE4_2z_M ;-) Dzieki - kaczence piekne, muzyka indianizujaca nastrojowo ale sa swiry, ktorych zadna sugestia nie ruszy z posad ;)) Dobranoc ;) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Jak puuustooo.... 23.06.09, 01:54 belgijska napisała: > Na pewno wlasnie stamtad przybyli! ;))) Innego wyjscia nie ma ;) Raczej - dojścia ;-) > To jest chlopczyk - na krola za miekki - moze byc Prince? ;)) Prince Polo? ;-) > Bielizny nie biore (kota w worku?;)) Bielizny Pani nie proponowałem, a jedynie odmówiłem zamiany audi na! ;-) > Audi? Mhmmm - wolalabym cos "z Prousta" ;))) To ja nie czumam ;-( > Dopoki nie ma kota na punkcie kota to jest Dakota z kotem (lagodnie) ;))) :-))) Zawsze Pani musi postawić na swoim kocie? ;-) > > Wrogie Apaczowemu Dakocie plemie ale koty braterstwa dopilnuja! ;) Howgh! P/S. Zna Pani język "migowy" Indian? ;-) > Dzieki - kaczence piekne, muzyka indianizujaca nastrojowo ale sa swiry, ktorych > zadna sugestia nie ruszy z posad ;)) To była szybka interwencja, aby Pani się nie wściekła ostatecznie :-) > > Dobranoc ;) Spokojnych snów :-) Odpowiedz Link
belgijska Re: Jak puuustooo.... 23.06.09, 02:19 who.is.who napisał: > Raczej - dojścia ;-) Ma Pan absolutna racje - mogloby byc jeszcze wejscie ;)) > Prince Polo? ;-) No pewnie, ze Polo ;)) > Bielizny Pani nie proponowałem, a jedynie odmówiłem zamiany audi na! ;-) Az sie boje kliknac na te bielizne - niech sie dzieje wola Nieba .... ;)) Jezeli nocna, to biore: www.s-4xl.pl/img_zdj/sklep.20071206.450738.7040000.jpg > To ja nie czumam ;-( Noo, dla tych z wyobraznia ;)) > :-))) Zawsze Pani musi postawić na swoim kocie? ;-) Ma Pan teraz swojego, to Pan zobaczy jak to jest ;) > P/S. Zna Pani język "migowy" Indian? ;-) Znam znak pozegnania ;)) Ale potrzebna jest skala lub inna gora a my w puszczy ;) > To była szybka interwencja, aby Pani się nie wściekła ostatecznie :-) Juz sie wscieklam ale co mi to da? Ide po krople nasercowe ;))) > Spokojnych snów :-) Wzajemnie;) www.cd-bills.com/images/apache-logo.jpg ;))) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Jak puuustooo.... 23.06.09, 06:28 belgijska napisała: > > Ma Pan absolutna racje - mogloby byc jeszcze wejscie ;)) Byle nie zejście, lepsze od tego zajście ;-) > No pewnie, ze Polo ;)) Swego czasu grałem ;-) > > Bielizny Pani nie proponowałem, a jedynie odmówiłem zamiany audi na! ;-) > > Az sie boje kliknac na te bielizne - niech sie dzieje wola Nieba .... ;)) > > Jezeli nocna, to biore: > > www.s-4xl.pl/img_zdj/sklep.20071206.450738.7040000.jpg Wzięła Pani? W takich kolorach? ;-) > > To ja nie czumam ;-( > > Noo, dla tych z wyobraznia ;)) Że niby niemieckie? ;-) > Ma Pan teraz swojego, to Pan zobaczy jak to jest ;) Nie da się ukryć, nawet pod korcem ;-) > Znam znak pozegnania ;)) O tym proszę JUŻ zapomnieć ;-) > Ale potrzebna jest skala lub inna gora a my w puszczy ;) O właśnie! Dobrze Pani pisze! ;-) > Juz sie wscieklam ale co mi to da? Ide po krople nasercowe ;))) Waleriana? ;-) > > > Spokojnych snów :-) > > Wzajemnie;) > > www.cd-bills.com/images/apache-logo.jpg ;))) > www.columbia.edu/itc/law/witt/raw_images/lect2/calumet.gif P/S. Jest Pani, ech, szkoda słów :-))) Już tyle razy się na Pani "dobranoc" nabrałem :-))) Odpowiedz Link
