mycha2452 27.04.10, 16:25 Ty na 100% jesteś czyjąś teściową i jesteś niezadowolona z życia. Nie wypowiadaj się o sprawach o których nic nie wiesz. Jak czytam twoje posty to mam wrażenie że jesteś chora, bardzo chora. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deodyma Re: Opamiętajciesię 27.04.10, 16:28 no jak to nie wie? wie doskonale o czym tu mowa, jesli jest tesciowa:D Odpowiedz Link Zgłoś
mycha2452 Re: Opamiętajciesię 27.04.10, 16:37 My piszemy jako synowe, może ona nie miała teściowej. Takie sytuacje się przecież zdarzają. Mógł jej ktoś dzieciaka po dyskotece zrobić a teraz swoje frustracje przelewa na nas. Odpowiedz Link Zgłoś
opamietajciesie Re: Opamiętajciesię 27.04.10, 18:00 Pudło i to 3 razy. Jestem mężatką, teściową posiadam, a dzieci w wieku zdecydowanie jeszcze nie nadającym się do małżeństwa. Pisuje na innych forach - tu trafiłam kiedyś przez przypadek i się przeraziłam. Ale skończmy watek bo nie interesują mnie personalne wycieczki i Wasze psychologiczne dociekania (nie zgadzam się z kimś= mam nieślubne dziecko - bomba). Porozmawiajmy na argumenty! Odpowiedz Link Zgłoś
kattebush Re: Opamiętajciesię 27.04.10, 18:55 Tutaj na argumenty to raczej z nikim nie porozmawiasz... Może znalazłyby się ze 2, no może 3 osoby.... Reszta to przelewające i obarczające kogoś swoje niepowodzenia i frustracje... Odpowiedz Link Zgłoś