santa666 10.09.09, 02:00 genialni ludzie sa czasami dziwni... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daniel081 Dziwoląg Tarantino 10.09.09, 23:40 W tekscie o Tarantino zabraklo mi produkcji pt. "Jackie Chan", ktorej byl wspolautorem. Dla mnie ten film to jest cala kwintesencja tego artykulu. Odpowiedz Link Zgłoś
unleashed Z Tarantino co najwyżej zawsze się 11.09.09, 00:00 podśmiewano w Wyborczej. Teraz zrobił film o Żydach i nagle został geniuszem kina. Odpowiedz Link Zgłoś
janosch2 Dziwoląg Tarantino 11.09.09, 00:09 panie autorze , ten rezyser zrobil wiecej nirz 5 filmuff( wydaje mi sie ,ze 7) pozdro i nara Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok nie czepiaj sie, to Sobolewski 11.09.09, 15:03 a sobolewski, to sobol nie jest! Skoro nie zrozumiał od początku "Pulp fiction" choć to arcydzieło, to co o nim mówić. Robi w kinematografii........ Paręlat temu rozpisywał sie o "Władcy Pierścieni" - w podobnie idiotyczny sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Jego kino jako onanizm oczu i emocji ? 11.09.09, 00:55 Beznadziejny typ , który produkuje niewolników pop kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
swinia_spigelmana jdynie sluszny filma dla polskich antysemitow 11.09.09, 01:05 zeby zobaczyli ,ze nie woln osynagog palci dla zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan.kirk Re: jdynie sluszny filma dla polskich antysemitow 11.09.09, 01:13 Jak już Ci przestaną drgać palce i powodować szum informacyjny, odpisz mi proszę, kiedy to jakaś synagoga w Polsce spłonęła, podpalona przez "polskich antysemitów". Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
swinia_spigelmana pdopalanie synagogi dla zabawy byl ofaktem 11.09.09, 13:02 kapitan.kirk napisał: > Jak już Ci przestaną drgać palce i powodować szum informacyjny, odpisz mi > proszę, kiedy to jakaś synagoga w Polsce spłonęła, podpalona przez "polskich > antysemitów". > > Pzdr > Dla bezstronnie oceniajacego Eli Rotha. eee to kolega nie czytal? film.onet.pl/seriale/1,4,8,60342854,161099644,7208878,0,forum.html Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok eli roth gada podobnie jak gość chowający sie 11.09.09, 15:06 pod nickiem "swinia spigelamna". Obydwaj macie nawalone. Odpowiedz Link Zgłoś
edwardrydz W dniu polskiej premiery swego filmu Eli Roth obra 11.09.09, 20:43 za Polakow. Dziwna forma promocji albo wiara ze glupi Polak i tak zaplaci za bilet. Kto bez godnosci do kian marsz na Bekarty... Odpowiedz Link Zgłoś
referee Re: W dniu polskiej premiery swego filmu Eli Roth 11.09.09, 23:13 Fascynuje sie Kinem i zbieram filmy od lat-wczesniej video a teraz przezucilem sie na dvd. Tarantino bardzo cenie.To jeszcze jeden dowod i argument na to ze jak ktos ma talent to niepotrzebna jest zadna szkola filmowa. No i trzeba miec doskonaly pomysl (brak chronologii w Pulp Fiction) albo zmysl do zajebistych scenek: np jak Slater sikajac w toalecie (True Romance wystukuje chyba rytm piosenki Presleya). Tarantino pisze tez zajebiste scenariusze. Ma tez zajebista laske-Sorvino,ktora jest miedzy innymi aktorka Odpowiedz Link Zgłoś
kibiczdala Dziwoląg Tarantino 12.09.09, 07:13 To homoseksualista pelny buntu i nienawisci ktory produkuje pelne gwaltu i mordu filmy gdyz takie jest jego wnetrze. Odpowiedz Link Zgłoś
london13 Dziwoląg Tarantino 12.09.09, 09:16 Tarantino jest smutny, nudny, coraz bardziej tandetny (tak tak wiem to genialne przeciez).. Do tej pory dzieki budzetowi sprawnie zapelnial braki w kinie 2giej kategorii, nawet probujac je podciagnac wyzej (ech te komputery), ale de facto wychodzi to zalosnie;) Dla mnie pan Tarantino jest nie do przetrawienia;) Odpowiedz Link Zgłoś
mistrzuu28 Re: Dziwoląg Tarantino 12.09.09, 10:03 Quentin to potega kina, o jego wielkosci swiadczy fakt ze do jego WSZYSTKICH filmow wraca sie wiele razy i nigdy sie nie nudza, tylko kilku rezyserom na swiecie sie to udalo Odpowiedz Link Zgłoś