e-kiko Re: Jak puuustooo.... 22.06.09, 22:21 a nie możnaby tak i w pustyni i w puszczy, choć to już było...??? Odpowiedz Link
belgijska Re: Jak puuustooo.... 22.06.09, 22:25 e-kiko napisała: > a nie możnaby tak i w pustyni i w puszczy, choć to > już było...??? Jesli bardzo chcesz, to sie poswiece - wolalabym nie na pustyni, ze wzgledu na fatamorgany ;)) Poza tym - nie ma wody na pustyni: www.youtube.com/watch?v=gXN8AHojMs4&feature=PlayList&p=04A50FA6C8AA8439&playnext=1&playnext_from=PL&index=24 Odpowiedz Link
e-kiko Re: Jak puuustooo.... 22.06.09, 22:42 OK, może zatem: www.przyrodawieliczka.yoyo.pl/miniatury/puszcza_niepolomicka.jpg Odpowiedz Link
tojajurek Re: Jak puuustooo.... 22.06.09, 23:19 Oglądam właśnie w TV pustynię puszczańską nad Rio Grande. John Wayne odkrył, że ma syna w wojsku, a chłopaki na wyścigi walą konia. Nostalgia mnię ogarła. Tylko brak Indianerów. Odpowiedz Link
tojajurek Re: Jak puuustooo.... 22.06.09, 23:56 belgijska napisała: > > Moge robic za Indianera ;) > A książki Karola Marxa zna? A szczelać z uku potrafi? A o Winnetou co wie? Kupę wiedzy trzeba mieć, Nie wystarczy tylko chcieć! Odpowiedz Link
belgijska Re: Jak puuustooo.... 23.06.09, 00:00 tojajurek napisał: > A książki Karola Marxa zna? Zna!!! > A szczelać z uku potrafi? Potrafi!!! > A o Winnetou co wie? Wszystko!!! > Kupę wiedzy trzeba mieć, > Nie wystarczy tylko chcieć! Ma nawet rekwizyty ;))) Odpowiedz Link
carmen_dupa Re: Jak puuustooo.... 23.06.09, 00:08 belgijska napisała: > tojajurek napisał: > > > A książki Karola Marxa zna? > Wiedzialem! Marx zawsze zywy.;))) Odpowiedz Link
belgijska Re: Jak puuustooo.... 23.06.09, 00:12 carmen_dupa napisał: > Wiedzialem! Marx zawsze zywy.;))) Kazali odpowiadac na pytania - pewnie, ze zywy - na srodkowej polce! ;)) Odpowiedz Link
belgijska Re: Jak puuustooo.... 25.06.09, 23:27 ave.duce napisała: > Górna zajęta ;) Mam wysoko do sufitu i tylko wzrokiem bez drabiny tam siegam ;)) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Jak puuustooo.... 26.06.09, 10:29 belgijska napisała: > ave.duce napisała: > > > Górna zajęta ;) > > Mam wysoko do sufitu i tylko wzrokiem bez drabiny tam siegam ;)) > A pod sufitem masz jeszcze wolne miejsce? ;) Mam prośbę: jak będziesz tak sięgać i sięgać tym wzrokiem > strzel fot.! Jak nie na forum, to na priv.priv. mi prześlij, please :) ps. podesłać Ci drabinę? Pani B. chętnie się przeleci krótkodystansowo samolotem do B. i z powrotem ;) :p Odpowiedz Link
belgijska Re: Jak puuustooo.... 26.06.09, 11:24 ave.duce napisała: > A pod sufitem masz jeszcze wolne miejsce? ;) Mam! Zadbalam o stiuki, jako bariere konieczna! ;)) > Mam prośbę: jak będziesz tak sięgać i sięgać tym wzrokiem > strzel fot.! Ja > k nie na forum, to na priv.priv. mi prześlij, please :) Dobrze - po remoncie kapitalnym strzele. Na razie .... no wiesz - strasze po nocach ;)) > ps. podesłać Ci drabinę? Pani B. chętnie się przeleci krótkodystansowo samolote > m do B. i z powrotem ;) Mam! Wiesz Ave - "Kobieta na drabinie", to osobny rozdzial .... ;))Ale dzieki za dobre checi - w ostatecznosci zawsze moge liczyc na Castorrame lub innego BigMata. Dla mnie, na razie, latanie wykluczone - z kieca, czy bez ;) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Jak puuustooo.... 