digirec 23.04.10, 17:40 wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Dzieci-ofiar-katastrofy-otrzymaja-renty---2-tys.-zl-brutto,wid,12203687,wiadomosc.html?ticaid=1a0a9 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jucha32 Re: :( 02.05.10, 19:23 Podobnież "wszystkie dzieci nasze są". Cholera, czym moje różnią się od tamtych. Tym, że ich ojciec nie miał medialnej śmierci, a... miał jeszcze jedną poważną wadę. Nie był znany. Szlak mnie trafił jak to przeczytałam, choć tak naprawdę się tego spodziewałam. Moje synowie obydwaj mają 663 zł. renty. Rzygać mi się chce na tą pieprzoną Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
1ewrat Re: :( 03.05.10, 13:51 mówią, że śmierć śmierci nierówna. ja nadal nie mam renty dla córeczki. też tak samo reaguję na to trzęsawisko nad tamtymi dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś
kasta4 Re: :( 06.05.10, 02:28 WIEC ZROBCIE COS!!!!!!!!!!!! ja napisalam pismo i wyslalam droga mailowa do kancelarii premiera. piscie - krotko ale zrobcie cos. ja napisalam, ze cierpie tak samo jak inne wdowy - moj bol ni ejest mniejszy, bo moj maz zmarl po cichu. A do tego w naszym kraju system pozwala mi i synkowi "umierac" za zycia dajac rente w minimalnej wysokopsci - ktora nie wystarcza na mieszkanie. Itd Itp- napiszcie - zawalcie ich mailami. Mnie to wkurza ale musze cos robic - bo biernoscv jest najgorsza. Nie mam wiary w to co robie ale robie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
immunofortis Re: :( 07.05.10, 10:25 Ja też wysłałem w tamtym tygodniu takie pismo. Zapytałem dlaczego moje dziecko traktowane jest przez premiera jak obywatel drugiej kategorii, gdzie jest konstytucyjna równość obywalteli wobec prawa itp Po kilku dniach dostałem informacje, że mail został przekierowany do Wydziału Skarg i Zażaleń kancelarii premiera i narazie cisza. Odpowiedz Link Zgłoś
immunofortis Re: :( 07.05.10, 10:30 immunofortis napisał: > Po kilku dniach dostałem informacje, że mail został przekierowany > do Wydziału Skarg i Zażaleń kancelarii premiera i narazie cisza. Pomyliłem się, przekierowali do: Wydział Skarg Wniosków i Petycji KPRM wswip@kprm.gov.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kasta4 Re: :( 11.05.10, 23:50 hmmm Tobie przynajmniej odpowiedzieli - u mnie cisza. jak nic sie nie wydarzy wysle ponownie, nowe. Odpowiedz Link Zgłoś