Dodaj do ulubionych

dyskryminacja w pracy sekretarki

IP: *.cec.eu.int 27.07.06, 12:23
jestem ciagle dyskryminowana w pracy, ciagle slysze od jednego z wiceszefow
jak to poprzednia sekretarka byla wspaniala i wszyscy ja kochali, i jaka
szkoda ze ja nie jestem ta byla sekretarka. Co wy na to?
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: dyskryminacja w pracy sekretarki IP: *.221-242-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 27.07.06, 12:27
      A jaka byla poprzednia?
    • Gość: kasiabru Re: dyskryminacja w pracy sekretarki IP: *.cec.eu.int 27.07.06, 12:31
      zmien prace
      • Gość: asia Re: dyskryminacja w pracy sekretarki IP: *.cec.eu.int 27.07.06, 13:41
        bardziej sie staraj?
    • Gość: )) Re: dyskryminacja w pracy sekretarki IP: *.upc.chello.be 27.07.06, 19:39
      cos nie tak jest z tymi szefami skoro odeszla ;))))

jesli jestes juz fukcjonariuszem to szukaj innej pracy jesli
      kontraktowa................................................ to tez szukaj pracy
    • paw_dady Re: dyskryminacja w pracy sekretarki 27.07.06, 20:13
      Gość portalu: sekretarka napisał(a):

> jestem ciagle dyskryminowana w pracy, ciagle slysze od jednego z wiceszefow

powiez mu ze od wiceszefa nie przyjmujesz zadnych kometarzy tylko od szefa ;)
    • sil.bi Re: dyskryminacja w pracy sekretarki 27.07.06, 20:55
      Zmień pracę, i to jak najszybciej. Jednym z plusów Komisji jest to,że ZAWSZE
      możesz starać się o inne stanowisko i zawsze masz wpływ na to,w jakim miejscu i
      w jakiej atmosferze pracujesz. Wakatów dla sekretarek jest teraz mnóstwo,na
      pewno nie będziesz miała problemów ze znalezieniem innej posady. Po co się
      dłużej męczyć?
      • epsiak Re: dyskryminacja w pracy sekretarki 27.07.06, 22:26
        raczej nie ZAWSZE, bowiem szef moze cie zatrzymac na stanowisku jesli nie
        przepracowales/as dwoch lat, tak mnie sie zdaje :)
        pozdrawiam
        • sil.bi Re: dyskryminacja w pracy sekretarki 28.07.06, 09:41
          Teoretycznie tak, ale w praktyce mozna zmienic prace wczesniej,zwlaszcza jesli
          masz wazny powod. znam osoby,ktore przeniosly sie na inne stanowisko jeszcze
          przed zakonczeniem okresu probnego.
    • Gość: szef Re: dyskryminacja w pracy sekretarki IP: *.upc.chello.be 27.07.06, 22:58
      nie zastapisz jej, odpusc sobie po prostu, oni ja uwielbiaja, a Ty jakbys sie
      nie starala nie zaspokoisz ich oczekiwan, masz pecha.
    • Gość: sekretarka Re: dyskryminacja w pracy sekretarki IP: *.cec.eu.int 28.07.06, 10:14
      chetnie sie przeniose, ale minelo juz 9 miesiecy, i co teraz? czy w nowym
      miejscu tez musze byc na okresie probnym? no jka szukac nowego mijsca siedzac
      na starym miejscu, kiedy chodzic na rozmowy??:(
      • ella111 Re: dyskryminacja w pracy sekretarki 28.07.06, 10:17
        Nie bedziesz miec drugiego okresu probnego a przeniesc sie mozesz zawsze, nie
        trzeba czekac 2 lat.
      • Gość: Sofi Nie wiem czemu, ale wydaje IP: *.cec.eu.int 28.07.06, 10:18
        mi sie ze ta pani jednak nie pracuje w Komisji ... z drugiej strony login temu
        zaprzecza
      • sil.bi Re: dyskryminacja w pracy sekretarki 28.07.06, 10:46
        Hm,to juz jest chyba kwestia Twojej osobistej zaradnosci...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka