dziewczynaszamana123
09.08.11, 18:19
Witam mam takie pytanie do Pani Agnieszki i do Was-oto mój dylemat ostatnio poznałam chłopaka siostry męża i powiedziałam w złości mężowi podczas kłótni że podoba mi sie bardziej niż on.:Powiedziałam to niemysląc nawet o konsekwencjach i sie zaczelo.Mąż powiedział że zachowuje sie jak puszczalska i ze sprawilam mu wielka przykrość.Dodam że jest on w niezbyt zazyłych kontaktach z siostrą.To było tylko oficjalne przedstawienie sie.Mąż jest mega obrażony nie odzywa się,mówi że zostawi mnie jak takie słowa sie powtórzą ale teraz niema sumienia zostawic mnie bo nie moge znalezc pracy.Mamy dziecko ale mąż co jakis czas tak mi mówi-wcześniej od początku ślubu tj,4 lata zawsze mówił jaka ładna dziewczyna na ulicy czy w sklepie albo ze ja tak moglabym wyglądać-miałam nadwagę i schudłam 15 kg coprawda jego zachowanie zmieniło sę trochę juz tak sie nie zachowuje ale ja tylko chciałam mu pokazac jak sie czulam gdy on mówił:o jaka ładna dziewczyna a ty taki spaslak.Jak jamam sie zachowywac bo juz to emocjonlnie zabija jego zachowane.Mąż jest taki ze mówi że będzie mi dogryzał tak żę juz wiecej tak nie powiem.Dochodzi dodatkowo stres z brakiem miejsc pracy siedze juz 4 rok w domu i czuje ze mam dosc.Jak postepowac?