26.06.09, 11:45 belgijska napisała: > ave.duce napisała: > > > A pod sufitem masz jeszcze wolne miejsce? ;) > > Mam! Zadbalam o stiuki, jako bariere konieczna! ;)) Miejsce stiukowane, znaczytsa ;) Lepsze takie niż żadne! :) > > Mam prośbę: jak będziesz tak sięgać i sięgać tym wzrokiem > strzel fo > t.! Ja > > k nie na forum, to na priv.priv. mi prześlij, please :) > > Dobrze - po remoncie kapitalnym strzele. Na razie .... no wiesz - strasze po > nocach ;)) Ogólnie czy jakoś szczegółowo? Nie widziałam tu NIKOGO wystraszonego; no, może czasami trochę... przeRAŻONEGO ;))) > > ps. podesłać Ci drabinę? Pani B. chętnie się przeleci krótkodystansowo sa > molote > > m do B. i z powrotem ;) > > Mam! Wiesz Ave - "Kobieta na drabinie", to osobny rozdzial .... ;)) Rozdział? Ciekawe ;) Pisz, Belgijsko, zamiast tego, co miało być, a nie było, więc nie w rejestr > ino do Twojej teQi (nie) trafiło: .................................................................. > Ale dzieki z > a > dobre checi - w ostatecznosci zawsze moge liczyc na Castorrame lub inneg > o > BigMata. Umiesz liczyć > licz na siebie (mój Ojciec, m.in.) > > Dla mnie, na razie, latanie wykluczone - z kieca, czy bez ;) Czyli zostało Ci: biere dzide i ide > na piechotę... Mon Dieu! Taki kaaawaaał drogi? Chyba załkam nad Twoim losem, ja, prosta sierota WSIowa ;) :p Odpowiedz Link
who.is.who Bardzo dobrze Pan zrobił! Nudy tam na pudy ;-) 23.06.09, 01:11 Napracował się Pan z tą C/kotką ;-) Odpowiedz Link
henryk.log.viii ale Pani AVE może mi CZECIOM kartkę za hOOp 23.06.09, 01:17 j.w. SZCZElić";) > Napracował się Pan z tą C/kotką ;-) a GIWIA WCIĄŻ SWOJE - A TO - NIE MOŻESZ DO KTÓREJŚ TAM PISAć, A TO - CZY kOPERNIK BYŁ kOBIETą, lub - oj, za dużo rozrabiasz...poczytaj do snu .. Netykietę:) Odpowiedz Link
who.is.who Re: ale Pani AVE może mi CZECIOM kartkę za hOOp 23.06.09, 01:22 Nie sądzę. Sama Pana prosiła o powrót, czytałem ;-) Odpowiedz Link
henryk.log.viii Re: ale Pani AVE może mi CZECIOM kartkę za hOOp 23.06.09, 01:25 ??????? giwia ?????? no to niech Pan przeczyta aktualną sygnaturkę z któregoś mojego nicka na FoKraj:) Odpowiedz Link
henryk.log.viii i Dobranoc ..już mi na o tyle 'dobrze' wyjdzie 23.06.09, 01:23 ..że może siwa do henryka 8-go mi się nie dobierze:) Odpowiedz Link
who.is.who Re: i Dobranoc .. Good night, Panie Heniu! :-))) 23.06.09, 01:27 Czytał Pan moją korespondencję w NW? Ave pozmieniała redakcyjnie :-))) ale pomysł mój ;-) Odpowiedz Link
henryk.log.viii Re: i Dobranoc .. Good night, Panie Heniu! :-))) 23.06.09, 01:29 a..o którym NW Pan pisze mi..po Dobranoc?:) > Czytał Pan moją korespondencję w NW? Ave pozmieniała redakcyjnie :-))) ale > pomysł mój ;-) Odpowiedz Link
who.is.who Re: i Dobranoc .. Good night, Panie Heniu! :-))) 23.06.09, 01:31 Nie dostał Pan dziś nr. 29 plus załącznik dla panów? ;-) Odpowiedz Link
henryk.log.viii Re: i Dobranoc .. Good night, Panie Heniu! :-))) 23.06.09, 01:33 > Nie dostał Pan dziś nr. 29 plus załącznik dla panów? ;-) już lecę na pocztę Gimelki, lub gazecianą - henyk.log.viii:-) Odpowiedz Link
who.is.who Re: i Dobranoc .. Good night, Panie Heniu! :-))) 23.06.09, 01:34 Pouczająca lektura! Warto! ;-) Odpowiedz Link
