Gość: X IP: *.europarl.eu.int 28.07.04, 13:27 Mam kolezanke, Slowaczke, ktora przed chwila dostala! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pszemcio Re: Ekonomisci, macie juz wyniki? 28.07.04, 13:43 nasi tez juz dostaja. a kiedy administracja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Tak IP: 195.57.189.* 28.07.04, 13:55 tak, przeszedlem, ale dopiero w 3 merit group. i tak sukces biorac pod uwage, ze w sumie sie przygotowywalem 0 minut. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kandydat administracja IP: *.cec.eu.int 28.07.04, 14:15 dzisiaj podobno jeszcze ktos zdaje... jak dlugo po ostatnim kandydacie ustnym ekonomisci dostali wyniki? a audyt? czy ktos wie ile uplywa od ostatniego przesluchania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carlos Audyt IP: *.man.polbox.pl 28.07.04, 15:00 Ustny mielismy ok 10.06 a wyniki dostalismy tydzień temu. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Ekonomisci, macie juz wyniki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 17:13 JA dostałem się do tzw. 2. merit group. Czy ktoś ma jakieś pojęcie co to oznacza? Gratuluję wszystkim, którzy zdali, pozdrawiam tych którym sie nie udało :(( Pytanie do tych którzy zdali: Jaką macie strategię? Czekacie aż ktoś się do Was odezwie, czy też wysyłacie listy do konkretnych instytucji? Jestem w kropce, ponieważ z listu jaki od nich otrzymałem wynika że powinienem czekać. Z kolei gdy na rozmowie w czerwcu zapytałem jak wygląda procedura po zdanym egzaminie członek komisji odpowiedział, że mogę wysyłać i pytać czy są wolne miejsca. Poza tym zaskoczyło mnie że chcą jeszcze z nami przeprowadzać kolejne interview. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ekonomista Mam - zdałam :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 18:39 Jestem w pierwszym 'merit group' - cokolwiek to znaczy. (Przy okazji: czy ktoś wie, co to znaczy? I czy zapełnili wszystkie 65 miejsc?) Jak pisałam wcześniej, nad ew. strategią teraz dopiero zacznę myśleć, bo nie sądzilam, że zdam. O tyle raczej będę czekała na odzew, bo: 1. z natury jestem nieśmiała i nie umiem 'się promować', 2. jestem zupełnie "z ulicy" i nie wiedziałabym, do kogo konkretnie napisać, 3. mam nadzieję, ze ludzie z tego naboru i tak prędzej czy później dostaną propozycje. Serdecznie pozdrawiam - tych, którym się udało i tych, którym nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lat Re: Mam - zdałam :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 23:20 Gratuluję wszystkim, którym się udało!!! Myślę, że zostaliście zakwalifikowani do poszczególnych "merit groups" zgodnie z liczbą punktów, które w sumie uzyskaliście (zapewnie od największej do najmniejszej). Tak przynajmniej ma być u nas (tłumacze). Jeszcze raz gratuluję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Merit groups IP: 195.57.189.* 29.07.04, 08:29 tak jest, najlepsza jest 1. merit group, a najgorsza 3. nie wiadomo czy zapelnili wszystkie miejsca, bo na razie nie ma statystyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M o ile wiem, są 4. i czwarta jest najgorsza. Jac, IP: 212.160.172.* 29.07.04, 09:30 .. głowa do góry :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maddy Re: o ile wiem, są 4. i czwarta jest najgorsza. J IP: 212.160.164.* 29.07.04, 09:49 ja kiedys znalazłam w necie dokument EU mówiący, że jeśli dokonuje się podziału na merit classes wśród kandydatów (bo np. jest duża ilość ewent. pracowników) to najpierw trzeba zatrudnić wszystkich z 1 merit class, aby móc zacząć zatrudniać z następnej, itd. Można w wyjątkowej sytuacji zatrudnić kogoś np. z 2 czy 3, etc. merit class zanim wyczerpie się pula 1 merit class, np. wtedy gdy ta osoba posiada kwalifikacje i doświadczenie, których nie mają osoby jeszcze nie zatrudnione z poprzedniej merit class - trzeba to jakoś udowodnić. Nie namieszałam za bardzo?? :-) Pozdrav. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Re: o ile wiem, są 4. i czwarta jest najgorsza. J IP: 195.57.189.* 29.07.04, 12:57 w Ekonomii sa tylko 3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Re: o ile wiem, są 4. i czwarta jest najgorsza. J IP: 195.57.189.* 29.07.04, 13:06 przepraszam, spojrzalem i rzeczywiscie teraz sa 4, ale wczoraj zaraz po ogloszeniu byly tylko 3. mam to wydrukowane. anyway... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx jak Feniks z popiołów - nie można jakoś sammerów z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 15:14 Odpowiedz Link Zgłoś
an_bu Re: jak Feniks z popiołów - nie można jakoś samme 29.09.04, 15:16 Tak sobie z ciekawosci popatruje i widze, ze admin odwala kawal dobrej roboty. Mase tego smiecia juz usunal. Ale watpie, zeby mial mozliwosc zablokowania zupelnie tego IP... Tak trzymac! Odpowiedz Link Zgłoś