Dodaj do ulubionych

Terapia w Warszawie

21.01.11, 11:07
Jeśli mielibyście namiary na jakąś terapie w Warszawie, to piszcie.
Najlepiej jakby odbywała się w normalnych godzinach i dniach, ponieważ pod natłokiem pracy i wychowania dzieci jest to niestety warunek konieczny.
P.S; Wydawałoby się, że człowiek ułożył sobie życie, poukładał, wszystko gra jak w zegarku a jednak czuję, że tkwię cały czas w tym samym miejscu. Może terapia mi pomoże, może....
Piszcie Dziewczyny i chłopaki.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • dario5555 Re: Terapia w Warszawie 02.02.11, 00:20
      www.ctik.pl/oferta/psycholog/konsultacje
      www.wcpr.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=88&Itemid=93
      • kasta4 Re: Terapia w Warszawie 26.03.11, 23:00
        dario- ale to wszystko płatne niestety. Może i ładnie się zapowiada ale w praktyce wychodzi inaczej niz obiecują. mam to za soba. Oblatałam to wszystko
    • kasta4 Re: Terapia w Warszawie 26.03.11, 22:59
      mam namiar i to na darmową. chodzę. napisz na maila gazetowego
      • kasik2222 Re: Terapia w Warszawie 27.03.11, 09:11
        Maju mi też wyślij
        • kasta4 Re: Terapia w Warszawie 27.03.11, 14:26
          jutro albo we wtorek spisze ich telefony bo zmienili. ja chodziłam na \Prage Północ. program finansuje miasto. Ale zeby dostac telefon do psychologa trzeba u tych babek troche sie poużalac. Tzn. zmarł moj maz, nie daje rady bla bla. Wtedy dostaje sie telefon na komorke do loekarza i umawiasz sie. Moza chodzic nawet 2-3 razy w tygodniu. Przyjmuja tez w innych dzielnicach ale nie wiem dokładnie gdzie. Nazywa sie to centrum zdrowia psychicznego. Jest na Targowej - naprzeciw Carrefoura praktycznie, lekko po ukosie.
          Jak spisze - podam telefony
    • kasta4 Re: Terapia w Warszawie 17.04.11, 23:37
      napiszcie mi na maila, kto chce info - bo sie pogubiłam. Dobrych wiesci nie mam
    • lynka81 Re: Terapia w Warszawie 16.10.11, 01:39
      na indywidualną terapię chodzę prawie, że od dnia śmierci do dziś, uczęszczałam też na grupę wsparcia dla osób w żałobie. terapia płatna, grupa bezpłatna.bardzo dużo skorzystałam i korzystam. bez terapii najprawdopodobniej nie dałabym rady, wpadałabym w depresję lub tkwiłabym w jednym punkcie. jeżeli ktoś jest zainteresowany taką formą pomocy to mogę podać namiary, terapeutka to osoba, która jest jedną z paru osób w Polsce,która zajmuje się pracą z osobami w żałobie.
      • dewcia Re: Terapia w Warszawie 16.10.11, 20:43
        Ja bardzo poproszę o namiary na grupę wsparcia.
        Pozdrawiam
        Ewa (wdowa od kwietnia 2011)
        • lynka81 Re: Terapia w Warszawie 16.10.11, 22:19
          Witam,
          ja chodziłam na grupę wsparcia na pl. Konfederacji, spotkania odbywały się przy hospicjum, w kościele. grupa jest otwarta na wszystkie osoby przeżywające żałobę, których bliscy nie byli w hospicjum. wiem, też że są spotkania dla rodziców, którzy stracili dzieci u Dominikanów na Służewiu.
          inna grupa wsparcia www.centrum.marianie.pl/?page_id=61
          też kiedyś na UW na wydziale psychologii transportu pomagali rodzinom osób, które zginęły w wypadkach komunikacyjnych. nie wiem jak jest teraz. może tu www.wypadki-drogowe.pl/ można uzyskać też pomoc.
          poza tymi nie znalazłam innych otwartych grup wsparcia w Warszawie
          • dewcia Re: Terapia w Warszawie 17.10.11, 06:56
            Bardzo dziękuję ci za odpowiedź.
    • 3-maria Re: Terapia w Warszawie 04.12.11, 23:45
      Ja chodziłam po stracie córki w wypadku samochodowym ze sobą i druga córką do psychologa do którego mam zaufanie, Pani jest bardzo miła i bardzo szybko nam pomogła, szczególnie polecam jak ktoś poszukuje dla dzieci i młodzieży bo Pani w głównej mierze z nimi pracuje, ja bardzo jestem zadowolona i wdzięczna za pomoc którą otrzymałyśmy. Numer 788688591 wizyta na Ursynowie w Warszawie
    • ela697 Re: Terapia w Warszawie 12.04.12, 07:35
      Ja korzystałam z pomocy interwencji kryzysowej i pomocy psychoterapeuty tutaj, było dobrze, jest nadal dobrze wiec dlatego też dzielę się z tym z Wami licząc że może komuś pomogę w tych trudnych chwilach.
      www.mediklinika.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka