corka.bossa Re: Dzień Kobiet 08.03.09, 11:53 Dziś jej siły potrzeba mi bardzo,bardzo dużo... Odpowiedz Link Zgłoś
czyczasleczyrany Re: Dzień Kobiet 08.03.09, 16:58 Buziak dla wszystkich koleżanek:) Odpowiedz Link Zgłoś
jucha32 Re: Dzień Kobiet 08.03.09, 20:25 Zawsze dostawałam bukiet tulipanów. A dziś? Pierwsze, ale nie ostatnie święto bez Adama. Odpowiedz Link Zgłoś
statek63 Re: Dzień Kobiet 08.03.09, 20:54 ...ja też zaniosłem Jej dzisiaj bukiet czerwonych tulipanów, i niosąc je na cmentarz czułem jak to wszystko nie ma sensu... Odpowiedz Link Zgłoś
immunofortis Re: Dzień Kobiet 08.03.09, 21:25 Wszystkiego dobrego w tym dniu Wam życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
corka.bossa Re: Dzień Kobiet 08.03.09, 21:46 I ja zaniosłam róże cztery czerwone...Dziś jest rok jak Go nie ma.. Odpowiedz Link Zgłoś
tede5 Re: Dzień Kobiet 08.03.09, 23:06 a dla mnie to, mimo wszystko, najcudowniejszy dzień w roku:) to dzień kiedy Kuba przyszedł na świat:):):) i tego dnia, sprzed 6 lat, nigdy nie zapomnę, nigdy wcześniej, ani później, nie czułem się tak szczęśliwy, pamiętam jak wracałem ze szpitala do domu, że mój rogal na twarzy był wielki na całe miasto:) ba, na gminę powiat,województwo i co tam jeszcze:) na światłach porażałem nim innych kierowców:) i niech tak zostanie!!! koniec i kropka:) i dziś też było b.b. miło. jubilat słodko śpi, po dniu pełnym emocji:) ja padam ze zmęczenia (bo przyjęcia na sali zabaw było itd.), ale za wieczorno-łożkowy bezcenny uśmiech warto, cholera WARTO Odpowiedz Link Zgłoś
tede5 Re: Dzień Kobiet 08.03.09, 23:11 no tak, chyba jeszcze nie za późno; wszystkiego dobrego dla Was, w tym Waszym dniu dziewczyny :):):) Odpowiedz Link Zgłoś