henryk.log.viii Re: i Dobranoc .. Good night, Panie Heniu! :-))) 23.06.09, 01:42 > Pouczająca lektura! Warto! ;-) ..na jutro w pracy sobie odłożę:) ps Panią AVE z rana proszę na FzD pozdrowić i Udziękować w oba policzki za świeżutkie NW :)) Odpowiedz Link
who.is.who Re: i Dobranoc .. Good night, Panie Heniu! :-))) 23.06.09, 01:45 Nie wiem, czy da radę, bo Ave ma jakąś robotę w terenie. Panie Heniu, Pan sam do niej napisze tu albo mailowo ;-) Odpowiedz Link
ave.duce Re: ale ... 23.06.09, 08:58 Panie Henryku.log! Dosyć tego!!! >>> forum.gazeta.pl/forum/w,89075,94560271,96945320,Panie_WLT_Niech_Pan_wraca_do_chorery_.html :p Odpowiedz Link
henryk.log.viii Re: ale Pani AVE może mi CZECIOM kartkę za hOOp 25.06.09, 23:42 .. Netykietę.. Pani AVE, za 'netykietę mnie nie wygasi Pani? Odpowiedz Link
henryk.log.viii Re: ale Pani AVE może mi CZECIOM kartkę za hOOp 25.06.09, 23:44 .. Netykietę.. Pani AVE, jak JUŻ..to za 'netykietę' też nie wygasi mnie Pani? Odpowiedz Link
ave.duce Re: [...] 27.06.09, 08:57 henryk.log.viii napisał: > who.is.who napisał: > > > Nie wiem, o co chozzziii, ale żadna głowa Xenofantowa nie podważa decyzji pozostałych. Taka zasada. Dobra dla FzD. Pozdrawiam serdecznie obu Panów "polujących" :))) Odpowiedz Link
tojajurek Re: Jak puuustooo.... 23.06.09, 01:08 Żeby zdobyćna na Dzikim Zachodzie flaszkę piwa, trzeba nieraz było dać z siebie wszystko. Ot co! STRZAŁ Raz Old Shatterhand, westman znany, Do Winnetou tak rzekł: Kochany! Wynośmy się z tej wielkiej łąki - Za długo tu zbijamy bąki, Nazbyt nam łatwo życie płynie – Pojedźmy zatem na pustynię, Tam nie da się obijać gruchy, Za to hartować można duchy. Rzekł Winnetou: Mój Biały Bracie, Założę tylko lżejsze gacie I śmiało jedźmy poprzez piach – W końcu indiański znamy fach. Już brną mozolnie przez pustynię, Gdzie człek bez wody rychło zginie, A słońce tak im pali pyski, Że koniec się wydaje bliski. Utknęli wreszcie w jakimś dołku. Rzekł Old Shatterhand: Ty matołku! Przez ciebie stracę życie młode, Bo zapomniałeś zabrać wodę. Winnetou rzecze: Jeśli zginę, Będziesz mógł na mnie zwalić winę, Lecz wytęż swój rozumek mały - Jak tu wyjść z życiem z tej kabały. Rzekł Old Shatterhand: Strzel w powietrze, Chyba, że masz pomysły lepsze. Być może w tej pustynnej ciszy Człek jakiś z dala strzał usłyszy. Strzela Indianin prosto w górę, Lecz tylko robi w niebie dziurę. Obaj się już ze strachu pocą, Bo nie nadciąga nikt z pomocą. Shatterhand rzekł: Strzel znów, lebiego! Winnetou odparł mu: Nic z tego! Niestety w tym jest kłopot cały, ŻE NIE MAM WIĘCEJ ŻADNEJ STRZAŁY! (JD) Odpowiedz Link
dziwka_marchewka Re: Jak puuustooo.... 24.06.09, 19:31 Ty co? Szukasz pustostanu? Bezdomna jesteś? Odpowiedz Link
e-kiko Re: Jak puuustooo.... 24.06.09, 19:46 Przeciwnie! I nie bierz wszystkiego tak dosłownie,czasem trzeba drugiego dna poszukać :)) Odpowiedz Link
henryk.log.viii Re: Jak puuustooo.... 25.06.09, 23:51 > Ty co? Szukasz pustostanu? Bezdomna jesteś? kikuuś w ojcu Rzydzyku rozmiłowana i ...(autocenzura..).. bo się POnownie Pani AVE narażę. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Jak puuustooo.... 26.06.09, 10:32 henryk.log.viii napisał: > > Ty co? Szukasz pustostanu? Bezdomna jesteś? > > kikuuś w ojcu Rzydzyku rozmiłowana i ...(autocenzura..).. bo się POnownie Pani > AVE narażę. Kiko to Dziewica_konsystorska?! ;) :p Odpowiedz Link