Dodaj do ulubionych

Dzień babci i dziadka

21.01.09, 09:35
Macie może jakieś ciekawe pomysły jak uczcić ten dzień? Jakoś
brakuje mi zapału i pomysłu. Mamy dziadków na miejscu, więc pewnie
podjedziemy do teściowej i moich rodziców, ale co więcej, to nie mam
pojęcia...
Obserwuj wątek
    • b.wicia Re: Dzień babci i dziadka 21.01.09, 09:39
      Moja Julia jeszcze maleńka:)ale na pewno (może już za rok) będziemy razem robić
      śliczne laurki:)))taka drobnostka, a jak cieszy jak dziecko "samo" coś zrobi:)
    • gosiula74 Re: Dzień babci i dziadka 21.01.09, 10:12
      moja mama jest daleko ,wiec Młody tylko zadzwoni. Do teściów nie pojedziemy ,bo
      Mała przeziębiona .Tylko ja wyskoczę do mojej babci na cmentarz. Ciekawe ,czy
      Tam gdzie jest teraz spotkała sie z Adamem .Chociaż to moja babcia ,to ona był
      jej ulubionym wnuczkiem. Dlatego ,ze miał do niej cierpliwość i był naprawdę
      dobrym człowiekiem.
    • alicjajulia Re: Dzień babci i dziadka 21.01.09, 10:33
      U mnie dzieci chore więc zaprosiliśmy moją mamę do nas. Młodsze właśnie lepią
      serduszka z masy solnej, w które wciskają kolorowe nasionka. Starszy jak wróci
      ze szkoły kupi kwiaty, no i trza będzie jakieś ciasto upichcić. Tata nie może
      przyjechać, bo pracuje, a moja siostra wkrótce będzie rodzić, więc wtedy chce
      wziąć urlop, żeby przyjechać przywitać kolejnego wnuka. Do teściowej dzieci
      zadzwonią, ona i tak by nie przyjechała, więc nawet nie próbujemy jej zapraszać.
      Nie chciała przyjechać na święta, to na dzień babci też się nie wybierze. Jej
      wybór. Straciła syna, ale wnuki jeszcze ma, ale ona tego nie rozumie.
      • sysia29 Re: Dzień babci i dziadka 21.01.09, 10:51
        A ja wysyłam córkę z dziadkami do kina.Mały jest jeszcze za mały
        więc da buziaka.
        • corka.bossa Re: Dzień babci i dziadka 21.01.09, 11:45
          Laurki Olaf naszykował kilka dni temu.Zawieziemy przy okazji,dzwoniliśmy tylko
          do mojego ojca.Drugi dziadek i babcia-obchodzą święto po "swojemu" :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka