Dodaj do ulubionych

znalezione w sieci

29.08.09, 12:44
wczoraj wygrzebalam takie cos i to powoduje, ze sie usmiecham jak o tym pomysle
zazdroszcze ludziom takiego podejscia do waznej, ale zwykle napuszonej i
nadetej ceremonii
tiny.pl/hhbpz
chcielibyscie tak? bo ja bardzo
Obserwuj wątek
    • lackzadek Re: znalezione w sieci 29.08.09, 13:11
      Dzięki! Mimo cienkiej pogody od razu jaśniej!
      • ave.duce Re: znalezione w sieci 29.08.09, 14:09
        I lepiej na razie > dla podtrzymania dobrego nastroju > nie zaglądać do "sąsiadujących" entrence'ów ;)

:p
        • scoutek Re: znalezione w sieci 29.08.09, 16:44
          zagladalam, rozwodowe to jaja dla youtube
          nie zmienia spojrzenia
          • ave.duce Re: znalezione w sieci 30.08.09, 19:37
            Ogólnie: luz i to jest coś!

:p
      • zapijaczony_ryj_23456789_12345 Re: znalezione w sieci 29.08.09, 17:00
        lackzadek napisał:

> Dzięki! Mimo cienkiej pogody od razu jaśniej!

Ja będę miał "jaśniej"od 18 tej
        • wanda43 Re: znalezione w sieci 29.08.09, 18:03
          Jakie jasniej! Ryjek, ja jestem ze 20 km od ciebie na fshut i u mnie tera je
          ciemno normalnie. I leje prawie od rana.
          • tojajurek Deszcz pada 29.08.09, 18:45
            Ciemno, zimno i ciśnienie jest do dupy.
            A do tego już czuję się za starym psem na nowe sztuczki.
            Krótko mówiąc - nikomu nie chcę psuć zabawy - ale takie "robione", a do tego
            nazbyt długawe, filmiki jakoś mnie nie rajcują.
            Idąc dalej można by ciągnąć dance macabre w prosektorium, na procesie pedofila,
            na pogrzebie samobójcy, albo na akademii ku czci Józefa Piłsudskiego. Tylko po co?
            Ja wolę coś zabawnego w oryginale, prosto z życia.
            A to Pan Prezydęt coś głupiego palnie, a to transmisja z komisji sejmowej, a to
            na skórce od banana ktoś się wypieprzy na ulicy.
            Mimo wszystko orkiestra na Titanicu grała tylko raz, a i to niespecjalnie do tańca.
            Oczywiście powinniście się za mną nie zgodzić. Może się wywiąże jakaś dyskusja
            nie związana z II Wojną Światową.
            • scoutek u mnie przestalo 29.08.09, 20:57
              i oczywiscie sie z Toba, totyjurek, nie zgodze
              odebralam to jako nagrane na slubie i dopiero POTEM ktos to puscil w swiat
              absolutny spontan, przynajmniej moim zdaniem
              a przez to pokazuje luzackich ludzi, ktorzy wlasny slub potraktowali z usmiechem
              na ich stronie www napisali, ze poznali sie na weselu i Kevin (pan mlody) byl
              pod wrazeniem tanca Jill (cyt."...Kevin could not resist Jill’s intellect, nor
              her remarkable dance moves....")
              i pisza:
              Never stop dancing
              ot!
              • tojajurek Re: u mnie przestalo 29.08.09, 22:12
                No, co Ty? Przecież ci ludzie w sposób wyreżyserowany "wpląsali" parami w
                odpowiednich momentach, byli zgrani więc musieli to przećwiczyć, kamera była
                zawczasu ustawiona. Żadnej improwizacji. Zresztą potwierdzają to sąsiednie
                filmiki, a już ten "rozwodowy" chyba nie mógł się w ogóle odbyć w sali sądowej.
                Oceniam to jako pic na wodę. Niewątpliwie zabawny, ale dla mnie zbyt sztuczny.
                Jednak pogoda się wyraźnie poprawia i jutro ma być ładnie. Jadę na hacjendę
                pogadać z wiewiórkami. Gdybym umiał i dysponował dobrą kamerą, to bym nagrał ich
                wygłupy i szaleńcze pogonie w górę i w dół drzewa. A przedwczoraj we dwie piły -
                jak zwykle - wodę w ogrodzie z dużej miski i jedna drugą wepchnęła do wody.
                Tamta się tak wściekła, że fukaniom i pogoniom nie było końca. Istny cyrk.
                Czasem chyba wolę obcować ze zwierzaczkami, niż z ludźmi. Dziwne, nie?
                • scoutek Re: u mnie przestalo 29.08.09, 23:04
                  oczywiscie, ze mieli przecwiczony taniec
                  ale w USA cale ceremonie slubne sie "cwiczy"
                  kamery natomiast sa juz ZAWSZE na slubach, nie mow, ze nie wiedziales;)
                  jesli chodzi o "rozwodowy" to juz pisalam, nakrecony pozniej i ten byl zrobiony
                  juz specjalnie i calkiem celowo, za ciosem
            • damakier1 O, to, to! Najlepiej, jak na skórce banana...:)) 30.08.09, 00:18
              Ale jeszcze lepiej, jak dwie gołe baby kąpały się w jednej wannie i
              w pewnej chwili [...]
              Kto erudyta, ten wie, co było dalej.
              • tojajurek Nie da się nijak dogodzić wszystkim... 30.08.09, 00:43
                Ilustruje to świetnie taki stary szmonces:

Na Morzu Śródziemnym mijają się dwa statki. Pierwszy w drodze z Europy do
                Palestyny, drugi z Palestyny do Europy. Na dziobie jednego jak i drugiego statku
                stoi Żyd. Patrzą się na siebie i każdy z nich puka się w głowę...
                • gat45 Re: Nie da się nijak dogodzić wszystkim... 30.08.09, 06:55

To był chyba pierwszy dowcip rysunkowy, jaki zrozumiałam w
                  zamierzchłym dziecinstwie : rozległa, ogromna łąka po kraniec
                  horyzontu, przedzielona niską przegrodą. Po obu stronach przegrody
                  koń. I każdy skubie trawę przechylony nad poprzeczką, u sąsiada

i to wszystko :((((
    • nietoperz_dworski Re: znalezione w sieci 30.08.09, 07:27
      Bylem niedawno na podobnym slubie. Polskie sluby koscielne sa smutne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka