slusario 13.07.06, 09:30 Czy ktos z Was zna kwiaciarnie blisko unijnych instytucji, która może dostarczyć kwiaty pod wskazany adres? Chciałbym tam pójść osobiście bo chcę dołączyć jeszcze kartkę. dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kontraktowiec Re: kwiaciarnia w BXL 13.07.06, 09:35 Nie wiem czy dorecza kwiaty ale kwiaciarnia jest przy Sq. Marguerite na rogu z Veronesestraat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania.. Re: kwiaciarnia w BXL IP: *.cec.eu.int 13.07.06, 09:44 tak jak przedmowca-nie wiem, czy dostarcza, ale jedna jest na stacji metra schuman.. swojego czasu byla tam mila polka.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adm rue froissart IP: *.cec.eu.int 13.07.06, 10:12 na przeciwko wejscia bocznego do rady - sprawdzona:) Odpowiedz Link Zgłoś
slusario Re: rue froissart 13.07.06, 11:07 Dzięki za namiary. Pójdę tam w porze lunchu i wypróbuję. Miłego dnia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hpetka Re: kwiaciarnia w BXL 18.07.06, 18:16 sprawdz reklamy w NOVUM (www.novumpolonia.net) - sa tam namairy na kwiacairnie Dianthus (lub jakos tak) ktora prowadzi Polka i oczywiscie wysylaja pod adres. Odpowiedz Link Zgłoś