migogotka 08.06.09, 20:43 Nie chcę już dłużej być sama. Już dłużej nie dam rady. Co zrobić, żeby spotkać swoją miłość? Nie chcę być sama do końca życia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kicia031 Re: Mam dosyć samotność!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.06.09, 09:57 Wyjsc do ludzi, chodzic w miejsca gdzie bywaja mezczyzni, zapisac sie do portali randkowych, poprosic znajomych by cie poznali ze swoimi samotnymi znajomymi, generalnie nie siedziec i nie czekac, az ukochany znajdzie cie w domu na kanapie - tak to moze cie znalezc co najwyzej listonosz. Odpowiedz Link Zgłoś
marianka_marianka Re: Mam dosyć samotność!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.06.09, 12:14 kicia031 napisała: "w domu na kanapie - tak to moze cie znalezc co najwyzej listonosz" Jak młody, przystojny i sympatyczny - to czemu nie? He, he, he... Do powyższych rad dodałabym od siebie, abyś widząc fajnego faceta na horyzoncie nie nastawiała się z góry, że to już ten jedyny. Nie nastawiaj się również na "eksplozję namiętności" , bo różnie z tym bywa... Pomyśl nad tym, kogo szukasz, jakie powinien mieć podejście do życia i tego się trzymaj. Powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
absolwencina Re: Mam dosyć samotność!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.06.09, 21:45 migotko, skąd jesteś, może z 3 miasta; ps - ja jestem samotnym facetem; Odpowiedz Link Zgłoś
aneckey Re: Mam dosyć samotność!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.06.09, 12:08 Właśnie napisz skąd jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
zott36 Re: Mam dosyć samotność!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.06.09, 17:28 Dla pocieszenia powiem , ze mozna byc rowniez samotnym w związku, a to jest chyba jeszcze boleśniejsze.(przezywałam to kiedyś). Odpowiedz Link Zgłoś
ejkumkejkum2 Re: Mam dosyć samotność!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.06.09, 20:25 zott36 napisała: > Dla pocieszenia powiem , ze mozna byc rowniez samotnym w związku, a to jest chy > ba jeszcze boleśniejsze.(przezywałam to kiedyś). a ja przeżywam obecnie :( Niby razem a jednak osobno.. Odpowiedz Link Zgłoś
migogotka Re: Mam dosyć samotność!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.06.09, 13:10 mieszkam 120 km od Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś