Dodaj do ulubionych

TO FORUM - TO NARZĘDZIE MANIPULACJI

23.06.12, 15:42
Rację ma club cafe , pisząc o p. B.Szulc , która przemienne podpisując się jako kojot66 i pjupiter nazywa go "obrzydliwą manipulacją". Tymczasem p. B. Szulc ,reprezentuje interesy lotniska ( PP PL) poprzez rozpoznawanie na forum nastrojów sąsiadów lotniska , ich zamierzeń prawnych wobec lotniska oraz steruje nimi a także pacyfikacje niezadowolenie m.inn. wentylem aranżowanych przez PP PL protestów ulicznych , jak w wątkach " następna demonstracja" i "dość żartów.zapraszamy na manifestację". Ja w każdym bądż razie nie zamierzam , jak robi to cafe club, p. B. Szulc przepraszać, bo to co ona robi przy pomocy forum jest kapusiowo obrzydliwe. DOSYĆ!!! ZAMKNĄĆ TO FORUM !!!! POSZŁA TY WON !!!
Obserwuj wątek
    • pjupiter Re: TO FORUM - TO NARZĘDZIE MANIPULACJI 23.06.12, 23:38
      Przyjrzałem się poprzednim wpisom sygnowanym stra-bag i podejrzewam,że ktoś podszywa sie pod ten login. Tamte wpisy byly mocne merytorycznie i kulturalne. Wpis w tym wątku, pomijając jego chamskie (rusycyzm) zakończenie, sprawia wrażenie dywersji inspirowanej interesem lotniska. O ile mi wiadomo P.B.Szulc toczy swój spór sądowy z lotniskiem, a ja wraz z kilkoma innymi osobami toczymy swoje spory wspierani przez kancelarię adwokacką.Jeżeli moje podejrzenie, które przedstawiłem powyżej, jest zasadne to świadczy to o niepokoju lotniska (PP Porty Lotnicze).Chylę czola przed cafe-club,bo uznac swoj błąd to świadectwo dorosłości i przyzwoitości. pjupiter

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka