Dodaj do ulubionych

Ekonomisci, macie juz wyniki?

IP: *.europarl.eu.int 28.07.04, 13:27
Mam kolezanke, Slowaczke, ktora przed chwila dostala!
Obserwuj wątek
    • pszemcio Re: Ekonomisci, macie juz wyniki? 28.07.04, 13:43
      nasi tez juz dostaja. a kiedy administracja?
      • Gość: jac Tak IP: 195.57.189.* 28.07.04, 13:55
        tak, przeszedlem, ale dopiero w 3 merit group. i tak sukces biorac pod uwage,
        ze w sumie sie przygotowywalem 0 minut.
        powodzenia
        • Gość: kandydat administracja IP: *.cec.eu.int 28.07.04, 14:15
          dzisiaj podobno jeszcze ktos zdaje...
          jak dlugo po ostatnim kandydacie ustnym ekonomisci dostali wyniki? a audyt? czy
          ktos wie ile uplywa od ostatniego przesluchania?
          • Gość: Carlos Audyt IP: *.man.polbox.pl 28.07.04, 15:00
            Ustny mielismy ok 10.06 a wyniki dostalismy tydzień temu.

pzdr

• Gość: Andy Re: Ekonomisci, macie juz wyniki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 17:13
      JA dostałem się do tzw. 2. merit group. Czy ktoś ma jakieś pojęcie co to
      oznacza?
      Gratuluję wszystkim, którzy zdali, pozdrawiam tych którym sie nie udało :((
      Pytanie do tych którzy zdali:
      Jaką macie strategię? Czekacie aż ktoś się do Was odezwie, czy też wysyłacie
      listy do konkretnych instytucji?
      Jestem w kropce, ponieważ z listu jaki od nich otrzymałem wynika że powinienem
      czekać. Z kolei gdy na rozmowie w czerwcu zapytałem jak wygląda procedura po
      zdanym egzaminie członek komisji odpowiedział, że mogę wysyłać i pytać czy są
      wolne miejsca.
      Poza tym zaskoczyło mnie że chcą jeszcze z nami przeprowadzać kolejne interview.
      • Gość: Ekonomista Mam - zdałam :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 18:39
        Jestem w pierwszym 'merit group' - cokolwiek to znaczy. (Przy okazji: czy ktoś
        wie, co to znaczy? I czy zapełnili wszystkie 65 miejsc?)
        Jak pisałam wcześniej, nad ew. strategią teraz dopiero zacznę myśleć, bo nie
        sądzilam, że zdam.
        O tyle raczej będę czekała na odzew, bo: 1. z natury jestem nieśmiała i nie
        umiem 'się promować', 2. jestem zupełnie "z ulicy" i nie wiedziałabym, do kogo
        konkretnie napisać, 3. mam nadzieję, ze ludzie z tego naboru i tak prędzej czy
        później dostaną propozycje.

Serdecznie pozdrawiam - tych, którym się udało i tych, którym nie.
        • Gość: Lat Re: Mam - zdałam :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 23:20
          Gratuluję wszystkim, którym się udało!!! Myślę, że zostaliście zakwalifikowani
          do poszczególnych "merit groups" zgodnie z liczbą punktów, które w sumie
          uzyskaliście (zapewnie od największej do najmniejszej). Tak przynajmniej ma być
          u nas (tłumacze). Jeszcze raz gratuluję!
          • Gość: jac Merit groups IP: 195.57.189.* 29.07.04, 08:29
            tak jest, najlepsza jest 1. merit group, a najgorsza 3.
            nie wiadomo czy zapelnili wszystkie miejsca, bo na razie nie ma statystyk.
            • Gość: M o ile wiem, są 4. i czwarta jest najgorsza. Jac, IP: 212.160.172.* 29.07.04, 09:30
              .. głowa do góry :)
              • Gość: maddy Re: o ile wiem, są 4. i czwarta jest najgorsza. J IP: 212.160.164.* 29.07.04, 09:49
                ja kiedys znalazłam w necie dokument EU mówiący, że jeśli dokonuje się podziału
                na merit classes wśród kandydatów (bo np. jest duża ilość ewent. pracowników)
                to najpierw trzeba zatrudnić wszystkich z 1 merit class, aby móc zacząć
                zatrudniać z następnej, itd. Można w wyjątkowej sytuacji zatrudnić kogoś np. z
                2 czy 3, etc. merit class zanim wyczerpie się pula 1 merit class, np. wtedy gdy
                ta osoba posiada kwalifikacje i doświadczenie, których nie mają osoby jeszcze
                nie zatrudnione z poprzedniej merit class - trzeba to jakoś udowodnić.
                Nie namieszałam za bardzo?? :-)
                Pozdrav.
                • Gość: jac Re: o ile wiem, są 4. i czwarta jest najgorsza. J IP: 195.57.189.* 29.07.04, 12:57
                  w Ekonomii sa tylko 3.
                  • Gość: jac Re: o ile wiem, są 4. i czwarta jest najgorsza. J IP: 195.57.189.* 29.07.04, 13:06
                    przepraszam, spojrzalem i rzeczywiscie teraz sa 4, ale wczoraj zaraz po
                    ogloszeniu byly tylko 3. mam to wydrukowane. anyway...
    • Gość: xxx jak Feniks z popiołów - nie można jakoś sammerów z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 15:14
      • an_bu Re: jak Feniks z popiołów - nie można jakoś samme 29.09.04, 15:16
        Tak sobie z ciekawosci popatruje i widze, ze admin odwala kawal dobrej roboty.
        Mase tego smiecia juz usunal. Ale watpie, zeby mial mozliwosc zablokowania
        zupelnie tego IP...
        Tak trzymac!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka